Новорічний конкурс стартує!
|
|
Світланка | Дата: Понеділок, 2009-01-12, 10:31 AM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Bullet, а може ті роботи які не підходять до різдвяного конкурсу направити на січневий конкурс? Так і учасників січневого конкурсу буде більше fishka_87, я також не встигаю... свята... тож думаю на січневий конкурс встигнути
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-01-14, 9:50 AM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Світланка) Bullet, а може ті роботи які не підходять до різдвяного конкурсу направити на січневий конкурс? Так і учасників січневого конкурсу буде більше Взяла до уваги Нагадую, сьогодні - останній день подання робіт до новорічно-різдвяногоконкурсу!! 16 січня - початок голосування
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2009-01-15, 2:38 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
| Дякую, що новий користувач відписався хоч тут в цій темі Бо більшість конкурсанток не лишила на форумі жодного повідомлення. Нині вже можу сказати, що віртуальний приз буде "смачним" Файли заархівовані, коронки підготовані
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Schastyachko | Дата: П`ятниця, 2009-01-16, 3:11 PM | Повідомлення # 45 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Bullet, А де можна на роботи подивитися? Чи рано ще? 16 ж наче... чи ні?
|
|
| |
fishka_87 | Дата: П`ятниця, 2009-01-23, 11:49 AM | Повідомлення # 46 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Цьогорічний новорічний конкурс багатий на роботи)) І всі гарні. Але хотіла запропонувати на майбутнє. Може наступного разу можна було б поділити виставлені роботи по категоріях: мініатюра, середня, велика. Адже при голосуванні багато голосуючих звертають також увагу на розмір (тобто оцінюють маштаби та затрачений на роботу час). Просто на майбутнє хотілося б щоб всі достойні роботи не залишилися без уваги
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-01-23, 2:53 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Quote (fishka_87) Цьогорічний новорічний конкурс багатий на роботи)) І всі гарні. Але хотіла запропонувати на майбутнє. Може наступного разу можна було б поділити виставлені роботи по категоріях: мініатюра, середня, велика. Адже при голосуванні багато голосуючих звертають також увагу на розмір (тобто оцінюють маштаби та затрачений на роботу час). Просто на майбутнє хотілося б щоб всі достойні роботи не залишилися без уваги воно, напевно, так було би краще.. але ж це скільки тоді голосувань вийшло би?...
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-10-29, 2:50 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Bullet, та то я по работі відволіклася.... а потім відправила давненько набране повідомлення
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |