Конкурс рушниковий
|
|
Tana | Дата: Субота, 2009-11-07, 1:15 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Давно ми не хизувалися вишитими рушниками. Тому оголошуємо Конкурс рушниковий Номінація одна – вишитий рушник. Обов’язковими вимогами є: Авторство – нікнейм (рушники приймаються від зареєстрованих учасників форуму, які на на час подання роботи мають більше, ніж 30 змістовних повідомлень на «Вишиванці»). Назва роботи, її розмір, опис використаних матеріалів, застосованих технік, автора ідеї, схеми, тощо. До конкурсу приймаються роботи, створені у поточному 2009 р. Конкурсні роботи можуть фігурувати на іншому форумі, ЖЖ в мережі. Робота на конкурс приймається у вигляді 1-3 фото (бажаними є загальний вигляд виробу і крупний план) Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Роботи примаються до 20 грудня 2009 року включно на імейл t_naumenko[а]ukr.net у вигляді листа з темою « Конкурс рушниковий на «Вишиванці» Переможці конкурсу будуть визначені шляхом голосування і відзначені приємними призами, які стануть в нагоді поціновувачам традиційної української вишивки. Увага! Листи без теми розглядатись не будуть! Побажання до організації призового фонду вітаються.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-11-07, 1:21 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Побажання до організації призового фонду вітаються. Додаю 4 мотки пурпурового муліне і шмат канви-вишиванки 30х30 см.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
abilan | Дата: Неділя, 2009-11-08, 12:32 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Quote (Tana) Конкурсні роботи можуть фігурувати на іншому форумі, ЖЖ в мережі А як рушники, що вже тут виставлялись, але вишиті в цьому році! Якщо це підсумковий за рік - то як би можна. А якщо тільки непоказаний раніше - то як би і не можна. То як?Додано (2009-11-08, 12:32 Pm) ---------------------------------------------
Quote (abilan) Побажання до організації призового фонду вітаються Додам. Що саме - покажу через 2-3 дні.
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-11-08, 3:39 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Підбиваємо підсумок за рік, тому сміливо виставляйте.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2009-11-09, 10:05 AM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Танюша, спасибо за организацию конкурса! Я в этом году разбогатела на два рушника, третий осталось немного довышивать и этот конкурс - замечательный стимул!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-11-10, 3:26 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Олька, дуже рада, що "підштовхуємо"... Всім бажаю наснаги і творчості в пошитті-вишитті й викладанні матералів! Перша конкурсна робота вже зареєстрована!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-10, 3:54 AM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| заставочку вішаю на головну сторінку, ліве меню, нижче смуги прокрутки, щоб знали, де які конкурси у нас. буде натхнення - зроблю кращий ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-11-10, 4:35 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Зроби або навчи, як зробити))
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2009-11-10, 11:09 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| я б також в ЖЖ розмістила, а де коди взяти незнаю?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 1:36 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Маю пропозицію. У зв"язку з великою кількістю конкурсів наприкінці цього року (Ми маємо 5 новорічних і 1 осінній конкурс + досить енергоємкі пошти щастя і благочинні мішечки від Миколая), прошу відстрочки кінцевої дати збору рушників. Будь ласочка... Це зовсім не гарантує моєї участі в конкурсі... Але так багато голосувань одночасно на конкурсі, на мою думку, знімає отей дивний приємний стан мурашок в очікування кінця голосування. Тана, як ти дивишся на відсув строків рушникового конкруса на січень-лжютий 2010? Чекаю на твоє повернення, але раптом ти десь там в санаторії знайдеш інтернет-кафе:)
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 3:31 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) У зв"язку з великою кількістю конкурсів наприкінці цього року (Ми маємо 5 новорічних і 1 осінній конкурс + досить енергоємкі пошти щастя і благочинні мішечки від Миколая), прошу відстрочки кінцевої дати збору рушників. Підтримую! Бо дійсно, в нас грудень видався дуже багатим на конкурси та ігри, а в січні-лютому можна буде підтримати святковий настрій та трошки інтриги! Тим більше, що рушник - серйозна робота!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 1:48 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Все ж таки пропоную вкластися в заданий термін, адже цей конкурс підсумковий за рік, а потім сорочки в нас по плану (теж величезний об'єм роботи, але конкурс заявлений давно, я свідомо відступила від інших конкурсів і календаних свят, всі мають час попрацювати). Розумію про перенасичення конкурсною програмою, але ж давайте завершимо 2009 з тим, що є, і не будемо перетягувати в новий рік "довгобуди". Тим більше умови конкурcу "м'які": мурашок від змагання не буде, а ось споглядання і відчуття завершеності гарантовано. Сподіваюсь на розуміння! А на рушниковий конкурс 2010 саме час визрівати
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 7:42 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| от, сподіваюсь, я доросто до рушників у 2010 році
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-12-20, 8:46 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Увага, сьогодні останній день прийому конкурсних робіт! Поспішайте і ... готуйтесь обирати
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-12-20, 9:51 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Quote (Tana) ... готуйтесь обирати Завжди готові!
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 2:52 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Tana, ой запасаюсь терпцем, щоб вже побачити всю галерею
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 9:57 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Розпочато голосування! Тиждень на роздуми! Бажаю всім отримати величезне задоволення від споглядання робіт форумчанок наших прекрасних -- майстринь із золотими ручками! А учасницям ще й перемоги!
|
|
| |