Конкурс "Великодня листівка-2012"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2012-03-05, 4:04 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Оголошуємо конкурс «Великодня листівка-2012 (з елементом, виконаним у традиційній українській народній техніці)»
Цього року головною обов’язковою умовою участі роботи в конкурсі буде елемент чи кілька елементів, виконаних з використанням народного мистецтва (вишивка народними техніками, ткацтво, витинанка, гончарство, різьблення тощо).
УМОВИ КОНКУРСУ:
1.Приймаються рукодільні листівки, створені 2012 року.
2.Конкурсні роботи не повинні фігурувати в жодному іншому конкурсі, на форумі, сервісі чи мережі.
3.Роботи приймаються у вигляді 1-3 фото розміром не більше 250 Кб (не більше 1000 пікселів по великій стороні і не менше 500 пікселів по малій стороні). Бажано – фото загального вигляду і деталей виробу. На фото не пвинно бути жодних написів.
4. Фото робіт і невеликий опис (технік виконання, матеріалів тощо ) надсилаємо на ел. скриньку juliar2006@ukr.net з поміткою в темі «Великодня листівка-2012».
5. Обов’язково вказуємо свій нік на форумі, ім’я та прізвище, поштову адресу з індексом.
6.Кількість робіт від одного учасника необмежена, але кожну роботу слід відсилати окремо.
РОБОТИ ПРИЙМАТИМУТЬСЯ З 10 по 25 КВІТНЯ 2012 року. Переможця обиратимемо шляхом голосування – орієнтовно з 26 квітня.
Призовий фонд:
- грамота-відзнака адміністрації форуму + "кавова" прихваточка та текстильний конвертик-скарбничка особисто від АДМІНА форуму,
- книга "Вышивка икон, рушников, покровцов" від форумчанки Тана + брелок для ключів "Макраме з бусинами" від Ролічок
+ сувенір від Лелітка Книга про виготовлення листівок ручним способом. Цікаві і корисні поради. А ще - сюрпризи... на сторінках і між... .
- ? Хочете взяти участь у формуванні призового фонду?
Гарних рукотворінь і натхнення у роботі! Чекаю на ваші листи!
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2012-04-09, 1:20 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2012-03-05, 4:06 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Прошу адміністратора допомогти з банерочком
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-05, 5:37 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сестра_Юлія, Юля, з банером допоможу, але ввечері, а тебе ще прошу додати, що на фото не повинно бути жодних написів. Ну це для тих, хто в танку. Ну про всяк випадок
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2012-03-05, 6:29 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Bullet, додала
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-03-05, 6:55 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Додаю приз, книжку видавництва "Феникс"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2012-03-06, 7:22 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Tana, дякую!
|
|
| |
|
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-03-08, 2:23 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Лелітка, в моєму лексиконі з"явилось нове слово). Це "творення листівок"? Quote (Лелітка) кардмейкінгу
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-08, 2:12 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) в моєму лексиконі з"явилось нове слово). Це "творення листівок"? ти вірно переклала, так і є :))) Колись я лякала знайомих назвою одного з моїх предметів в інституті "Архітектоніка і комбінаторика формоутворень", а тепер - "кардмейкінг і скрапбукінг" ))))) Юля, посилку з призом і додатками вишлю у вівторок, у нас заснуло місто
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-03-17, 1:38 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, банер уже висить в першому повідомленні
Оновлення призового фонду: + брелок для ключів "Макраме з бусинами" від Ролічок. (Фото завтра зроблю і додам цю інфу разом з фото в перше повідомлення)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2012-03-17, 2:53 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Bullet, інформацію про приз додала. буде ще й фото - добре, вдячна!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2012-03-28, 2:32 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Нагадую усім про конкурс! Ось для натхнення невелика стаття про історію великодньої листівки http://hochu.ua/cat-rel....photo-1
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2012-03-31, 11:22 AM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) . Це "творення листівок"?
Точно. Це я просвітилась, чим відрізняється скрапбукінг від кардмейкінгу :) Для натхнення пропоную заглянути в мій блог.Додано (2012-03-31, 11:22 AM) --------------------------------------------- Приєднаюсь до призового фонду. Але поки що - секрет (точніше. ще не вирішила, що саме надам).
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Субота, 2012-03-31, 11:21 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 10:36 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Лелітка, дякую за майбутній приз. я вже починаю чекати фото листівочок...
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2012-04-04, 9:02 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) кардмейкінгу Молодець що просвітилось! А листівочки в твоєму блозі дуже гарні!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2012-04-08, 2:46 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) Молодець що просвітилось! А листівочки в твоєму блозі дуже гарні! Дякую. Вік живи - вік учись. Додано (2012-04-05, 7:11 PM) ---------------------------------------------
Quote (Сестра_Юлія) дякую за майбутній приз. я вже починаю чекати фото листівочок... З понеділка почну Додано (2012-04-08, 2:46 PM) --------------------------------------------- Долучаюсь до призового фонду. (Приз за найнесподіванішу техніку ,якої у нас ще не було). Книга про виготовлення листівок ручним способом. Цікаві і корисні поради. А ще - сюрпризи... на сторінках і між... .
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-04-08, 7:54 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Лелітка, Галю! Призи гарні, але ж як ти маєш на увазі - техніку яка в конкурсах не приймала участі, або її зовсім на форумі не показували? Бо наші талановити дівчата - мабуть уже все існуюче попробували.... крім одного... тільки зараз пригадала, цього я ще ні в кого на форумі не бачила! Тримаю інтригу!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2012-04-08, 10:09 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) Бо наші талановити дівчата - мабуть уже все існуюче попробували.... крім одного... тільки зараз пригадала, цього я ще ні в кого на форумі не бачила! Тримаю інтригу! Це вже цікааааво А раптом... Я теж заінтригована
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2012-04-11, 12:31 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Лелітка, дякую. чудовий приз! Між тим на конкурс надійшло ще дуже мало робіт. Прошу прискорюватись :-)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-04-15, 3:32 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, можете писати про цей конкурс на всіх веб-парканах: на наших дзеркалах, в ЖЖ, в ФБ, в ВКонтакті, в блоггері, у себе в блогах, запрошувати через листи і так далі.
|
|
| |