Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
![Bullet](/avatar/76/659885.jpg) маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-10-11, 8:21 AM | Повідомлення # 4721 |
![Oленка](/avatar/19/522902.jpg) Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| На фейсбуці я частіше буваю, то помітила що шукаю кнопочки "Like". Мені все подобається. Молодець.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-10-11, 8:22 AM | Повідомлення # 4722 |
| Цитата Tana ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Ліза, всьому свій час. І сумкам, і портретам. Відновиться твій "станок", відновиться... Цікаво, коли буде час згадати мене і запросити на зустріч далеких форумчанок?
Не здаюсь, вшиваю, але показувати не можна - дивакуваті умови наших останніх конкурсів. Хоча відчуваю, що скоро зраджуватиму конкурсам і просто показуватиму вишивальні процеси.
А поки що швейне.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 2:06 PM | Повідомлення # 4723 |
| Вирішила трошки себе полюбити і, зважаючи на тепле бабине літо, ще встигнути поносити на вулию жакетик з коричневої картатої вовни.
Ось процесик, а кому цікаві мої тексти про моє шитво, то їх можна почитати ось тут: http://scraporobki.blogspot.com/2014/10/blog-post_13.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-15, 12:06 PM | Повідомлення # 4724 |
| Закінчила жаектик, ось він, лялечка... Сьогодні теплий день, встигну його поносити (хоча би трііішечки...)
Деталі пошиву і про підкладання подолу я писала ось тут. З фотографіями.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Середа, 2014-10-15, 6:47 PM | Повідомлення # 4725 |
![Тетяна](/avatar/87/608620.jpg) Активіст форума
| Цитата Bullet ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) ось він, лялечка... Клас-клас-клас !!!! А тепло ще буде!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-10-19, 2:12 AM | Повідомлення # 4726 |
![НаташаО](https://768370511.uid.me/avatar.jpg) Активіст форума
| Bullet, сова -це щось. А ви не могли б, Лізо, показати МК як ви вшиваєте замочки в косметички. А то я шию, але беруть сумніви, може щось роблю не так?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-10-19, 1:06 PM | Повідомлення # 4727 |
| Цитата НаташаО ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Bullet, сова -це щось. А ви не могли б, Лізо, показати МК як ви вшиваєте замочки в косметички. А то я шию, але беруть сумніви, може щось роблю не так? дякую )) Наташо, цілком можливо, що і я щосб роблю не так. Я ж не гуру з шиття )))
ось посилання на мк з картинками: http://www.osinka.ru/Sewing/Dekor/SB/03_24.html
Цитата Тетяна ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Клас-клас-клас !!!! А тепло ще буде! дякую, так-так, встигла вдягнути три рази в цьому році )))))
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-10-19, 7:36 PM | Повідомлення # 4728 |
![НаташаО](https://768370511.uid.me/avatar.jpg) Активіст форума
| Bullet, дякую, вже йду дивитись
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-10-20, 1:58 PM | Повідомлення # 4729 |
| Мій осінній хакетик - фото на мені.
Почала вишивати нову подушку для хорошої свекрухи, сподіваюсь встигнути взяти участь в конкурсі подушок. І вам раджу, ось сюди: , строки продожвено!!! Встигнемо всі.
З кумедного: вчора ввечері з мене зробили мій муляж-манекен, тепер шитиму на себе без проблем (я сподіваюсь!)
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-10-20, 4:13 PM | Повідомлення # 4730 |
![Tana](/avatar/22/897025.jpg) Мудра людина
| Вітаю з "двійником"!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2014-10-21, 10:08 AM | Повідомлення # 4731 |
![Lyubov](/avatar/66/889400.jpg) Мудра людина
| Bullet, Лиза, великолепная Сова! Жакетик - класс! Прекрасные работы, ты такая умница!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-10-21, 11:28 AM | Повідомлення # 4732 |
| Цитата Tana ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Вітаю з "двійником"! та да, дякую ))) Стоїть в кімнаті, показує тепер постійно, що маю схуднути ))) Цитата Lyubov ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Bullet, Лиза, великолепная Сова! Жакетик - класс! Прекрасные работы, ты такая умница!!!! спасибо, Люба, очень приятно :)*
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-29, 12:46 PM | Повідомлення # 4733 |
| Дорогі гості моєї теми-майстерні, багато всякого трапилось в моєму не-вишивальному житті. Вчора стався різкий поворот в .. житті? - ні, не в житті, хіба що в сприйнятті людей. Вчора мені відмовили в проходженні курсу "Навчання з Intel", які проходять усі вчителі. Причина, увага, це бомба! - Мені відмовили в проходженні цих курсів, ТОМУ ЩО У МЕНЕ ЗАНАДТО ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВОЛОДІННЯ ПК.
