Конкурс етнічних торбинок: Вишита етнічна торбинка
|
|
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 10:10 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Запрошую до голосування в першій номінації Конкурсу - Вишита етнічна торбинка: вишивка являється основним елементом декорe Прошу в коментарях обрати одну(!) роботу, її номер і назву видітили жирним шрифтом. Дякую! Термін голосування 20 вересня – 5 жовтня 2011р.
1.Торбинка "Хмельниччина". Розмір (без ручок) - приблизно 40 на 36 см. Усередині - дві накладні кишеньки. Льон світло-сірого кольору з напиленням, зміцнений флізеліном, тканина для вишивання кольору кави з молоком, підкладка на синтепоні, застібка-липучка. Ручки кріпляться на дерев"яні кільця. Вишивка - хрестик, візерунок - Хмельниччина (з книги Гасюк, Степан "Художнє вишивання"). Декоративна відстрочка - машинна.
2."Горянка" Вишивка хрестиком, нитки муліне, вишивка обплетена гачком катоновими нитками, доповнена китичками. Є підкладка та застібка. Розмір виробу 23х23 см, довжина ручки 45 см.
3." Вишита торбинка-кишенька". Вишита тільки передня (лицьова частина), задня частина - льон чорного кольору. Розмір: ширина - 15 см (верх) 17,5 см (низ), висота - 20 см, китичка - 9 см, довжина ручки 134 см. Матеріали: тканина для вишивання, муліне, льон, підкладка - х\б тканина від чоловічої сорочки. Застібається на кнопку, всередині кишеня для мобілки 4.Торбинка "Рожаниця" Торбинка авторська. Пошита з лляної тканини. Підкладка також лляна. Ручна вишивка (хрестик) Розміри торбинки 22*20*3,5см Всередині торбинки є невелика кишенька для мобільного або інших дрібничок. Довжина ручки регулюється.
5.Торбинка "Бабине літо" Тканина - льон. Підкладка - ситець .Ручна вишивка (хрестик)Розміри торбинки 18,5*23*4см Всередині торбинки є невелика кишенька (для мобільного тощо). Довжина ручки регулюється.
6.Торбинка "Берегиня" Тканина - льон. Підкладка також лляна. Вся торбинка обшита бавовняним кантом. Вишивка - хрестик. Розміри торбинки 18*16,5*4,5см Всередині торбинки є невелика кишенька (для мобільного тощо). Клапан торби застібається на "ліпучки". Довжина ручки регулюється.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 10:10 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| 7.Лляна торбинка "Мокошина квітка" Підкладка - льон. Вишивка - хрестик. Розміри торбинки 16,5*22*4см Всередині торбинки є невелика кишенька (для мобільного або для інших дрібничок). Застібка - "молнія", декорована штучною шкірою та дерев'яною квіточкою)) Довжина ручки регулюється.
8.Лляна торбинка "Вересневі зорі" на лляній підкладці. Вся торбинка обшита бавовняним кантом. Вишивка - хрестик. Розміри торбинки 17*22*5см Всередині торбинки є невелика кишенька (для мобільного тощо). Клапан торби застібається на "ліпучки". Довжина ручки регулюється.
9.Етноторбинка "Червона квітка" Опис: Торбинка виконана як сумка-планшетка. Всі матеріали натуральні. Довга ручка-шнур дозволяє носити торбинку через плече спереду, збоку або ззаду. Дуже актуальна для літнього відпочинку і доповнює ваш неповторний оригінальний стиль на всіляких фестивалях і концертах. Використано орнамент з Альбому схем Ксенії Колотило. Техніка: ручна вишивка косим хрестом, машинний декоративний шов, шиття Матеріали: грубий небілений льон, бавовняне муліне, бавовняний шнур, бязевий підклад . Розмір: 25х27 см, довжина ручки - 180 см.
10. Етноторбинка "Магістр середньовіччя" Опис: Торбинка виконана як сумка-планшетка. Всі матеріали натуральні. Довга ручка-шнур дозволяє носити торбинку через плече спереду, збоку або ззаду. Дуже актуальна для літнього відпочинку і доповнює ваш неповторний оригінальний стиль на всіляких фестивалях історичної реконструкції, концертах та інших масових заходах. Техніка: ручна вишивка косим хрестом, машинний декоративний шов, шиття Матеріали: грубий небілений льон, бавовняне муліне, лляна нитка, дерев'яні намистини, бавовняний шнур, бязевий підклад, Розмір: 25х27 см, довжина ручки - 175 см.
11.Етноторбинка "Торба мандрівного лицаря-паладина" Опис: Торбинка виконана як сумка-планшетка. Всі матеріали натуральні. Довга ручка-шнур дозволяє носити торбинку через плече спереду, збоку або ззаду. Дуже актуальна для літнього відпочинку і доповнює ваш неповторний оригінальний стиль на всіляких фестивалях історичної реконструкції, концертах та інших масових заходах. Техніка: ручна вишивка косим хрестом, машинний декоративний шов, шиття Матеріали: грубий небілений льон, бавовняне муліне, дерев'яний гудзик, бавовняний шнур, бязевий підклад Розмір: 25х27 см, довжина ручки - 175 см.
