А я за зимовий буниночок мрію..... Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
А я помiшана на хатках, маю iх всяких i вишитих власноруч маю, i е новорiчний. Не знала про конкурс, теж би ii виставила. Вiн звичайно не такий чудовий, як представлений тут, але б був задля кiлькостi. Уже на наступний рiк пришлю.
Вишитi маки хотiла б мати у себе на стiнi. А дитинка з козенятком така гарнесенька, ну як медведик. Жаль, що треба тiльки один вибiр.
Переможцем цього конкурсу стала форумчанка з ніком Олька (7 голосів)
Вітаннячка, Олька!
Всі учасниці конкурсу отримала приватні повідомлення з електронними сканами старовинних вишивок (3 книги). Дві учасниці не були ідентифіковані пошуковою машиною форума, прошу вас звернутись до адміністрації. Всім дякуємо за участь в конкурсі, сподіваємось, книжки будуть дійсно вам цікаві і доречні
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.