Зимова форумівка-2014. Київ.
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-19, 4:32 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата Киянка ( ) Зауважу, що 25 січня - День Тетяни. З нами буде три Тетяни! сядемо між ними і загадаємо бажання ура, то тоді голосуємо за 25 січня. Пропоную 12.00 для початку зустрічи. На всю зустріч, як свідчить досвід наших форумівок, достатньо максимум 3 години.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
тата4590 | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 9:27 PM | Повідомлення # 22 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| А я так довго чекала щоб була зустріч,щоб поїхати.Але неполучиться на 26 в мене гості покликані синочку три рочки будемо святкувати.А коли ще буде зустріч?Може ще якось потеплу зустрінемося.Рада за вас дівчата.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 11:36 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| Цитата тата4590 ( ) .Але неполучиться на 26 в мене гості покликані а у нас зустріч не 26, а 25-го, у суботу!
Цитата Киянка ( ) Зауважу, що 25 січня - День Тетяни. З нами буде три Тетяни!
сядемо між ними і по черзі загадуватимемо бажання
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
fatini | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 0:24 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| 25 - яка романтична дата та ще й з трьома Тетянами))) Якщо нічого не завадить))) Буду дуже рада всих побачити-познайомитись)
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 0:41 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Bullet, вітаю з форумівкою! всіх дівчат! то може ще забіжете в центр української культури та мистецтва? проголосуєте за роботи
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 8:21 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Ролічок ( ) то може ще забіжете в центр української культури та мистецтва? Чому б і ні? 2 хвилини пішки, це ж той самий район! А як там голосувати?[b]fatini, [/b]
fatini, сто років не бачила тебе, Валю, буду рада!!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 10:58 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Bullet, це було б чудово! там ще проходить виставка сімейства Лашко (Наталю Лашко ти повинна знати, або чути про неї)так що думаю буде цікаво. "календар" на 3 поверсі голосувати - 5 грн 3 квитка (1, 2, 3 місця). під роботами стоять скриньки з номерами. роботи пронумеровані. якщо комусь подобається моя робота - червень №14 - буду рада за ваш голос
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 12:46 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| На 12, мабуть, не встигну... Але обов'язково приїду! Посилено лікуюсь, щоб до суботи бути у формі!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 4:11 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| Цитата tanytryell ( ) На 12, мабуть, не встигну... Але обов'язково приїду! Посилено лікуюсь, щоб до суботи бути у формі! Просто лікуйся Будеш у формі. А ми там будемо пару годин точно
Цитата Ролічок ( ) голосувати - 5 грн 3 квитка (1, 2, 3 місця). під роботами стоять скриньки з номерами. роботи пронумеровані. якщо комусь подобається моя робота - червень №14 - буду рада за ваш голос Не питання
|
|
| |
тата4590 | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 10:41 PM | Повідомлення # 30 |
відвідувач
| Я зрозуміла що 25,але треба ще й готуватися.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-01-23, 0:54 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Дорогі форумчанки, не уявляю, що коїться в столиці, але у нас в містечку збираються , мамарідна, автобуси і маршрутки на Київ... :(((( Сусідка лається, бо працює в столиці і перебої з електричками..
Я боюсь їхати. Отаке. Обіцяють ще й морози. Я зі своєю непарною кількістю важливих органів просто боюсь застудитись, якщо електричка зупиниться. А ще не хочу від якогось дурня отримати незаслуженно зненацька по голові.
Я трималась і не дивилась телевізор. Як могла трималась. Але в країні хаос, в школі всі тільки про майдан і говорять.
Вибачайте, дорогенькі, але форумівка це кльово, я сама її ініціювала, але наші життя і наше з вами здоров"я мені важливіше.
Як ви там, у Києві, взагалі не уявляю. Війна в окремо взятому мікрорайоні Києва.
Давайте відкладемо форумівку. Будь ласочка.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2014-01-23, 12:44 PM | Повідомлення # 32 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) Давайте відкладемо форумівку. Будь ласочка. Правильне рішення. Цитата Bullet ( ) Війна в окремо взятому мікрорайоні Києва. На жаль, ні. Осторонь при всьому бажанні залишитись не вдалось нікому. Страшно від жорстокості. Гірко від несправедливості. Поки увечері не збереться вся сім"я- жодної хвилини спокою. А потім - вся ніч в Інтернеті.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-01-23, 2:19 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Слава Богу, прекрасна звістка.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
fatini | Дата: Четвер, 2014-01-23, 3:34 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) Як ви там, у Києві, взагалі не уявляю. Війна в окремо взятому мікрорайоні Києва. Давайте відкладемо форумівку. Будь ласочка. Bullet, Лізо, певно, що ти права. Тому що кожного дня новини все моторошніші. Чоловік працю у столиці, я починаю ранок і закінчую день думками про те, аби його минула та дорога. Але стримувати и тримати його від того не маю морального права. Сама обурююсь всим тим.
А зустріч можна провести і у вигляді скайп-конференціі))) Адже інтернет-технології тепер дають різні можливості. Якщо цікаво буде дівчатам - то можна протестувати цей варіант)))
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-01-23, 4:24 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Цитата fatini ( ) Тому що кожного дня новини все моторошніші. це можливо, ми тестували, але відео буде платним, а голосовий скайп- безкоштовний. Тоді нема територіальних меж! І Ок0832 легко приєднається. і з інших міст!
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2014-01-23, 6:48 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| Ну, що ж - нехай буде скайп! ...Сьогодні пів-дня небо за вікном було встелене чорною завісою диму... Я живу біля м. Арсенальна, повз нас щодня ходять натовпи "тітушок", всі навколишні вулиці захаращено автобусами, бусами і бусиками... Чутно гучномовці... Чоловік щодня їде на роботу на Контрактову, з пересадкою на Майдані... А у солістки його гурту офіс взагалі, на Майдан вікнами виходить... А більшість співробітників ночує там, а зранку знову - до офісу... Так що ми все це відчуваємо, так би мовити, уповні... Недалеко від нас приймальня ПР, так там вчора уночі бійка була... А вдень - як наче нічого і нема. Школи працюють, крамниці, університет, банки-офіси... Тільки інтернет вечорами повільний-повільний, як ніколи - всі дивляться новини "з лінії фронту"...
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2014-01-25, 3:37 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| Щось мій скайп лається і не хоче нікого знаходити... Ще й малий, як назло, не злазить з голови... Так що мені таки доведеться чекати очної зустрічі, коли вже вона там відбудеться...
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-25, 6:12 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Цитата tanytryell ( ) Щось мій скайп лається і не хоче нікого знаходити... А я он-лайн бачу лише Мар"яну Проць, але і їй написати не можу, якийсь дивний зв"язок (проіскі ворогів, не інакше)))). Вранці гвоорила скайпом з давньою знайомою з Ізраїлю, постійно переривало зв"язок. Просто капець :((
|
|
| |
Mod | Дата: Субота, 2014-01-25, 10:48 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| добре, що не збирались, рано на контрактовій практично не було людей, тільки тітушки і де-не-де беркута
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2014-01-26, 0:46 AM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Якби не так близько до центру - я би вас до себе запросила! Але Арсенальна стала місцем збору для тітушок... ((( Наче б то поки нікого не чіпали - але хто зна, як воно далі буде... ...дівчата, спробуйте знайти мене у скайпі за тим же нікнеймом... Може, вийде хоч у когось...
|
|
| |