Голосування. "Вишите різдво по-українськи". Подарунок
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 0:24 AM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Леся, Віко, мої вітання!!!
Юля, дякую за нетривіальний конкурс
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sovka | Дата: Субота, 2012-01-28, 0:09 AM | Повідомлення # 62 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дівчатка, дякую за привітання і за ваші голоси! Такий гарний вийшов для мене сюрприз після кількаденної відсутності на форумі Особлива подяка координатору та іншим учасницям конкурсу. Завдяки нам це невеличке вишивальне змагання стало справді яскравим!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2012-01-28, 0:12 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Сестричко, вітаю з перемогою!! Вікторіє, МК пошиття переможної сумочки - прошу-прошу!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
sovka | Дата: Субота, 2012-02-04, 0:08 AM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Сьогодні отримала листа від Сестрички-Юлії
У конвертику знайшлася Подяка за участь у конкурсі, ниточки Мадейра (сині і зелені), гарасівка і заготовка для вишиваної скатертини. Усі подарунки були гарненько посипані різнокольоровими зірочками. Теплі Юлині слова мене дуже зігріли у цей морозний вечір, а особливо підняла настрій "Подяка" - я вже дуже давно не отримувала подібних речей. Сподіваюся якнайшвидше прилаштувати до роботи свій приз і порадувати ним дарувальницю, і вас, дівчатка. Юля, ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую!
|
|
| |
|
Тетяна | Дата: Неділя, 2012-02-19, 6:19 PM | Повідомлення # 66 |
Активіст форума
| А мені на днях прилетів обіцяний приз-подарунок від Zeta! І я йому дуже зраділа, бо Таня у нас знана рукодільниця, і її прихватки з сердечками я отримала якраз на день Валентина. І дуже сподобались акрилові ниточки (я ж не помилилась, це акріл?), такі приємні кольори! А тепер зітхаю тяжко: дуже сподобались схеми рушників, особливо чорно-червоний, а черга всього, що хочеться вишити, вже така... Де б його якогось моторчика знайти, щоб шилося швидше? Дякую, Таню!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-03-11, 2:50 AM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Моя частина приза за перемогу відправлено два пакунки - один ставлю тут Sovka LC092761941US, другий у Ялинкових прикрасах. Леся в вашому пакуночку також всі ниточки які я обіцяла вислати за конкурс Ялинкові прикраси (самостійні роботи форумчанок) всього 34 моточки. З усіма виникаючими питаннями прошу в приват. Вибачте за затримку!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-03-11, 11:46 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Прийшов до нас приз "глядацьких смпатій" за участь у конкурсі " Вишите Різдво по -українськи" від Юлі Рацибарської.Плетений жгутик з намистинок і браслетик Юлиної роботи, марки з головними уборами українок, ниточки, чудова позитивна відкриточка про червоний український борщ ( де Юля бере такі штуки?), в"язані гачком серветочки ( вже використовую для горняток під каву), чудові квіточки для відкриточок, які моя Юля вже собі привласнила,маленький лист з теплими словами. Юля дякуємо тобі за конкурс ! І за призи вислані нам!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |