Нашийні прикраси з бісеру
|
|
vyshyvanka | Дата: Понеділок, 2006-09-18, 10:21 PM | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Скан з журналу "Єдінствєнная", 2004 р
|
|
| |
Олівець | Дата: Четвер, 2006-12-28, 2:02 AM | Повідомлення # 2 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
| Мені здається, зараз так нав'язливо оце все бісерне роблять.. мені воно набридає. Все однотипне, дівчата - як з інкубатора :(
Все минає. І це мине.
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2006-12-28, 11:38 PM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| зробить гердан (гейтан) Оце вже не інкубатор Гердан (гайтан) – обереговая вещь и он не был повседневным украшением. Тканый гердан, другое его название гайтан – его особенность в том, что он родился именно на Украине, он - образец геометрического орнамента, который используется в вышивке в основном западных областей Украины, на Гуцульщине. Такой орнамент мог использоваться как в мужской, так и в женской одежде. Гердан, не сшитый на концах, служил поясом. В Украине гердан именно тканый и его носили и мужчины и женщины. Добавлено (2006-12-28, 11:38 Pm)
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
Повідомлення відредагував ganzya - Четвер, 2006-12-28, 11:39 PM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2006-12-28, 11:56 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Quote (Олівець) | Мені здається, зараз так нав'язливо оце все бісерне роблять.. мені воно набридає. Все однотипне, дівчата - як з інкубатора | Неоднотипне -- те, що створено власною фантазією. Але ж щоб почати творити щось своє, треба принаймні навчитись відтворючати чуже. Я б не критикувала популяризацию різних видів рукоділля. І як правило, твориш з того, що є під рукою...ексклюзив гарантовано)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
buryak | Дата: Вівторок, 2007-01-23, 3:17 PM | Повідомлення # 5 |
перехожий
| Окрім ексклюзиву, та воно щей любо тобі до душі. А як себе в такому саморобному гарно почуваєш
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-01-23, 8:49 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| так, ви пораві : ))) а я от теж не дуже шанувала бісерні прикраси, бо у нас, в школі майстерності, роблять майстрині з дітьми теж, можна сказати, однотипні речі... але як скачла з корейських сайтів журнали по бісеру - просто аж захиталась...!!! там така краса!!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
buryak | Дата: Середа, 2007-01-24, 10:31 AM | Повідомлення # 7 |
перехожий
| А можеш викласти якісь фрагменти з тих журналів. Дуже цікаво![color=green]
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:36 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| buryak, зараз спробую
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:39 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Наші гердани, звісно, кращі.. але мені це сподобалось:) (зараз ви пошкодуєте. що попросили показати - я вас закидаю ))))0
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:39 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:42 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:43 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:45 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:48 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:50 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:52 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-01-24, 9:55 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| зараз ще створю тему про бісерні аксесуари різні (для ключів, сумочки і те пе), бо не підходять під тему - прикраси, але ж не шийні, не браслети )))
|
|
| |
buryak | Дата: Четвер, 2007-01-25, 10:25 AM | Повідомлення # 18 |
перехожий
| Так, це дійсно неймовірна краса. Скрипічинй ключ мене мпросто вразив!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2007-01-25, 3:28 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) | (зараз ви пошкодуєте. що попросили показати - я вас закидаю ))))0 | закидуй ще)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-01-25, 10:39 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (buryak) | Так, це дійсно неймовірна краса. Скрипічинй ключ мене мпросто вразив! | і мене ааа, мало , дааа?: ))) Чи просто СВОГО ще не побачили, щоб зачепило ?:) Ок, ввечері докину ще :)
|
|
| |