Архітектурно-інтер"єрний конкурс "Будиночок моєї мрії"
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-07-07, 8:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тема : "Архітектурно-інтер"єрний конкурс "Будиночок моєї мрії"
Робота може бути виконана в будь-якій техніці:
- вишивка: хрестиком, гладдю, на пластиковій канві та ін. - шиття: печворк, аплікація, квілтінг та ін. - плетіння: гачком, спицями, макрами та ін. - паперові техніки: скрапбукінг, квілінг, орігамі та ін.
Номінації:
"Традиційне оформлення" - робота оформлена в рамку, чи як панно в печворку "Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники та ін. "Предмети одягу та аксесуари" - одяг, сумки з нанесеним зображенням будиночку будь-яким способом "Іграшка" - в будь якій техніці "Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж, орігамі та ін. "Листівка та закладинка" - в будь якій техніці
На роботі може бути зображено:
- будиночок - будиночок з ландшафтом - замок (а що, ми хіба з бідного села?!) - вуличка - частина будиночка: вікно, двері та ін. - інтер"єр: будиночка чи кімнати, ванна, кухня та ін.
Призи: будь-що з зображенням машини (а який будинок без машини?!), пейзаж або квіти, будь-що що знадобиться в домі (канва, тканина, нитки, бобінки та ін.)
Можна створити тему і розміщати всілякі схеми і малюнки для натхнення в різних техніках. Розміщати можуть всі. А голосуваня проведемо в листопаді-грудні. Щоб у всіх був час щось гарне створити.
УМОВИ УЧАСТІ:
1 КООРДИНАТОР КОНКУРСА [color=red]РОЛІЧОК[/color]
2. Роботи надсилайте на електромейл lisa_sheikh@ukr.net з поміткою в темі листа "Конкурс Будиночок моєї мрії"
3. Правила оформлення фотографій: - фото не менше 500 пікселів по меншій стороні, але не більше 1200 пікселів по ширшій стороні. Вага фото не вище 500 кілобайтів/й фото.
- на фотографіях - жодних відміток, ані дат, ані імен.
- фото до конкурса не повинно "засвітитись" в Мережі. Якщо координатори знайдуть фото вашої роботи в мережі до завершення голосування - роботу буде дискваліфіковано.
- фото повинно бути чітким.
4. Правила оформлення листа: - ваш нікнейм на нашому форумі - назва роботи - техніка виконання, матеріали, розміри тощо - легенда об'єкта (для чого служить виріб, як повинен використовуватись, де знаходитись та ін.) - прикріплені фото вашої роботи до вашого листа (не лінки, а власне фото)
СТРОКИ: Прийом робіт до 15 листопада 2011 року.
Голосування розпочнеться 20-го листопада.
ПРИЗОВИЙ ФОНД:
а) від Ролічок: підвісочка з маленьким дзвоником, лялечка як господинька хатинки-будиночка, підвіска котик в нову хату, і декілька дрібничок для рукоділля: муліне, лльна (чи конопляна мотузка), магніт, дзвіночок, шнурочок для брелока
бажаючі - залучайтеся до призового фонду!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-11-14, 6:17 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 9:14 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| А мене такі надихають
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-07-07, 9:17 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Ну що ж починаємо! Додано (2011-07-07, 9:14 PM) --------------------------------------------- Bullet, ДЯКУЮ! Додано (2011-07-07, 9:16 PM) ---------------------------------------------
Додано (2011-07-07, 9:17 PM) --------------------------------------------- lady-v, клас!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-07-07, 9:29 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| не знаю автора, але автор молодець!
Нагадаю, що відомі будиночки різних народів від фірми ЛЕДІ ми не вивішуємо у загальний доступ, більше того, очікується, що в призовому фонді будуть надані цією фірмою також і призи! При бажанні ви можете купити будиночки у виробника в інтернет-магазині, або зверніться до мене в приват, я надішлю схему.
повний набір для вишивки коштує в районі 40 гривень всього.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-07-07, 9:33 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Додано (2011-07-07, 9:33 PM) --------------------------------------------- Bullet, добре, що нагадала про це. викладаю приклад оформлення вишивки. хатка від "Леді"
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 10:05 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
|
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-07-07, 10:13 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| lady-v, роботи для натхнення класні! от би ще і схеми до них! (як мед - то ложкою)
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 10:18 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) от би ще і схеми до них! (як мед - то ложкою) На жаль знайшла в інеті тільки в такому вигляді
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2011-07-07, 10:19 PM |
|
| |
|
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-07-07, 10:23 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| lady-v, ну то нічого! головне собі обрати щось до душі! Tana, супер!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-07-07, 10:34 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Художні полотна Искусство Украины. Живопись. Украинские дворики-8 для натхнення взагалі чудовий лінк, я задружила його у френдстрічку(всю спільноту), дякую!
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:00 PM | Повідомлення # 12 |
Активіст форума
| Quote (Ролічок) lady-v, роботи для натхнення класні! от би ще і схеми до них! (як мед - то ложкою) http://uploadbox.com/files/qzX290V682 мають бути тут ось такі будиночки
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Четвер, 2011-07-07, 11:04 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:08 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) - замок (а що, ми хіба з бідного села?!) Ну ні защо в світі! Особливо на старовинні замки та дворці багаті!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:10 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Quote (Українка) мають бути тут ось такі будиночки дякую
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:27 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
|
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:38 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-07, 11:47 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
|
звідси
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2011-07-08, 0:08 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| lady-v, у нас в місті є схожий будинок!
|
|
| |
|
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-07-08, 0:22 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) lady-v, у нас в місті є схожий будинок! Хотіла б його побачити
Моя майстерня
|
|
| |