Вишивальний кіт в мішку-3
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 1:16 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Це третій збір гравців на обімн сюрпризами під назвою "Вишивальний кіт". Попередній "кіт" живе ось тут: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/48-872-2 Першу гру можна подивитись ТУТ
ВИШИВАЛЬНИЙ "КІТ В МІШКУ" Складається список учасників по мірі надходження бажаючих.
Зачинатель складає "мішок" (посилку) з предметів, що корисні для рукоділля (а конкретно - для вишивання) без жодної прив'язки до персони майбутнього адресата. Солодощі - за бажанням, головне - предмети для ручних робіт. Зачинатель надсилає "Мішок" адресату номер 2 зі списку. Адресат №2 отримує посилку, відкриває її, вибирає те, що йому подобається і докладає в посилку кількість предметів рівну тій, яку він взяв. І надсилає адресату №3 з нашого списку.
Можна докласти більше, але менше докласти не можна!
Таким чином, таємниця вкладу тобто змісту посилки, лишається невідомою для кожного наступного одержувача.
Зазвичай на форумах пишуть прохання не вкладати ніякого сміття в посилку, лише цікаві і хороші речі. Але я точно знаю, що у нас всі гравці (ті, яких я віртуально чи реально знаю, принаймі))) не потребують таких попереджень
Укрпошта: надсилаємо Укрпоштою. Я перевірила свої грудневі чеки: найважча посилка 2,5 кіло в Смілу Черк. обл вартувала мені 13 гривень. Порівняти Нову пошту 2 кг = 16 грн (і якщо коробка більша за зошит по периметру, то вартість вище 20 грн. Проста посилка. (не бандероль, не рекомендовна бандероль, не з врученням на квартиру - це з Укрпоштою просто не має сенсу))).
Строки: список складається на обмежений термін (ми щоб спробували!), наприклад, на квартал? Потрібно, щоб в кінці строку посилку отримав зачинатель. Цікаво, що вам пошта пришле в мішку, якого кота
УВАГА !!! ДОПОВНЕННЯ ДО ПРАВИЛ: Обов"язковою умовою гри є дводенний строк на відправку посилки далі по списку. Тобто якщо ви отримали 1 числа, то вислати повинні через два дні, тобто максимум 4-го числа. Ця умова - щоб кіт не заблукав дорогою!
НАБІР ГРАВЦІВ ЗАКРИТО !
1. Агрум (Фастів, Київська обл) 2. Bullet (Фастів, Київська обл) (отримала 12.07 - вислала 15.07.2013) 3. olgavasilevskia (Хмельницький) (отримала 16.07 - вислала 17.07.2013) 4. Afinna (Луганськ) (отримала 20.07 - вислала 22.07.2013 ) 5. Mod (Київ) (отримала 25.07 - вислала 28.07.2013 ) 6. Sheva(Донецьк) (отримано і вислано) 7. sjana_if (Ів-Франківськ) (отримано і вислано 13.08.2013) 8. Марина19 (Знам"янка, Кіровоградська обл) (отримано і вислано 17.08.2013)
"Кіт" зі своїм величезним мішком добігає до першого гравця! Гру-обмін завершено! При бажанні формуйте нове котяче коло ;)
Мрії щодо котиків у мішку:
було би добре аби там були ....................... * додавайте ваші думки у відповідях в цій темі*
Дорогі гравці, починайте готувати ваші вклади в мішок вже зараз
Фотозвіт забраного є обов"язковим, а те, що в коробці лишається і висилається далі фотографувати не можна!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2013-08-19, 10:06 PM |
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 2:24 PM | Повідомлення # 121 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Агрум, ще трішечки . Але добереться він до Вас уже після приїзду, бо поки тільки до мене біжить
|
|
| |
sjana_if | Дата: Четвер, 2013-08-08, 9:09 PM | Повідомлення # 122 |
мешканець сайту
| Дівчата, я отримала котика!!! В стані ейфорії я годину перебирала пакетики, схеми, ниточки... Зараз намагаюсь визначитись, що передати далі, вмовляючи себе: "Не бери, ти цим не займаєшся, ти переважно лише вишиваєш...". ще трішки подумаю і викладу фото. А завтра піду докуповувати котика, ба аж на стільки краси я і не сподівалася
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-08-08, 9:16 PM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Цитата (sjana_if) Дівчата, я отримала котика!!! Розумію Вашу радість ;), я вже скучила за сюрпризністю котика, вірно дівчата казали - треба знов збиратись на нове коло Хай котик принесе Вам і приємне і корисне!
