Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-12-01, 3:21 PM | Повідомлення # 1461 |
Мудра людина
| Лови, я надихаюсь http://k.sanabis.ru/
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:18 AM | Повідомлення # 1462 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Dmutrik09) Дівчата , не знаю куди занести, але знайшла моя дитина менша такий сайт, котрий спростить нам життя в підборі ниточок. Загляньте Кольорова гамма.. Сторінок є 67 і щоразу добавляють. Декілька прикладів фото. Навіть просто для релаксу. http://www.design-seeds.com/ - Леся, може тобі також спообається першоджерело, з якого надихався автор Романюк з наведеного тобою сайта Принаймі, я тим сідом користуюсь часто.
Quote (Ялина) Dmutrik09, а як нею користуватися, якщо кольори ніяк не позначені номерами (як нитки)? На око? Чи є якась підказка? Порадьте, будь - ласка. Дякую. Поки Леся відпочиває, я вам відповім, як я це бачу. Це палітри кольорових поєднань. Тут непотрібні номери ниток, тут важливою є допомога у візуальному визначенні хороших (і приємних оку) кольорових поєднань, коли ми плануємо якісь роботи (не лише вишивка, усе!) в заданому кольорі і підшукуємо додаткові кольори, споріднені, контрастні тощо. Ці палітри дають одарзу візуальну картинку, як виглядатиме виріб з цими кольорами.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-12-02, 2:49 PM | Повідомлення # 1463 |
Мудра людина
| Bullet, Tana, дякую . Quote (Bullet) Поки Леся відпочиває, я вам відповім, як я це бачу. Це палітри кольорових поєднань. Тут непотрібні номери ниток, тут важливою є допомога у візуальному визначенні хороших (і приємних оку) кольорових поєднань, коли ми плануємо якісь роботи (не лише вишивка, усе!) в заданому кольорі і підшукуємо додаткові кольори, споріднені, контрастні тощо. Ці палітри дають одарзу візуальну картинку, як виглядатиме виріб з цими кольорами. Все правильно. Ці поєднання можна використати будь-де. При ремонті квартири: коли фарбуємо стіни, купуємо коврик і шиємо штори, при пошитті одягу і для мене головне для підбору ниток, бо завжди підбираю " на око".
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:44 AM | Повідомлення # 1465 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) "СВЯТА НАБЛИЖАЮТЬСЯ".ПЕРША витинанка ЮЛІ. дуже красива і цікава, передаю Юлі вітання і побажання красивих витинанок!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 7:07 PM | Повідомлення # 1466 |
Мудра людина
| Юля молодчина! Дуже гарна витинанка, не зважаючи на мамин телефон
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2012-12-04, 0:02 AM | Повідомлення # 1467 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Опанували новий вид рукоділля - ВИТИНАНКУ. Ого! Молодці! Quote (Dmutrik09) "СВЯТА НАБЛИЖАЮТЬСЯ".ПЕРША витинанка ЮЛІ. Ого! Красотища! (аж відкрила рота!) Quote (Dmutrik09) Розкажу ще декілька секретів виготовлення витинанок та усяке інше. Заінтригована! Хочу таке знати!
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-12-14, 11:22 PM | Повідомлення # 1468 |
Мудра людина
| Тарара - рара! До мене прийшов Миколай! Миколай Від ТМК від нашої Тані Коротенко. І знаєте , це таки справжнісінький Миколай. Я вірю в чудо, вірю в Миколая і він до мене прийшов. Ага, і я була дуже чемна І стільки всього гарного смачного, вишивального, рукодільного і пізнавального, потрібного приніс. Ми всі гуртом попили чаю з шоколадом, розглянули ангела - хоронителя і подивилися на нашого Дімку, ножички і чохлик і метр, свинка - це метр, я зразу поклала собі до сумки, пахнючі новорічні прикраси повісили в кухні на вазон - буде цього року в нас в кухні замість ялинки, заготовки для відкриток, Юля понесла до своєї шафки, а я відкриточки з рушниками і ниточки.Ниточки всі дружно помацали руками і сказали "класні" , запитально подивилися на мене , мовляв: " що буде?" Ха ! Секрет. Таню, дякуємо всі гуртом за вітання. Ти ж наш справжнісінький Миколай!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-12-14, 11:26 PM | Повідомлення # 1469 |
Мудра людина
| Ще хочу показати вам Юлині витинанки. Всі вони витнуті "З Юлиної голови", ножицями, без попереднього малювання. Закладинки, наклеяні на картон, вони попрямують завтра у нашу бібліотеку, що на нашій вулиці. Там бібліотекарі вже знають , що з ними робити. Квіти і сніжинки. Красуня, що витнута спеціальними ножами для витинання, подаровані нам Мар"янкою Проць, таки дочекалися свого часу. Витинанки із серії "Зимова казка" Ще дві закладинки підуть під ламінування. Витинанка "Зимова казка" Закладинки "Зимова казка" Витинанка "Писанка" з колоссям. Скажу вам, що витинання дуже затягує, коли зрозумієш принцип витинання. Я підготувала майстер клас по закладинці-витинанці і обробці витинанок. Виявляється витнути - це найлегше, найважче - це приклеяти витинанку. Чекайте майстер класу, вже після свят викладу, бо зараз дуже і дуже мало часу маю . Але сподіваюся я вас заінтригувала. Хочу подякувати за МК ,нашій витинанкарці - Марійці Голяк. Надзвичайно обдарованій та приємній у спілкуванні людині. ДАЛІ БУДЕ....
