"Ялинкові прикраси" - 2009: голосування
|
|
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-01-17, 8:13 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tana, дякую за підтримку.
|
|
| |
Vikaho | Дата: Неділя, 2010-01-17, 8:18 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Сестра_Юлія, вітаю з перемогою! я теж голосувала за твої ялинки - такі вони гарні та апетитні
|
|
| |
ulyafare | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 1:26 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Сестра_Юлія, вітаю з перемогою, справді чудові яскраві й оригінальні прикраси, недивно, що їх відразу розкупили. Дякую всім за підтримку моїх бісерних сніжинок!
|
|
| |
savvang | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 3:01 AM | Повідомлення # 24 |
друг
| Я думаю що ніхто небуде проти, якщо я оголошу кому які роботи належать "Сніжинки" - savvang "Засніжений янгол" - Tana "Сніжинки з бісеру" - ulyafare "Набір ялинкових прикрас"- lakizka "Гірлянда для оздоблення вітрин" - nosiknata "Сніжинки -орігамі" - nosiknata "Чобітки" - montan "М'які ялинки" - Сестра_Юлія "Ялинки і тигрик" - Сестра_Юлія "Ялинкові прикраси - Світлана Нагадую продовжується прийом робіт в номінацію "Символ року"! роботи приймаються до 30 січня![/size]
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 9:58 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Юля, і від мене вітання з перемогою - теж голосувала за твої ялинки. Взагалі, дяка за майстер-клас по гольничкам, бо ідея оздоблення країв виробів бісером дуже корисна, виходить надзвичайно акуратно і гарно. Чомусь, я так і думала, що ялинки - це Юліна робота! Молодець! Хочеться окремо сказати про іграшки від Світлани - на вигляд вони такі смачні, яскраві, рукотворні. Я просто в захваті. Єдине, я просто не уявляю, як вони зроблені. Було б дуже приємно побачити на форумі майстер-клас по таким чудовим іграшкам. Доречі, незабаром день закоханих - думаю, валентинки в такому форматі теж виглядали б суперово! Якби була окрема номінація глядацьких симпатій - я б голосувала за Світланкині іграшки двома руками!
Моя майстерня
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 1:03 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Quote (shtynka) Було б дуже приємно побачити на форумі майстер-клас по таким чудовим іграшкам. з задоволенням! тільки трошки пізніше бо вирішила взяти участь в ярмарку активно готуюся! Quote (shtynka) Якби була окрема номінація глядацьких симпатій - я б голосувала за Світланкині іграшки двома руками! Дякую! Юля, вітаю з перемогою! Дійсно золоті ручки у тебе!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 1:56 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Дівчата, всі ваші роботи - новий поштовх для рукотворення!!! Світланко, іграшки твої - по-справжньому домашні,розфарбовані і зліплені ніби з глини і виглядають як гості з минувших часів, давай МК!!! Буду з дитинкою своєю ваяти))) Улянин бісер - фантастика просто, я на такі подвиги не здатна! Сподобались чобітки від montan - чомусь прочитала NY як Нью Йорк, а потім - чого Нью Йорк? - це ж Новий рік! Листівки-медведики - дуже грайливі, кумедні такі Вироби з паперу - це зараз моє захоплення нове, квілінг ще не освоїла, ангелика схожого на Танін робили з племінницею минулого року, а орігамі - це поки фаворит - свята, я, не вишиваю а складаю папірчики - дуже корисно і пізнавально, ось вчора скрутила 4 модулі - на порядку денному моя перша КУСУДАМА для коханого чоловіка в подарунок. Лакізкині іграшки і у мене красуються на ялинці - валяння я ще не пробувала - страшно >(.... Дякую savvang за організацію такого конкурсу!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
pozitiv | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 7:45 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Сестра_Юлія, МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 8:35 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Світланка, і я за майстер-клас! Ще раз дяка за чудові іграшки. Від них світлішає
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 11:30 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, вітаю з перемогою! Ваші ялинки достойно виграли в цій номінації А я б просили МК сніжинок-орігамі
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-01-20, 11:34 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Я вже писала координатору конкурса в приват, що бажаю особисто відзначити маленькими приємностями деяких учасників, роботи яких особисто мені припали до душі. Бачу, Віка тут не вказала це, тому дописую я: ДЛя призів глядацької симпатії обрала : 1) сніжинки - орігамі 2) вишиті чобітки Авторки цих робіт отримають від мене символічний приз: мінінабір для вишивки (міні-канва, нитка, голка, схемка) Зконтактуємось з координатором на предмет відправки призів і - в путь:) Всіх вітаю, не лише переможця!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |