Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-10-21, 1:41 PM | Повідомлення # 701 |
Мудра людина
| Прошу, сказано--зроблено, читаємо оголошення про зустріч з Оксаною Косминою Також пропоную там автоматично форумівку. Босий із книжками обіцяв бути на 90%.
За оргклопотами вишиваю вкрай мало, а суспільноъ користі зараз більше. Сподіваюсь, вона (користь) потрібна.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: П`ятниця, 2011-10-21, 7:38 PM | Повідомлення # 702 |
мешканець сайту
| Tana, а на зустрічі з Косміною, будуть її книжки реалізовуватися?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-10-21, 7:47 PM | Повідомлення # 703 |
Мудра людина
| olimpia, точно ні. Пані Оксана принесе старі видання свої показати, покоментувати, сучасні ж (ті, що Балтії-Друк) продаються усюди без проблем.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 3:59 PM | Повідомлення # 704 |
Мудра людина
| В перервах між оргбіганиною нашились закладинки: 1)для хорошої людини з нашого форуму 2)така відомої моделі 3)ще три закладинки.
Чекаю сьогодні в гості Надю Mod.
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 5:46 PM | Повідомлення # 705 |
мешканець сайту
| Tana, красаааа!! першу як подивилася зблизька - просто мову відібрало! це ж штапівка, так? дуже гарно!!! ну й "сніжинкова", звісно, теж дуже симпатична))) - чомусь захотілося її "сніжинковою" назвати))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 5:51 PM | Повідомлення # 706 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Tana, Таню, видно, що артільний досвід припав до смаку - верхоплут ну просто ідеальний! А ще в такій шикарні гамі! Ну і друга закладинка - дуже гарна!
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 5:54 PM | Повідомлення # 707 |
мешканець сайту
| ох, оце я пеньочок)) і коли то вже навчуся розбиратися в техніках вишивання ?))) як хтось підкаже - тоді все знаю, а сама пеньочок пеньочком
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 6:00 PM | Повідомлення # 708 |
мешканець сайту
| Quote (Жанна) чомусь захотілося її "сніжинковою" назвати Дівчата, а ви помітили, що ми майже кожніній новій закладинці вигадуємо назву?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 8:15 PM | Повідомлення # 709 |
Мудра людина
| Жанна, Goncha, olimpia, дякую! Quote (olimpia) Дівчата, а ви помітили, що ми майже кожніній новій закладинці вигадуємо назву? Що буде, якщо я кожну тут показуватиму?)))
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 10:12 PM | Повідомлення # 710 |
мешканець сайту
| Tana, цілий реєстр з цікавими характерними назвами складемо
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-10-26, 10:01 AM | Повідомлення # 711 |
Мудра людина
| Я подумаю і знахабнію, і попрошу, щоб поназивали всі мої моделі. Жанна, ловлю на слові!
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-10-27, 2:27 AM | Повідомлення # 712 |
мешканець сайту
| Tana, до речі, жарти жартами, а ідея цікава :))) якщо що - я б залюбки взяла участь у такому проекті))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 8:20 AM | Повідомлення # 713 |
Мудра людина
| Танюша, закладинки суперові. А ще прогрес у оформленні фото! Думаю, назви моделям дати треба - це ж авторський продукт, так що вперед і з піснями! :))) Ми всі тут допоможемо!
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-10-27, 10:32 AM | Повідомлення # 714 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) Думаю, назви моделям дати треба - це ж авторський продукт, так що вперед і з піснями! :))) + 1. Закладинки Ваші дуже гарні!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-10-27, 12:12 PM | Повідомлення # 715 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую, тоді мучайтесь, тобто називайте. Автори назв, які приживуться, отримають як винагороду за фантазію закладинку названої моделі в бажаному кольорі. Поїхали
Модель№1деталі: фото + опис
Модель№2 тут фото з описом
Модель№4 теж фото з описом
Модель№9 про неї тут Чекатиму)))
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 1:04 PM | Повідомлення # 716 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Модель№1деталі: фото + опис "Мудрість" - бо я тут бачу символ Всевидячого Ока, викликає у мене асоціації єднання з космосом, щось таке... Quote (Tana) Модель№2 тут фото з описом "Родючість" - можливо тому, що поперед усього бачу тут ромби - засіяне поле, а можливо, бо багато яскравих зірочок, як символ великої родини... Quote (Tana) Модель№4 теж фото з описом Цю я б назвала "Успіх" - геометрія квадратів навіює почуття стабільності, затишності, врівноваженості... Quote (Tana) Модель№9 про неї тут Це точно "єдність"... тут і коментарі певно зайві...
Такі назви можна розглядати і як своєрідне побажання для власника закладинки... такий собі "фен-шуй" по-українськи )))
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-10-27, 2:36 PM | Повідомлення # 717 |
Мудра людина
| shtynka, Танюша, ти мене наповал..., то ти бачиш те, що я власне і хотіла сказати, коли вони складалися в узор... буду дкмати, але початок обговорення приголомшливий, дякую!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 4:58 PM | Повідомлення # 718 |
Мудра людина
| Tana, Тань, пам"ятаєш?
Вишивай не хрестик, Вишивай розмову
(с)Тетяна Первій
В тебе все виходить!
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-10-27, 7:29 PM | Повідомлення # 719 |
Мудра людина
| Так, дівата! У вас тут ціла філософія, закладинкова! Вітаю, назви чудові!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 7:35 PM | Повідомлення # 720 |
Мудра людина
| Добрих та приємних вихідних гостям моєї майстерні бажає ця закладинка перед тим, як відлетіти в Іспанію
|
|
| |