Я ще такого ідіотизму, зізнаюсь, не бачила. Причина, як мені видається, в елементарній педагогічній бездарності і компьютерній безграмотності "тренерів" курсу (це вчителі загальноосвітньої школи, 2 особи, які, для примітивного прикладу, не знали, як розгорнути відео на юьюбі "на весь екран" (і таких цікавих моментів було мільйон)))).
Один день я відмучилась (понеділок: робота з 8.00 до 17.00, перерва на обід 30 хв --- ви уявляєте, як можна висидіти за компом 9 годин поспіль?? Я вам розкажу, який це брєд). Всі завдання першого модуля (створення блогу на блоггері, створення буклету в Майкрософт Паблішері \тренер читала "мікрософт публішер"\ і реєстрація в Вікі.Айтіч ---- я справилась з цим за 30 хв.
Просто уявіть, що я мала робити ще 6 годин часу?
Надати план наступних завдань мені відмлвили, мотивувавши тим, що тренінг, мовляв, груповий, і треба чекати, поки ВСІ учасники (7 чоловік) завершать кожне з завдань.
Наступного дня, зранку вівторка, я прийшла на курси, і вся група знову почала проходити реєстрацію на вікі.айтіч, розміщення посилань на свій блог (я то все зробила ще ранком в понеділок). Надати якісь наступні завдання мені відмовили, я вийшла за програмою з мого предмету (про це чомусь забули попередити напередодні, а я позашкільник і наших програм просто нема на сайті мін. освіти), я сказала тренеру, що так не робиться і можна було вчора завчасно попередити, що потрібні програми. Певно це і стало різким моментом, який запАх майбутнім конфліктом для тренерів, і вже через годину, як я повернулась зі своєї школи на ці жахливі курси, мені урочтисто повідомили... ЦИТУЮ:
"Ваш рівень володіння ПК є занадто високим для нашої групи тренінгу, нащ тренінг розрахований на середнє володіння ПК, а курси "Інтел" для вищого рівня володіння ПК вам потрібно пройти в місті Біла Церква."
кінець цитати.
Я б назвала цей інцендент педагогічним пігідієм.
Уявляю, якщо в класі у цієї вчительки є 10 слабких дітей, 10 середнячків, 3 розумних і 2 генія. Останній п"ятірці дітей точно довелось би стати хуліганами, бо висидіти на уроках такого педагога - це просто тюрма.
Прошу з розумінням поставитись до мого тексту (мені-то смішно, я доросла, я зробила висновки і пішла далі. А як щодо дітей? Я працюю в позашкіллі, до нас одразу приходять тільки діти вище середнього рівня. Колеги сказали мені, що моє щастя, що я не працюю в загальноосвітній системі. Одні колеги сказали, що мене з моїми принципами просто вичавили б з колективу, інші сказали, що не вичавили би, не встигли б, бо я б сама пішла.
"За дєржаву абідна" (с)
До всього, пообіді ми отримала на шкільний е-мейл листа з мін освіти про те, ЯКІ САМЕ СЛОВА ми пвинні говорити дітям про перемогу над "гітлерівськими і радянськими окупанами" в 2 світовій війні.
В шоці був весь колектив. Ми назвали це "новою політикою парті" (радійте всі, хто мріяв про "Свободу" у ВР, якщо ваші діди чи прадіди не воїни УПА - можете піти і сміливо їх застрелити саморучно. Бо за новим текстом, саме воїни УПА вибороли для всієї (!!!) України перемогу та відстояли її незалежність (с).
Ню-ню, міністр культури - актор, міністр освіти - Квіт, відомий своїми виразами про КОНТЕКСТУАЛІЗАЦІю ІСТОРІЇ[size=11][/size], - саме те, що треба нам зараз.
