Осіннє рукоділля: "Вишиваний урожай "
|
|
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2009-12-09, 2:55 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Vikaho , а я була впевнена, що твоя - "Дівчинка-сумочка". Це так схоже на твою стилістику, і так не схоже - "Доня"... . Вітаю зі зміною іміджу! Додано (2009-12-09, 2:55 Am) --------------------------------------------- montan , а можна у Вас спитати щодо схеми Ваших "Соняхів". Вразили в саме серце. Це був набір чи власний підбір? Чи не лишилося паперової схеми? Пробачте, але спати не можу без них Дивно, що "Скакуни" жодного голосу не набрали. Я можу зараз помилятись, але, здається, я тисла кнопку якраз навпроти них. Може, збій був, чи я сплутала щось. Ця робота, як виглядає, дуже складна ( це ж всі очі можна видивитись над такою схемою) - отож авторові моя хвала.
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Середа, 2009-12-09, 2:58 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:45 AM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| З усіх учасників я вгадала лише автора "Дрібничок в кольорах осені" - shtynka кольорова гама моя улюблена!!! Про Ван Гога дізналась за 2 дні до кінця голосування. "Справні скакуни" - досить незвичне амплуа для сорочкової чарівниці, Вероніко - маштабна вражаюча робота! "Стара Англія" - нове життя для годинника полонило мене лаконічністю вишивки, точною передачею барв і архітектурним рішенням.Молодчина Сестра_Юлія! Світланку, Ольку, Vikaho - не вгадала "категорично" за "Доню" проголосували мої подружки, за столовий набір - мама, а семплер - улюблена робота тітки-повара (при нагоді поділіться схемкою B)) "Дівчинку-сумочку" якось сфотографую з її власницею - схожіть була би стопроцентовою якби не перефарбоване волосся. Синова жилетка - робота одного вечора, lakizka зразу вгадала що то я - син обожнює машинки, а Блискавка Макквін у нас в проекті
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:46 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Quote (Сестра_Юлія) Дивно, що "Скакуни" жодного голосу не набрали Погано те, що голосувати можна було лише за одну роботу бо роботи були дуже складні і гарні.... важко робити вибір... я б голосувала за чотири роботи а так лише один голос
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:52 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| я уже писала, что мне по душе миниатюрки в цветах осени, shtynka - почёт и уважение!! ну и Юлины часы, конечно, покорили!
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:59 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Сестра_Юлія, як Ви вставляли вишивку в годинник? довго нушусь з думкою виправити китайський годинник....але не можу зважитись на це
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2009-12-09, 1:17 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Сестра_Юлія, власне, я вже давно хочу вишити таку дівчинку з сумочкою та інших дівчат з тої серії Тому "імідж" не дуже й змінився - він просто якийсь по-близнюківськи не постійний.. А про Доню скоро в ЖЖ напишу, там така історія цікава Я її вдочерила, можна сказати Дівчата, у цьому конукрсі абсолютно всі роботи дуже вразили! Вибирати дійсно дуже важко, адже всі роботи дуже гарні та складні!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2009-12-10, 4:04 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Світланка, я вирізала з картону коло розміром з годинник, обтягнула вишивкою. Проколола по центру обережно невеличку дірочку для кріплення стрілок. потім розібрала годинник. коло-вишивку приклеїла на циферблат на двостор. скотч. З цим довелося помучитись, переробляла кілька разів, щоб було рівно. Потім коханий допоміг мені зібрати годинника назад. вставити скло, прикріпив на стіну. Все. а зайняло це кілька вечорів . Якщо незрозуміло пояснюю, питайте ще. Quote (Світланка) як Ви вставляли вишивку в годинник
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Четвер, 2009-12-10, 10:57 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, в тебе гарно виходить робити майстер класи, - може досвід створення годинника винести теж на форум? Я голосувала теж за годинник - дуже гарно! Вже загорілась і собі зробити (вдома крім мобілок нема жодного годинника...) - не вистачає зовсім трошки, щоб розпочати!
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2009-12-11, 6:50 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| shtynka, вже наступного разу сфотаю процес. Quote (shtynka) може досвід створення годинника винести теж на форум Додано (2009-12-11, 6:50 Pm) --------------------------------------------- Chere6nya, власне сам механізм у мене не розбирався- він в окремій коробочці, яка просто знялася із задньою стінкою годинника. Я знімала з вістря тільки стрілки- годинну, хвилинну , секундну.ну і батарейку виймала. У мене була нескладна конструкція годинника. Quote (Chere6nya) А механізм годинниковий розбирається складно
|
|
| |