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 11:21 AM | Повідомлення # 124 |
мешканець сайту
| Отже, я понабирала від дівчат усього (і не потрошки): книжка про українську іграшку, журнал, схемки, різні ниточки, дві тканинки, декоративна ткана тканинка, велика ніби тасьма, флізелін, різне мереживо, блокнотик, відкритка, дрібненькі підвісочки. І, звичайно, речі, що зберігають тепло рук майстринь: браслет від Агрум, чодові підвісочки від olgavasilevskia, малинова косметичка від Afinna, квіточка-конвертик від Mod. Ще була шоколадка від Олі, але ми її з'їли Інші речі, побивши себе по руках, я зилишила дівчатам
Повідомлення відредагував sjana_if - П`ятниця, 2013-08-09, 12:58 PM |
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 12:56 PM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Цитата (sjana_if) малинова підвіска від Afinna ? Малинову косметичку, мабуть Хай все буде корисним, зручним і приємним І новим поштовхом до творчості!!
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 12:58 PM | Повідомлення # 126 |
мешканець сайту
| Цитата (Afinna) ? Малинову косметичку, мабуть Вже виправила
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 4:57 PM | Повідомлення # 127 |
побратим
| Яке корисне поповнення!! Вітаю і дякую!!!!
Дівчата.....котик добігає....може цей...того..... ну, може ще один???
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - П`ятниця, 2013-08-09, 5:00 PM |
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 7:26 PM | Повідомлення # 128 |
побратим
| sjana_if, дуже тішить, що вам стільки всього сподобалось
моя майстерня
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 11:09 PM | Повідомлення # 129 |
мешканець сайту
| sheva, насправді мені сподобалось ще більше, простоя застосувала вольове зусилля
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 4:25 PM | Повідомлення # 130 |
побратим
| цікаво...котик побіг далі?? Ще одині гості і котик вдома!!!
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 12:35 PM | Повідомлення # 131 |
мешканець сайту
| olgavasilevskia, котик побіг, але бути бігти довгенько, бо Марині краще через Укрпошту
|
|
| |
Агрум | Дата: Середа, 2013-08-14, 11:54 PM | Повідомлення # 132 |
друг
| О, який котик. Я вже дома, так що скоріше повертайся)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-08-17, 8:43 PM | Повідомлення # 133 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (sjana_if) Отже, я понабирала від дівчат усього (і не потрошки): аааа, я майже заздрю Стільки красивого і корисного!!!!! клас! Мої щирі-щирі-щирі вітання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Марина19 | Дата: Субота, 2013-08-17, 11:57 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| Сьогодні отримала котика. Ой, як жеж важко обирати:-)
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-08-18, 3:53 PM | Повідомлення # 135 |
побратим
| Ну..ось і все..Агрум-кицяй...))))
|
|
| |
Агрум | Дата: Понеділок, 2013-08-19, 0:02 AM | Повідомлення # 136 |
друг
| кіс-кіс
|
|
| |
Марина19 | Дата: Вівторок, 2013-08-20, 2:47 PM | Повідомлення # 137 |
побратим
| Вчора відправила Котика додому. номер відправлення 2740300013083. Фото викладу ввечері як тільки діти повернуть фотоапарат.
|
|
| |
Марина19 | Дата: Середа, 2013-08-21, 6:37 PM | Повідомлення # 138 |
побратим
| Ось, що залишили собі:
Повідомлення відредагував Марина19 - Середа, 2013-08-21, 7:39 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-08-21, 8:12 PM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Марина19) Ось, що залишили собі: ух тииии.. добре, що ми клеїмо нікнейми... тепер я знаю, що треба у Наді Мод запитати, де це вона такі стрічки класнющі купує!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Четвер, 2013-08-22, 10:01 AM | Повідомлення # 140 |
побратим
| Ух-ти,яке багацтво!!!! Стільки всього можна наробити!!!
|
|
| |