На конкурс приймаються фото рукотворних дитячих іграшок. Це може бути рукотворна, виконана в будь-якій техніці: м‘яка, глиняна, плетена, в‘язана, валяна із вовни, тощо. Може містити вишивку.
Номінацій всього три: 1. Лялька-мотанка 2. Вишита дитяча іграшка 3. Іграшки для дітей
Роботи приймаються з 01.03.2011 до 30.03.2011. Надсилати на скриньку shtynka@gmail.com .
Умови подання робіт:
1. Обов’язково вкажіть тему листа — " Конкурс дитячих іграшок"
2. У листі має бути: • Ваш нік на форумі, • прізвище та ім’я, • повна поштова адреса з індексом, • короткий опис виробу – назва, матеріали, техніки • власне світлини самого виробу. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
3. Вимоги до фото: Усі фото мають бути мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум — 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 3 фото одного виробу з різних ракурсів. Бажано — загальний вигляд і деталі. Листи без теми та невірно оформлені розглядатись не будуть. Приєднувати фото окремими файлами ,а не архівом чи радікал-посиланнями.
Голосування розпочнеться 01квітня 2011р. і триватиме до 10 квітня 2011 р. Оголошення переможців – 11-12 квітня 2011.
- диплом переможця, - матеріали для рукоділля – канва. муліне. - Книга: "Прикраси з бісеру з елементами об`ємних квітів" О. Вірко від shtynka • від від
від Kate_Black_Cat від Bullet
підбірка фото із вишивками різних регіонів від Галини Дудар (Лелітка на форумі)
Tana, тим більше що саме час Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Пропоную сайт з великою кількістю викройок іграшок (якщо звісно координатор не проти) думаю для конкурсу згодиться Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Повідомлення відредагував Світланка - Понеділок, 2010-12-13, 11:46 AM
Хочу для натхнення показати вам мишку, яку я знайшла в магазині секонд-хенду))) Вона з білого фетру, має гарненьку спідничку, мереживний фартушок, теплу хустину (зима все-таки!), любопитний носик і блискучі очки-бусинки. Але найбільше мене посміхнула брошечка з пайєтки і дрібненьких, як мак, намистинок. (Якість фото не дуже(((
Чудова новина - є оновлення призового фонду. Див. перше повідомлення. Сподіваюсь, призовий фонд підросте іще до початку конкурсу )))
Підросте, я наступного тижня пакуватиму дещо для свого інтернет-магазинчика і надам дещо для пошиття іграшок в фонд. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Прийом робіт на конкурс триває! Активізуймося і порадуємо наших малюків новими іграшками ))) Не забувайте за надзвичайно цікаву номінацію - "лялька-мотанка".
Вже впакувала тобі, shtynka, у призовий фонд ці листівочки, може буде заохочувальним призом, чи - на твій розсуд. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Bullet, дякую! Сподіваюсь, буде додатковий стимул взяти участь. Поки що робіт не густо...
та що ти, Тань?! Я одна нароблю тобі кілька штучок Як завжди, в останній день розгрібатимеш завали листів.. це вже норма ))) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
shtynka, Таня, я спакувала щойно посилочку тобі і на твій конкурс... ну такий не маленький призовий фонд, я тобі скажу.. Я не сфотографувала його (фонд))), тож прошу тебе по отриманні сфоткати і викласти світлинки. Інтрига: там 3 синьо-фіалкових янголика від Кет Блек-Кет і українські *дорослі* (але не вульгарні))) мультики... і ще щось, вже забула,а коробка - заклеєна... Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Конкурс чудовий! І тема мені близька. Хотілося б спробувати, але маю питаннячка:) Перечитала кілька разів умови, нічого про це не знайшла, тож, якщо я просто неуважна - ткніть мене носом:) Чи є обмеження щодо учасників? Тобто я на форумі зареєстрована вже років два мабуть, але переважно його читаю, дописую рідко, бо ні разу не вишивальниця, досвіду в цій справі нуль, хоча дуже поважаю і люблю ДПМ. В результаті є, наскільки розумію, неперевіреним учасником з кількома дописами:) І чи є обмеження щодо часу виконання самих робіт і їх опублікування на інших ресурсах? Тобто якщо робота вже раніше була "засвічена" в інтернеті. Бачила в інших конкурсах, що такі обмеження таки є, тому перепитую.
Роботи приймаються з 01.03.2011 до 30.03.2011. Надсилати на скриньку shtynka@gmail.com . Умови подання робіт:
1. Обов’язково вкажіть тему листа — " Конкурс дитячих іграшок"
2. У листі має бути: • Ваш нік на форумі, • прізвище та ім’я, • повна поштова адреса з індексом, • короткий опис виробу – назва, матеріали, техніки • власне світлини самого виробу. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
3. Вимоги до фото: Усі фото мають бути мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум — 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 3 фото одного виробу з різних ракурсів. Бажано — загальний вигляд і деталі. Листи без теми та невірно оформлені розглядатись не будуть. Приєднувати фото окремими файлами ,а не архівом чи радікал-посиланнями. Голосування розпочнеться 01квітня 2011р. і триватиме до 10 квітня 2011 р. Оголошення переможців – 11-12 квітня 2011. На рахунок перевіреного користувача: зробіть декілька дописів у будь-які теми і попросіть адміну надати вам статус перевіреного користувача - і всі проблеми знято. Час маєте ще до 30 березня! Щоб прочитати умови конкурсу відкрийте спойлер, що я і зробила ;)
Dmutrik09, дякую, але я це все бачила, питання виникли тільки виключно щодо користувачів і допуску робіт опублікованих раніше на інших сайтах, бо в переліку умов про це нічого не сказано:)
і допуску робіт опублікованих раніше на інших сайтах, бо в переліку умов про це нічого не сказано:)
зазвичай на нашому сайті вітаються анонімні конкурсні роботи, ідентифікувати які не можна. Тобто, треба подавтаи фото робіт, які ви раніше ніде не показували в інтернеті. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.