Новий проект ПИТАННЯ ДО МАЙСТРА
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-23, 1:33 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Відсьогодні розпочинаємо новий. сподіваюсь, цікавий проект "Питання до майстра". Певно кожен з форумчан і просто гостей нашого сайта має прихільність до того чи іншого автора. Відповідно, нам завжди цікаво, як живе людина, творчістю якої ми захоплюємось.
Тепер ви можете поставити будь-які питання до вашого улюбленого автора і ці питання будуть розглянуті!
Ви також можете надсилати ваші неперсоналізовані питання, які ми відсилатимемо усім майстрам, що спілкуються на нашому форумі. Цілком можливо, що ці питання турбують й інших читачів.
Таким чином, ми матимемо змогу ближче познайомитись з нашими віртуальними дописувачами, а читачі форума отримають нову цікаву для них інформацію про людей та про їх процеси вишивки, шиття, наукової етнографічної діяльності тощо.
Поставити питання ви можете і в коментарях до цієї теми форума, тобто тут. Чекаю на ваші питання. А потім ви чекайте на цікаві інтервью з нашими активними форумчанками!
Про всяк випадок пояснення щодо запитань. Ви можете відписувати так:
варіант 1. Маю питання до форумчанки ***?*№%?* : як вона вишиває солов"їні вічка, де вчилась вишщивці, які курси відвідувала?
варіант 2. Цікаво ждізнатись, в яких умовах живе майстер (неперсоналізоване питання). Чи має майстерню, кімнату для вишивки, чи вишиває в похапцем віднайденому куточку в квартирі?
варіант 3. Які квіти люблять вишивальщиці?
варіантів БЕЗЛІЧ. Ставте ваші питання, будь-які. Ми викристалізуємо найцікавіше для всіх
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 0:12 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Щось цікавеньке і щось новеньке!!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 10:47 AM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Dmutrik09) Щось цікавеньке і щось новеньке!!!!!! де питання, Леся? ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 1:59 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| ухти! буду думати що спитати
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 2:31 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) де питання, Леся? )))) Значить, перше питання до Лізи. Покажи будь- ласка свою майстерню, ту, котра обладнана в тебе в коридорчику між квартирами.Ту, про яку ти так багато розповідала. Бо в мене вже в кожній кімнаті "щось" рукодільне: там машинкка, там нитки, а в кладовці оверлок з полотном - то подумую, як би це все якось зібрати до купи, яким чином не знаю і не знаю до котрої дитини притулитися в кімнаті. Маю ще великі балкони, але то не реально : взимку холодно, а влітку жара.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 3:57 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Підтримую Лесине питання щодо організації робочого простору адміна.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 5:52 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, Tana, оце так-так, ініціатива буде покарана, еге?:) Напали на адміна гуртом ))) Я ж не обіцяла, що вам просто у форумі будуть відповіді Я готую низку інтервью для нашого форума, ймовірніше за все, це буде пдф-версія, яку можна буде скачати і читати вдома
але питання про організацію робочого місця я занотувала... Дякую:)
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 10:54 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Якщо говорити про загальні питання до кількох майстрів, то крім робочого місця цікавим, особливо для початківців, є інформація про те, які тканини та які нитки майстри використовують для різних видів робіт (і все це оформлено в такій гарній комбінованій табличці ).
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Середа, 2013-06-26, 1:36 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| у мене запитання до наших трекрасних ,чудових майстрів:бачила роботи і щупала руками вишиті сорочки ( і виворіт теж) ,такі рівні хрестики , спочатку я подумала що це машинна вишивка ,як можна так гарно вишивати , і хрестики всі як один? ;у мене один більший хрестик, другий менший , третій випукліший ,четвертий тонкий .
|
|
| |
marakus | Дата: Середа, 2013-07-03, 6:31 PM | Повідомлення # 10 |
перехожий
Група: Користувачі
| Добрий день, шановні майстри. Блукаю по вашому форумі вже давненько, дуже вдячно вам, що ділитсь купую корисної і безцінної інформації. Завдяки вам я вишила свої перші вишиванки для хлопчиків. На сьогоднішній момент виникло питання, на яке я не найшла нічого на форумі. Цікавить мене спосіб, як обробити виріз горловини(пазухи) на чоловічій сорчці, коли виглядає полоска тканини на одній частині і вона ніби перекривається другою частиною. Не знаю чи ясно написала?.. Я бачила такі тільки на фотографіях в інтернеті, а як це технічно виконати не можу придумати.Дякую наперед.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 3:38 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Дякую всім, хто вже відписав свої питання. Вони обов"язково будуть включені в інтервью длямайстрів.
Прошу не соромитись і активніше дописувати ваші питання.
Щоб було зрозуміліше, для чого ці питання, трошечки відкрию завісу таємниці: восени вийде перше число нашого вишивального часопису, орієнтованого на вас, дорогі форумчанки! Тому і прошу САМЕ ВАС ставити питання, щоб не мавпувати інші рукодільні видання
Сподіваюсь, трошки зацікавила вас на цю тему!
|
|
| |
Киянка | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 6:09 PM | Повідомлення # 12 |
мешканець сайту
| Лізо, БРАВО!!! Уже й журнал готуєш до друку! Ще один творчий щабель і напрям роботи. Якщо видання буде українською мовою, матимеш в моїй особі помічницю. )))
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 10:44 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Цитата (Киянка) Лізо, БРАВО!!! підтримую!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-07-31, 5:14 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Киянка) Якщо видання буде українською мовою, матимеш в моїй особі помічницю. ))) Дякую, Оксаночко!! Ти відчула на відстані, що мені буде конче необхідна допомога філолога : )(*** дякую!!!
|
|
| |
marysya9 | Дата: Понеділок, 2013-09-09, 7:09 PM | Повідомлення # 15 |
друг
| Шановна спільното майстрів, поділіться, будь ласка, інформацією щодо освітлення свого робочого місця. Буду дуже вдячна.
|
|
| |
|