Моя майстерня ®
|
|
| |
olimpia | Дата: П`ятниця, 2012-12-14, 11:32 PM | Повідомлення # 1470 |
мешканець сайту
| Quote (Dmutrik09) Ще хочу показати вам Юлині витинанки. Всі вони витнуті "З Юлиної голови", ножицями, без попереднього малювання. Юля - молодчина! Особливо мені сподобалася остання, як писанка .
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2012-12-14, 11:39 PM | Повідомлення # 1471 |
Мудра людина
| Яка майстриня!!! Молодець! Quote (Dmutrik09) Я вірю в чудо, вірю в Миколая і він до мене прийшов. Ви всі були чемними і слухняними весь рік(Миколай мені на вушко прошепотів), тож потребували дарунків. Нехай свята наповнять щастям ваш дім, Господь благословляє, Матір Божа оберігає вашу родину, а Святий Миколай буде щедрим на подарунки.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2012-12-15, 11:59 AM | Повідомлення # 1472 |
Мудра людина
| Dmutrik09, вітаю з подарунками! Св.Миколай ніяк не міг забути про таку чемну і талановиту родину Юля просто скарбничка рукодільних талантів - дуже красиві витинанки. Сніжинки мене зачарували! Гарних вам свят!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2012-12-15, 1:11 PM | Повідомлення # 1473 |
Мудра людина
| Вітаю з Миколаєм від ТМК - це вона його зустріла та "пограбувала":)))) Юлечка вже перейшла на "серійне" виробництво витинанок - так тримати!! Лесю, але ти фотографуй всі витинальні сети разом, і бажано на снігу - це ж зимова казка!
Ну і писанка з колоссям дуже мені сподобалась - давня-стародавня:) Який у неї розмір? на листівки пасхальні у віконечко влізе?
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-12-15, 8:09 PM | Повідомлення # 1474 |
Мудра людина
| Ну, дуже чемним і працьовими дівчатам Миколай приходить наперед і обдаровує щедро, вітаю! Швидко в роботу скарби!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-16, 3:30 AM | Повідомлення # 1475 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Ще хочу показати вам Юлині витинанки. Всі вони витнуті "З Юлиної голови", ножицями, без попереднього малювання. Красуня і квадратні сніжинки - найкращі!!
Леся, ти можеш заливати картинки просто на форум
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-16, 2:54 PM | Повідомлення # 1477 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Зараз покажу вам ще декілька фото нашої дівчинки - Черусі. сьогодні Юля зробила декілька фото на снігу. ай яка спанієелька прекрасна А сніг, як я бачу, по всій країні збісився :))))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-12-16, 3:11 PM | Повідомлення # 1478 |
Мудра людина
| Bullet, так так, Лізо, снігу намело. Але, в нас правда не морозно , певно тільки -1. На вулиці казково, все позамітало. Так і хочеться гуляти. А Черуся в нас, ще та дівчинка. Тільки я за голку, вона на коліна і треба всі нитки перепробувати, і як це я без неї вишиваю. А як любить крема!Помажу руки кремом - лізе лизати, то крем вкраде, тай гризе! Одним словом - дівчинка. Юля ще й нашийник їй купила з квіточками, тпер всі бачать, що в нас дівчинка. І розумничка , надзвичайна. Інколи думаєш, де той розум в голові в неї взявся?! І любимиця, всі її люблять. Одним словом - член сім"ї.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-16, 3:56 PM | Повідомлення # 1479 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, то найгірша температура за такого снігу.. у нас коли була температура 9минулоготижня) села нваколо Фастова відрізало від електрики на 4 дні, від транспорту також.. словом, тут був коллапс Quote (Dmutrik09) Тільки я за голку, вона на коліна і треба всі нитки перепробувати, і як це я без неї вишиваю. з Тішанею та сама історія )) Але кремів не любить, мужчина! )))
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-12-17, 12:35 PM | Повідомлення # 1480 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) араз покажу вам ще декілька фото нашої дівчинки - Черусі. сьогодні Юля зробила декілька фото на снігу. Яка вона гарнюня! А у нас снігу немає, може на Різдво, або на Новий Рік. Ми сьогодні намокли, поки ялинку вибирали, і собаки вибрьохкались в грязюці. Але всі щасливі. Quote (Dmutrik09) Інколи думаєш, де той розум в голові в неї взявся?! І любимиця, всі її люблять. Одним словом - член сім"ї. Може всі це і знають, але я поділюсь, для когось, хто може не знає: Собака має інтелект 5 річної дитини, його треба розвивати. Наші собаки знають всі свої іграшки і членів сім"ї на ім"я. Я впевнена ваша Черуся вас ще не один раз здивує.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |