Майстерня romannah: "Там, де гори сині"
|
|
НаташаО | Дата: Середа, 2014-02-26, 0:33 AM | Повідомлення # 241 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| romannah, сорочка просто чудова. Це ж мабуть і випороти ніякої помилочки не можна на тому шифоні. Молодець
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-02-26, 9:54 AM | Повідомлення # 242 |
Мудра людина
| Вітаю із щастячком вишивальним -- новими роботами! Сподіваюсь, негаразди минули. Чекаємо нових робіт на фото, romannah!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-02-26, 11:10 AM | Повідомлення # 243 |
Мудра людина
| Дуже гарна сорочка. Чекаю нових творів.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2014-02-26, 12:02 PM | Повідомлення # 244 |
Мудра людина
| Така краса! Мені дуже подобається!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-26, 8:09 PM | Повідомлення # 245 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата romannah ( ) Лізо, я може трохи різко вам написала - прошу вибачити. (нерви зірвані до неможливості). о, все в нормі (я собі на форумі, нажаль, дозволи значно більше понервувати). Відбувся збій налаштувань із-за атаки на сервер (так пояснює у відкритому форумі власник хостингу), тому все шкереберть, і далеко не у нас одних.
Цитата romannah ( ) докінчила вишивати сорочечки для хлопчиків в подарунок до ювілею Шевченка. Кравчиня пошиє, то похвалюся. гарно. А на шифоні, мені здається, задуже складно вишивати, вні же "тече" під руками...
Романо, ви маєте ще одну дочку? Дівчина на фото наче не схожа на Мар"яну..
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2014-03-05, 7:05 PM | Повідомлення # 246 |
мешканець сайту
| Bullet, шифон дійсно тікає у всі боки, але все треба попробувати. вийшло дуже акуратно. я вишиваю все на станку, тому зафіксовується.
я всіх люблю
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-03-05, 8:43 PM | Повідомлення # 247 |
маніяк графічних ліній
| romannah, яка Мар"яна готична!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2014-03-17, 11:25 PM | Повідомлення # 248 |
мешканець сайту
| Bullet, о так. це корсет з нашого інституту. з музею позичили на зйомки підсумкової програми Фольк-мюзік. МаріАнна має багато прихильників серед студентів і викладачів. їм подобається її творчість - тому старалися. і на шиї також прикраса- робота з металу.
я всіх люблю
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-03-18, 1:54 AM | Повідомлення # 249 |
Активіст форума
| Цитата romannah ( ) і на шиї також прикраса- робота з металу. romannah, то все ж таки корсет з металу? Я якось не наважувалась запитати, дуже-дуже довго роздивлялась фотку і все думала з чого можна пошити такий корсет.
|
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2014-03-19, 0:49 AM | Повідомлення # 250 |
мешканець сайту
| НаташаО, ні, то корсет зі шкіри оздоблений металевими штучками ручної роботи. і ще там є каміння.
я всіх люблю
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-03-19, 1:28 AM | Повідомлення # 251 |
Активіст форума
| romannah, зрозуміло. А я думаю- ото мабуть вага ого-го, що дівчині прийшлось перетерпіти,поки носила на собі.
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2014-03-28, 11:02 PM | Повідомлення # 252 |
мешканець сайту
| $IMAGE2$- такі подаруночки для Луки та Марка в честь 200-річчя Т.Г.Шевченка від мене. дітки в ліцеї співали"Реве та стогне Дніпр широкий". НаташаО, так, вага дійсно ого-го.шкіра цупка і металу не мало.
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - П`ятниця, 2014-03-28, 11:03 PM |
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2014-03-28, 11:05 PM | Повідомлення # 253 |
мешканець сайту
| ця для Марка- він молодший і білявий.
я всіх люблю
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-03-29, 2:03 AM | Повідомлення # 254 |
маніяк графічних ліній
| Цитата romannah ( ) такі подаруночки для Луки та Марка в честь 200-річчя Т.Г.Шевченка від мене. Цитата romannah ( ) ця для Марка- він молодший і білявий. дійсно, для світлявих краще і сорочки зі світлою вишивкою, це ви точно підмітили! Гарні дарунки для Марка та Луки! Вітаю вас з таким сильним здобутком!
|
|
| |
romannah | Дата: Четвер, 2014-04-10, 3:27 AM | Повідомлення # 255 |
мешканець сайту
| новий процес. буде сорочка для Олега-сина похресниці. Додано (2014-04-10, 3:27 AM) --------------------------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=JTszEXFwh1U
я всіх люблю
|
|
| |