Вітаю, люди, капець не прийшов. Він настав. І ми в ньому живемо.
Лишається тільки порадіти за тих, хто встиг померти, або збожеволів. Усім іншим, хто лишив в собі крихти здорового глузду, я навіть не знаю, що робити...
Такі справи.
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2014-10-30, 10:17 AM | Повідомлення # 4734 |
![Татьяна3618](/avatar/54/364481.jpg) побратим
| Bullet, плюсую!!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-10-31, 2:11 PM | Повідомлення # 4735 |
| Татьяна3618, та да, трохи сумний привід для плюсування, еге ж? Але прорвемось!
А тепер ділюсь позитивом:
Сьогодні пішла на пошту за отриманням невідомого поштового відправлення, мені винесли велику коробку, я в шоці, а от читаю - від Оксани Дмитренко, думаю "ураааа, мій приз прийшов!"
і справді, УРА, прийшов приз, про який я МРІЯЛА - це турочка (вона ж джезва, вона ж кавоварка!), красива, керамічна, з українською ліпниною на боках! (приз за третє місце в кавовому конкурсі, що координувала і забезпечувала призами особисто Оксана-Киянка) І чашечка для кавування, заберу на роботу, щоб не плутати з чужими, з цієї буду особисто пити каву!
Оксано-Киянко, дякую за таку несподівану радість, яку ти прислала в мій дім, в мій день і в мою осінь (яка видалась у мене цього року надзвичайно важкою). ДЯКУЮ ЩИРО!!!!
Я така рада, не можу й передати
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-10-31, 2:13 PM | Повідомлення # 4736 |
| І одразу покажу своє шиття поточне. З тиждень тому пошила на прохання куми своєму похресничкові домашні штанці, які дуже сподобались іншій нашій колезі (так сталось, що з кумою ми тепер працюємо разом). Колега попросила зшити щось і їй для подарунка племіннику. Показую, що я зшила і вже благополучно продала колезі. Тепер треба такий самий і похресничку пошити :)))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-11-09, 2:13 PM | Повідомлення # 4737 |
| Похвастаюсь сама собі (судячи з кількості відвідин форума). Але з часом тема виглядатиме живенькою
Ось наслідки розхламлення. Хотіла викидати ситцеві залишки, але не змогла. Нарізала однакові квадратики (на майбутню ковдру), а мікроскопічні залишки так і не змогла у смітник змахнути. Насипала мікро обрізки на вельвет, зверху накрила органзою, прострочила... і ось результат:
Ні, ніколи мені не розчистити свої текстильні завали :))))
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2014-11-09, 3:23 PM | Повідомлення # 4738 |
![Тетяна](/avatar/87/608620.jpg) Активіст форума
| Цитата Bullet ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Ні, ніколи мені не розчистити свої текстильні завали :)))) Це точно! А ночами тканинки тихенько розмножуються... Цитата Bullet ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) мікроскопічні залишки Гарно вийшло! Колись придивлялась до такого способу прилаштувати ну вже геть обрізочки, але ще не наважилась. Цитата Bullet ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) "ураааа, мій приз прийшов!" Вітаю! Приємного кавування!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-11-09, 4:51 PM | Повідомлення # 4739 |
| Цитата Тетяна ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Це точно! А ночами тканинки тихенько розмножуються... я гадаю, що вони взагалі розмножуються щоразу як я заплющу очі чи відвернусь )))) Цитата Тетяна ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Гарно вийшло! Колись придивлялась до такого способу прилаштувати ну вже геть обрізочки, але ще не наважилась. Тетяночко, і не треба ризикувати розмножувати обрізки, просто викидайте їх!!! ... *червоніючи* а то будете, як я....
ось.. тепленьке ще! (щойно пошилось та сфотографувалось)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-11-20, 9:01 AM | Повідомлення # 4740 |
| Цитата Bullet ( ![Посилання на цитований текст](http://s2.ucoz.net/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) ось.. тепленьке ще! (щойно пошилось та сфотографувалось))) Наноклаптики щасливо роздарувались на заході 15 листопада Ура, можна шити нові :))))
Почала відшивати стару подушку. Однак з новими нитками вона виглядатиме яскравіше. Процес показуватиму далі.
|
|
| |