Осінне рукоділля: "Золота осінь"
|
|
|
|
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 1:38 AM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 1. Букет до Дня народження дідуся 71 троянда. Виконано з кленового листя, гілочок туї і горобини. 2."Дари сонця" розмір готової роботи - 21х27см робота вишита технікою: хрестик. 3. Шарфик "Листя" 150см на 35см. Шифон, фарби і контури для розпису тканини. 4. Бісерні дерева Бісер, кольоровий дріт, муліне для стовбурів, зроблені власноруч горщики. 5. Картина "Осіння кульбаба" Робота вишита хрестиком на кольоровій тканині. Використані матеріали: канва, ниточки муліне, трохи осіннього настрою та шматочок натхнення. 6. Комплект "Тепла осінь" Шерстяна сумка і браслет на руку з 10 шерстяних намистинок, зроблені в техніці мокрого валяння. Матеріал-100% шерсть. Розмір сумки - 25х20 см, довжина браслета(тільки намистинок) - 23см. Ця сумочка має 3 варіанти носіння: 1-через плече через спину як трасту, 2-ручку скласти вдвоє і через плече, тоді сумка виходить коротенька, 3 - при бажані ручку можна заховати в сумку, а сумочку через петельки одягнути на пояс штанів. 7. "Осінні спеції" вишивка хрестом, канва радянського виробництва, трошки коса. Нитки муліне, з-д Кірова, 12 кольорів. Розмір вишитого поля 11 х 14см. Прикраса для кухонного інтер"єра. Голосування триватиме один тиждень
Повідомлення відредагував Ludmila - Вівторок, 2009-12-01, 2:32 AM |
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 10:41 AM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Вітаю усіх з початком голосування! Роботи такі гарні! Дивишся на тежніку, кольори і намагаєшся вгадати чия де робота Я проголосувала за шарф дуже мила робота, мої улюблені кольори....
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 12:58 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| мне ну очень понравились деревья из бисера, просто глаз не оторвать! здорово! автору почет и уважение!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 1:14 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Не можу зробити вибір Все таке гарне... !
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 1:55 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| Дуже сподобалися квіти для дідуся!!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 2:07 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| А я голосувала за шалик, не знаю навіть чому - просто за покликом серця... Дуже сподобався. З технічного боку дуже вразили "Дари сонця" та "Тепла осінь". Автори молодці. Роботи дуже теплі та осінні.
Моя майстерня
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2009-12-02, 0:40 AM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Неймовірна краса!!! Так жаль, що осінь вже позаду. Найбільше полюбився букет!!!!!!Ото була б радість, якби автор організував МК.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-12-02, 2:19 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Стільки встого гарного. Важко щось вибрати одне. Quote (Світланка) Дивишся на тежніку, кольори і намагаєшся вгадати чия де робота Я за собою також помітила таке :). Я уявляю скільки листочків треба було накрутити для букету... Вийшло незвичайно і дуже оригінально. "Дари сонця" просто просяться на чиюсь кухню, робота гарна і така смачна. Шарфик, то просто можна ахнути, напевне за нього віддаду свій голос. Дуже сподобались і бісерні деревця, такі маленькі бонсайчики прикрасять любу хатинку чи квартиру. "Осіння кульбаба" така ніжна і дуже вдало виглядає на салатовому фоні. "Теплу осінь" полюбила. "Осінні спеції" - гарненька картинка, особливо мені сподобався колір ягідок. Після закінчення голосування автор хай признається, яка то саме спеція.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2009-12-02, 3:18 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Ота осіння кульбаба не дає спокою. Хай , пройде конкурс, буду просити-просити схемку в автора. Дуже оригінальо. У всіх - барви, а тут - сіро-чорне, як сум, як щось останнє...
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 1:46 AM | Повідомлення # 10 |
мешканець сайту
| Голосування оголошується закритим! Вітаємо переможця: 1. Букет до Дня народження дідуся :13 голосів [39.39%], автор nosiknata Приз буде вислано протягом місяця з дня надання переможцем свої поштовї адреси з індексом і прізвищем мені в приватне повідомлення. Вітання переможцю!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 2:13 AM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, і тут вітаю вас з перемогою!!! ))))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 2:48 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Дякую, дякую, дякую!!! Я недарма старалась - квіти було скручено з 5 пакетів кленового листя різного калібру. Щиро вдячна Людмилі за поштовх і чудову ідею! Правда прийшлося добряче понервувати - на той момент клени в Чернівцях ще були зелені і я перепробувала різноманітні кущі, пожовтіле листя винограду, берізки і ще багато чого, допоки в садіку коло мого будинку не пожовтів дивовижної краси клен.Бачили би ви очі двірника коли зранку мама відводить синочка в групу, а потім перед роботою біжить копирсатись в купах листків - і так два тижні. Йшли дощі регулярно і процес затягнувся, треба було самих маленьких листочків, бо всього 71 троянда і невелика корзинка.Моя кухня нагадувала гербарій - скручені троянди змащувались олією і підвішувались до шнурка над плитою сохнути, останні 8 штук доробляла в переддень свята. Скажу відверто - на дідусевому ювілеї наш букет був самий дорогий і довговічний,- до цього часу виглядає ніби щойно зроблений! Шановні конкурсанти! Ваші роботи були достойними суперниками - щиро дякую Вам за золоті руки і рукотворну красу!!!Натхнення Вам і нових перемог!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 10:26 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| nosiknata, ВІТАЮ!!!! Робота просто чудова!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 11:16 AM | Повідомлення # 14 |
побратим
| nosiknata, вітаю ще з одною перемогою! Нехай дух перемоги вас ніколи не покидає, а роботи завжди будуть найталановитішими!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 4:58 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| nosiknata, вітаю з перемогами! Наталю, бажаю натхнення і нових звершень всім на радість
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-09, 0:02 AM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| За численними проханнями оголошую учасників конкурсу: 1. Букет до Дня народження дідуся nosiknata 2. "Дари сонця" savvang 3. Шарфик "Листя" Сестра_Юлія 4. Бісерні дерева Сестра_Юлія 5. Картина "Осіння кульбаба" Vikaho 6. Комплект "Тепла осінь" lakizka 7. "Осінні спеції" Bullet Якщо я помилилася в визначенні автора, будь ласка, поправляйте мене
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2009-12-09, 2:43 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) 5. Картина "Осіння кульбаба" Vikaho Віко, Віко, а можна у тебе випросити схему? Мені ця робота дуже сподобалась. Саме своєю незвичною графічністю.
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:45 AM | Повідомлення # 18 |
побратим
| все работы очень красивые, интересные, и авторы молодчинки! По поводу одуванчика - пока не увеличила картинку, думала, что он нарисован, и что рисовала Bullet !)) Удивилась, увидев, что это вышивка!! Вика - молодец!!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-12-09, 11:07 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Шарфик "Листя" Сестра_Юлія - а я впізнала зразу!!!! По фігурі))))) Бісерні дерева Сестра_Юлія - молодець! класно вийшло!! Картина "Осіння кульбаба" Vikaho - графіка, графіка.... я також думала, що це Bullet. Комплект "Тепла осінь" lakizka - отут я була впевнена, що робота - Черешні. Приємно було попробувати то все на дотик у Олени вдома - кольори "наживо" ще красивіші!!! "Осінні спеції" Bullet - Ну і розвишивалась ти Лізо!!!Всі казали - це заразно! А адміністратор в "групі ризику" - пробачте за мою медичну лексику, але що є то є.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |