Чохол для мобільного і прикраса -- гердан --- 2-в-1.
Авторська ідея і втілення.
Опис роботи: використані матеріали -- стрічка для вишивання, нитки муліне та нейлон-леска, липучка, цупка стрічка брючна, використані техніки вишивання: строчка, хрестик, обводка, лиштва (гладь).
Наволочка 100% бавовна, розмір 70х70, прикрашена вишивкою. Малюнок вільний (тобто з голови ), використані нитки: муліне, віскоза, люрекс. Застосовані техніки: ланцюжок (він же тамбурний шов, він же косичка); стебловий шов, лиштва (гладь), французський вузлик (не знаю аналога в укр. народній вишивці).
конкурсанта *вишита сорочка* перенесено за пропозицією трьох форумчан до наступного, довгострокового конкурсу вишитої сорочки.
лялька в українському однострої "Україночка". Лялька одягнена у шилянову спідницю, бархатний сардачок вишитий бісером,сорочку вишиту бісером та фартушок також вишитий бісером, на голові- плетений віночок із стрічками. Терміни виконання такої ляльки -2 тижні. Використано старовинні українські орнаменти. Моє новаторство - вишиння сорочки та фартушка бісером. Лялька зроблена під замовлення.
Сумка-портфель "Сірий котик"
Матеріали: костюмні і палтові тканини (фланель для котика і напівшерсть для основи), підкладка стьоганий синтепон. Застібка липучка. Ручки з ремінної стрічки, довжина ручки регулюється рамкою-регулятором. На підкладці 2 внутрішніх кишені, на спиній котика - 1 глибока кишеня. Декор: аплікація тілакотика, голова котика об"ємна, аплікація сердечко (під клапаном сумки). Сумка шилась на замовлення. Термін виготовлення - 1 день, сереидна липня.
УВАГА! Голосуючи, ви можете обрати ДЕКІЛЬКА варіантів в опитуванні, таким чином, ми дізнаємось не лише ім"я переможця липня, а й кожен з учасників дізнається, наскільки його роботи подобаються форумчанам
Голосування триватиме 2 тижні, після чого буде автоматично зупинене.
ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОТРИМАЄ ПРИЄМНИЙ І КОРИСНИЙ У БУДЬ-ЯКОМУ РУКОДІЛЛІ ПРИЗ