Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-05-18, 4:13 PM | Повідомлення # 4801 |
маніяк графічних ліній
| Вилізла з лікарні, взагалі вирішила не йти на паніці лікарів, та взяла відпустку на роботі на місяць раніше за запланований адміністрацією строк. Сіла за шиття.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2015-05-23, 2:34 AM | Повідомлення # 4802 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Цитата Bullet ( ) Вилізла з лікарні, взагалі вирішила не йти на паніці лікарів, та взяла відпустку на роботі на місяць раніше за запланований адміністрацією строк.Сіла за шиття. Бажаю швидкого одужання, а сумка, як завжди неперевершена.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-05-23, 3:53 PM | Повідомлення # 4803 |
маніяк графічних ліній
| Цитата romantik ( ) Бажаю швидкого одужання, а сумка, як завжди неперевершена. Дякую і дякую ) Я не хвора, ТТТ
-------------------
Трошки нашвидкоруч зроблених браслетиків і один скромний пасочок к етно стилі для зйомок місцевого пригодницького фільму "Золото Палія".
Матеріали: традиційна тканина з українським витканим візерунком, металеві кнопки і чорна цупка атласна стрічка. 30 хв. роботи.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2015-05-24, 2:09 PM | Повідомлення # 4804 |
Активіст форума
| Bullet, сумка дуже гарна. не хворыйте довго, по скорому видужуйте
Повідомлення відредагував НаташаО - Неділя, 2015-05-24, 2:10 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-05-25, 3:05 PM | Повідомлення # 4805 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, дякую, я здорова
Свіжачок - етнічна сумочка, на цей раз маленька, 26 х 30 см всього, зате красива і зручна.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2015-05-25, 11:12 PM | Повідомлення # 4806 |
Мудра людина
| Bullet, класнюча свіжа сумка! зараз же ніхто не комплексує, одягаючи вищшиванку під джинси. а ця сумочка- суперське доповнення, щоб. так би мовити, "підтримати" поєднання, "прикид" :-)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2015-05-28, 3:31 PM | Повідомлення # 4807 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Bullet, класнюча свіжа сумка! зараз же ніхто не комплексує, одягаючи вищшиванку під джинси. а ця сумочка- суперське доповнення, щоб. так би мовити, "підтримати" поєднання, "прикид" :-) Дякую, Юлечко! Вибач, що зараз лише відреагувала: щось сталось з моїми налаштуваннями на форумі і я не бачила нових повідомлень як НОВИХ, тобто всі були сірого кольору Оце зараз вирішила перевірити - а тут твій коментар
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-05-30, 12:55 PM | Повідомлення # 4808 |
маніяк графічних ліній
| Можу сміливо сказати, що я вчора мала радість влити краплю добра у великий котел всесвітньої доброчинності. Віддала особисто в руки маленької 5-річної Віри клаптикову ковдру-покривало, зшиту власноруч. Більше інфо у мене в блозі. А вам покажу фото:
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-06-06, 1:38 PM | Повідомлення # 4809 |
маніяк графічних ліній
| ще забула вам показати капці, яка я сама собі зшила, бо була неймовірна потреба отримати досвід пошиття капців В них чудово виходити з ванної кімнати влітку!
$IMAGE2$
упс. Не з першого разу вставилось друге фото (а може і взагалі не вставиться, але я в курсі - я працюю над розбором цих польотів нашого форума)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-06-13, 8:18 AM | Повідомлення # 4810 |
маніяк графічних ліній
| Вже в дорозі до адресата це сердечко-гольниця. Люблю нитки секційного фарбування, і ще чомусь сподобався цей примітивний малюночок...
