прошу важкі фотографії з НЕвишивальною тематикою завантажувати на сторонні сайти. Дякую. Місце у нашого форума не гумове Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Лізо, прошу тебе витерти з моєї сторінки все, що заважає нормальній роботі твого форума - думаю,ніхто не образиться, всі ці картинки і так доступні в мережі..
Дівчата, вдячна вам за висловлену позицію у моїй хатинці! Я би так нічого і не написала (із ввічливості до позиції адміна) якби не Таніна схема ( вона ж вишивальна? і про Україну). На форумі події в нашій державі прирівнюються до журналу "Н..я" , але у кожного, і у мене також, є власна думка (яку я не збираюсь тут висловлювати). Тому прошу всіх, кому це не байдуже - телефонуйте мені, пишіть приватні повідомлення, знайдіть мене в "Однокласниках" - ви всі мені дуже близькі,не залежно від регіону проживання, підтримую вас хоч би словом..... Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
А ті, що ліворуч - це теж ниточки секційного фарбування?
так, рідкісні страшенно - 4220 ДМС мультиколор ( ціна 12-14грн) у них секції коротші і кольори перемішані ( не від темнішого до світлішого в одному відтінку). Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
...нууу, вроді не зимова тематика ( деревця, квіточки?) та і кольори не ті... Та не знаю, Лізо, якось так все швидко зробила - і віднесла на ярмарку продаватись...от зранку відпрасувала льон для фону під сердечками щоб сфотографувати і не в тему згоріла праска ( Філіпс - 12 років роботи!)... вишивка і збирання - всього 4 дні, нужда заставила:(((
Цитатаsjana_if ()
між тканинкою картон
2 тканинки і 2 картони: 1.вишивка 2.картон + 3. картон 4.тканина Склеєно гарячим силіконом до купи 2 заготовки( вкотре радію покупці клейового пістолету - 70 гривень окупили себе повністю) і обкручено тасьмою з ниток в тон ( крутила сама). Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
nosiknata, в кольорі бордо - те що треба в тему, чекаю! Обмеження на незасвічування в мережі в цьому конкурсі нема, лише щоб без підписів. Шкода, що заставила саме нужда, але добре, що продалось! Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
зранку відпрасувала льон для фону під сердечками щоб сфотографувати і не в тему згоріла праска ( Філіпс - 12 років роботи!).
nosiknata,це видно щось із прасками робиться, бо і в мене згоріла на днях, навіть платтячко -вишиванку не допрасувала, але чоловік сьогодні купив нову, слава Богу., вже випробувала. Такі прекрасні сердечка, аж дух захоплює.
Вирішили зробити кав"ярні, де зараз триває наша виставка, невеличкий сюрприз - прототипом вишивки стала картина, своєрідна родзинка "Кав"ярні на розі": викладений зернами кави силует дівчини з філіжанкою, а на задньому плані- визначні будівлі нашого міста. Від розробки схеми в неділю, до багетки пройшло 3 дні і одна недоспана ніч. Ось що з того вийшло:) "Етюд у кавових тонах"
А це ми - автори:), а на задньому плані - стіна кав"ярні з малюнком.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.