12. Етноторбинка "Світоч" Опис: Торбинка виконана як сумка-планшетка. Всі матеріали натуральні. Довга ручка-шнур дозволяє носити торбинку через плече спереду, збоку або ззаду. Дуже актуальна для літнього відпочинку і доповнює ваш неповторний оригінальний стиль на всіляких фестивалях і концертах. Орнамент, використаний для вишивки, має давнє язичницьке походження. Поєднує в собі два сильних символа - хрест Колядник і хрест Лади-Богородиці, тим самим перетворюючись на потужний оберегові знак. Наші предки дали йому назву "Світоч". Техніка: ручна вишивка косим хрестом, машинний декоративний шов, шиття Матеріали: грубий небілений льон, бавовняне муліне, бавовняний шнур, бязевий підклад Розмір: 25х27 см, довжина ручки - 180 см.
13.торбинка для сушених грибів - не зовсім може конкурувати з шедеврами наших форумчанок, але хочеться показати .
14.Су мка-папка для ноутбука зявилась як альтернатива розкішним шкіряним за 1000 грн. (ну не готова я морально на такі суми для чохликів, навіть для самого любимого ноута). Тож в результаті маю найдорожчу для себе, 100% зроблену власними руками. Лляне житомирське полотно, шов - "качалочка", краї - петельний.
15.Торбинка "Пурпурові ріжки" Торбинка для сучасної ділової пані чи студентки, що носить конспекти чи діловий щоденник. На етнічний фест, на роботу, на свято чи на українську вечірку - усюди доречною буде ця сучасна сумочка з традиційним вишитим мотивом Вишитий хрестиком на "Аїді" взірець з традиційними ріжками-берегинями-павучками поєднано з основною тканиною - пурпуровим бавовняним мікровельветом. Підкладка сумки - м"яка, стьобана з синтепоном. На зовнішній стороні торбинки - кишенька, оздоблена декоративною строчкою. Застібка сумки - на магнітну кнопку. Ручка може бути змінню, т.як кріпиться на карабінах.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 10:55 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| 15.Торбинка "Пурпурові ріжки"
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 12:11 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Чудові роботи! Неймовірно, скільки вкладено праці і любові! Особливо захоплюють цілі серії робіт від кількох авторів, мій персональний респект вашій продуктивності, я вражена!
мій вибір - 9.Етноторбинка "Червона квітка"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 12:40 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| ого, вибір... шкода, що можна обрати лише одну... я би голосувала мінімум за п"ять робіт.... такі різнопланові і цікаві! буду виходити із міркувань, яку би я собі придбала, якби довелось таки обирати...
тож моєю подругою могла б стати сумочка 5.Торбинка "Бабине літо"
найбільше імпонує моєму Я.
Хоча окремий респект за папку для ноутбука, пурпурові ріжки, і роботи 4,6, 7 - всі варті перемоги! Я заінтригована - хто ж автор такого дива?
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 1:36 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| 2."Горянка" Quote (shtynka) я би голосувала мінімум за п"ять робіт Точно! І я також!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 2:04 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Як добре, що люди на вулиці побачать стільки вишитих сумок і торбинок, створених туту і зараз і ті, які призначені носитися щодня. Важко обрати, бо є дуже багато близьких і відшитих узорів, впізнавані руки майстрів, і до натурального льону як основи важко залишитись байдужою. 14.Сумка-папка для ноутбука
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 3:49 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Ну й задачки ви задаєте, дівчата, пів дня думаю, важко зробити вибір! Вже в котре пройшла оком з думкою, - "а яку б торбинку я зараз просто взяла б і пішла... в місто, на роботу, на вечірку" Мій вибір: 15.Торбинка "Пурпурові ріжки"
Повідомлення відредагував НаталиG - Вівторок, 2011-09-20, 3:49 PM |
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 4:00 PM | Повідомлення # 9 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| 14.Су мка-папка для ноутбука
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 4:57 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| 4.Торбинка "Рожаниця"
Творча майстерня
|
|
| |
olalala | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 5:08 PM | Повідомлення # 11 |
друг
| 7.Лляна торбинка "Мокошина квітка"
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 5:34 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| 2."Горянка"
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 6:47 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Я на форумі вперше! Але дуже хочеться висловити захоплення торбинкою "Горянка" - просто супер!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 7:02 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| 14.Су мка-папка для ноутбука . Чомусь мене полонила
ore et labore!
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 7:23 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| 4.Торбинка "Рожаниця"
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 7:47 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| 6.Торбинка "Берегиня"
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
kvitash | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 8:39 PM | Повідомлення # 17 |
відвідувач
| 8.Лляна торбинка "Вересневі зорі" Лише приєднаюсь до попередніх коментарів, слова закінчились на першій роботі
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 10:02 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| 6.Торбинка "Берегиня"
Видно, що представлено кілька сумок від одного автора, але насправді хочеться обрати ВСІ, представлені у голосуванні!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 11:43 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| 6.Торбинка "Берегиня" А мені і п'яти мало! Вибрала б усі
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Середа, 2011-09-21, 3:13 AM | Повідомлення # 20 |
друг
| 2."Горянка" Жаль,що тільки одну роботу вибрати можна, ще берегиня ,рожаниця та кишенька до душі,але горянка з голови не йде))
|
|
| |