Нитки Аріадна, секційні. Канва віскозна, ситець, синтепух. 2 години вишивання, пів години наповнення і зшивання
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2015-06-14, 0:17 AM | Повідомлення # 4811 |
Активіст форума
| Bullet, сумочка дійсно гарнюща, гарне поєднання джинсу та вишивки
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2015-07-16, 8:15 PM | Повідомлення # 4812 |
маніяк графічних ліній
| Всіх запрошую на віртуальне поїдання красивого пирога. Це мій перший досвід такого скручування. Сподобалось. Тісто за власним рецептом. Вчилась лише крутити. Нижче - навчальне відео
https://www.youtube.com/watch?v=lY14GwgN5Iw
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2015-07-19, 1:01 AM | Повідомлення # 4813 |
Активіст форума
| Bullet, дякую за запрошення. Пиріг дуже вкусний,чую запах ...ням-ням-ням... Я недавно тоже пробувала себе вчомусь подібному,але трішки простішому. Я постійно печу пироги для своєї сімейки, тождуже вдячна за ваше посилання, обов"язково спробую.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-07-22, 0:18 AM | Повідомлення # 4814 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, дякую! Останнім часом лише ви мене й коментуєте ))))
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2015-07-22, 0:42 AM | Повідомлення # 4815 |
Активіст форума
| Bullet, Лізо, я вже це помітила. Хочу додати, що не тільки коментую, а таке відчуття, що всі наші форумчанки позасинали чи ,вибачте може загрубо, повимирали, що навіть немає ні робіт ні відвідин форуму. Нові учасниці реєструються, а старі кадри зникли з поля зору. Я не думаю,що в цьому винна ситуація в країні ... Цей форум настільки багатий на різну інформацію , як кажуть, "от і до" як вишити сорочку , підібрати тканину, а скільки схем..., що я дивуюсь теперішній ситуації.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2015-07-23, 4:36 PM | Повідомлення # 4816 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Bullet, Лізо, я вже це помітила. Хочу додати, що не тільки коментую, а таке відчуття, що всі наші форумчанки позасинали чи ,вибачте може загрубо, повимирали, що навіть немає ні робіт ні відвідин форуму. Нові учасниці реєструються, а старі кадри зникли з поля зору. Я не думаю,що в цьому винна ситуація в країні ... Цей форум настільки багатий на різну інформацію , як кажуть, "от і до" як вишити сорочку , підібрати тканину, а скільки схем..., що я дивуюсь теперішній ситуації. Мене не дивує. Винна в цьому я сама, бо занедбала форум, тому що переключилась на себе особисто. Але я давно чекала на вагітність і тепер, перебуваючи в цьому прекрасному положенні, назбирала, нажаль, ще гору проблем зі здоров"ям і просто часто не маю фізичної можливост слідкувати за форумом.
Але я вірю, що з часом усе зміниться Всі повернуться
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2015-07-30, 4:41 PM | Повідомлення # 4817 |
Активіст форума
| Bullet, Лізочко, я в захваті від вашої новини, аж ахнула від цього. Від щирого серця вітаю вас із таким чарівним положенням.Ну вам зараз за комп"ютером треба сидіти поменше,так що форум -це не головне в житті жінки,а тим більше вагітної. Це я так розумію,ваша перша дитинка, чи я помилилась.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-08-02, 9:58 PM | Повідомлення # 4818 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, дасть бог, буде перша. Дякую )
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2015-08-20, 8:42 PM | Повідомлення # 4819 |
мешканець сайту
| Лізо, давай, тримайся! Хворіти тобі відтепер заборонено, бо ніколи і взагалі, не можна! А от шити-вишивати можна і треба! Дуже вже гарно виходить! ...не забудь приготувати придане для лялі - конвертик, пледик, льолі... А я тут поки майже не вишиваю - тримаю за тебе і лялю кулчки!
ЗИ: я теж здивувалась, коли заглянула на форум після тривалої відсутності, і не побачила нових повідомлень у більшості тем... Невже усі сидять по горОдах?...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-08-23, 5:13 PM | Повідомлення # 4820 |
маніяк графічних ліній
| Цитата tanytryell ( ) ЗИ: я теж здивувалась, коли заглянула на форум після тривалої відсутності, і не побачила нових повідомлень у більшості тем... Невже усі сидять по горОдах?... Гадаю, більшість активісток пішла зараз за Таною " в поля" : до Львова та інших міст з таніним проектом "Вишивка етнографічна". Сподіваюсь, до холодів повернуться і нам розказуватимуть, як було класно
Цитата tanytryell ( ) ...не забудь приготувати Дякую, Таня, я готуюсь ))) Як показує досвід, до всього не приготуєшся! ))))
|
|
| |