Великодній обмін
|
|
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-03-17, 10:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Традиційно запрошую до Великоднього обміну.
Як граємо в обмін? - Готуємо невідому партнеру по обміну (вишивку чи схему, рецептик чи нитки, якусь маленьку приємність, але щоб задарована вами людина не почувалась винною перед вами за ваш дарунок) - Коли відбудеться розіграш обмінних пар, вивчаємо особу нашого адресата (по форуму, по коментарям, можливо запитуємо про дещо у координатора щодо цього адресата, якщо потрібно) і додаємо в пакуночок щось особливе , саме для цієї людини. Пам"ятаймо: дарунок повинен бути дорогим в палні уваги, але не дороговартісним в плані коштів!
- Поради щодо поштових відправлень від Bullet: --- відправляти незалежно від упакування ПОСИЛКОЮ. Посилка - найдешевший варіант, 300 грамів - 3-4 гривні! Можна запакувати вдома в невелику коробочку (перелицювати стару чужу посилку, наприклад, чи запакувати в файлик і вкласти в конверт. --- на пошту посилку потрібно принести відкритою! --- заздалегідь візміть на пошті бланк для посилок, заповніть його вдома, вкажіть цінність - БЕЗЦІННА (нема сенсу вказувати цінність, тому що цей момент коштує грошей зверху за пересилання, але вам дадуть чек, і там все одно буде номер, за яким ви відслідковуватимете посилку через інтернет. --- обов"язков взяти ЧЕК!
Зголошуймось до участі до 10 квітня! Тоді розіграємо пари та почнемо відправляти.відправляти до 25 квітня, бо на пошті всяке буває...тим паче перші дні травня вихідні, то щоб не було, що отримаємо посилочки після свят.
Прошу ваші адреси в приват! ))
Учасники: 1. soncevuda 2. Bullet 3. Andrew_Yer 4. Марина19 5. zetka + 6. Jasika 7. Сестра_Юлія 8. mykolaja 9. Zeta 10. welshrabbit 11. Sabrin 12. olimpia 13. irinka-vitaminka 14. Волиняночка + 15. ромашка1 16. Angelika 17. Пасіонарія 18. Mod 19. irochka_tiger 20. romannah 21. Лелітка
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 3:32 PM | Повідомлення # 141 |
мешканець сайту
| Марина19Цитата передано 29.04.2013 в об'єкт поштового зв'язку РАДІСНЕ з індексом 67212, на даний час не вручене.:-) Добре, що я спочатку отримала посилку, а потім побачила це повідомлення, бо було б не так цікаво . Марина19, дякую за ЧУДОВІ подарунки!
Особливо сподобалися таріль (буде для крашанок) і кумедні плетені капчики (вже прикрашають стіну). А ще різнокольорові стрічечки, нитки, бісер, великодні серветки, фарби для крашанок, прикраси для пасок, схема вишиванки і полотно для вишивання. Мало не забула про рукотворну стилізовану писанку (теж вже прикрашає вікно).
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Марина19 | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 3:41 PM | Повідомлення # 142 |
побратим
| Ой, як добре, а то я вже почала хвилюватись, що до свят не вспінете отримати. ;-)
|
|
| |
Лелітка | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 5:54 PM | Повідомлення # 143 |
мешканець сайту
| Сьогодні і я отримала подарунок від Jasjka. Мар'яночко, щиро дякую! Все таке чудове! А головне, що. коли зробила свтлину. подарунка, вирішила погортати "кулінарну книгу", а там . виявляється,
ще сюрприз - закладинка-олівець і "украса" для писанок)). Особливо зраділа вирубці для листівок ( я не маю таких ножів), теплому листу і твоїй листівці - чудова! Дякую за все!!!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Вівторок, 2013-04-30, 6:13 PM |
|
| |
|
Irochka-tiger | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 7:10 PM | Повідомлення # 145 |
друг
| Angelika, cьогодні отримала вашу посилочку - дякую! Тут всього купа: і солоденьке (шоколод), і пасхальне (салфетки та посипка для пасок), і вишивальне (нитки та стрічки), і навчально-розважальне (журнал), а ще листівка з теплими словами...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 7:23 PM | Повідомлення # 146 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (irinka-vitaminka) Bullet, вибачайте, не хотіла, щоб Ви переплачували. Одужуйте і веселих усім свят, до скорих зустрічей вже після них! Просто наш координатор обміну вже неодноразово мене повідомив про вашу посилку :))))) Але справді, забрати було несила!
Але сьогодні я її забрала і УРА, я ощасливлена
Мені посилочка від Іринки_вітамінки:
Перелічу, а то не всім видно моє поштове Великоднє щастячко: це мій улюблений зелений чай з жасмином (вже протестований родиною, дужжже смачний і з величезними квітками!), три пакуночка з дерев"яними, пластиковими і гематитовими (!!!) бусинами, відріз розкішного мережива як з коклюшок, два відрізочки канви на маленьку і велику роботу, схеми і роздруківки схем на котячу тематику (няв, пам"яті мого Тішані:) ), схеми "Вишиті картини від Оксани" (я там вже закохалась в портрет Одрі Хепберн та в казкового янголика) та 13 мотків акрилу для вишивання. Не знаю, чи це випадковість, чи моя партнерка-дарителька спеціально подивилась, що усюди, окрім ЦЬОГО форума, я маю нікнейм Bullet-13 і кількість мотків саме 13 Взагалі я акрилом не вишиваю, але в подарунку - всі кольори веселки, я сприймаю це як знак і напевно вишию якусь подушечку ними
ДЯКУЮ, irinka-vitaminka! Мені дуже приємно!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 8:26 PM | Повідомлення # 147 |
мешканець сайту
| вітаю усіх з подарунками!!!!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 9:56 PM | Повідомлення # 148 |
побратим
| Mod, я рада що ви так бистро отримали . на почті сказали 3-4 травня не раніше . пряник куплений у Києві.привезла до себе і вам у Київ відправила . ось такі чудеса . тканина можна на рушничок. а можна на сумочку (ваші сумку не перевершені)
|
|
| |
|
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 11:19 PM | Повідомлення # 150 |
мешканець сайту
| Таню, машинка просто неймовірно гарна!!!!!!! ідея супер! писанка така красива!!!!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Середа, 2013-05-01, 1:02 AM | Повідомлення # 151 |
побратим
| І я сьогодні отримала чудові текстильні писанки і листівку з вітанями від Сестри Юлі . Краса неймовірна. Дякую Юля;-):-)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-05-01, 2:28 AM | Повідомлення # 152 |
маніяк графічних ліній
| Zeta, Марина19, вітаю вас з дарунками!
Я дивлюсь, що п. Андрій вирішив ощасливити пів нашого форума
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-05-01, 8:04 AM | Повідомлення # 153 |
побратим
| Яка краса! Так цікаво роздивлятись всі подаруночки! Ми всі разом молодці!:)
|
|
| |
Angelika | Дата: Четвер, 2013-05-02, 10:52 AM | Повідомлення # 154 |
побратим
| Волиняночка,не переживайте,посилочку отрималала ще 29 квітня,все дуже сподобалось,дуже Вам вдячна! Фотозвіт буде незабаром!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2013-05-02, 12:38 PM | Повідомлення # 155 |
побратим
| супер! подаруночки неймовірні у всіх!!! Радію разом з вами!!!)))
|
|
| |
Natasska | Дата: П`ятниця, 2013-05-03, 11:02 PM | Повідомлення # 156 |
друг
| дуже за всіх радію, читаючи ваші повідомлення посміхаюсь, дуже шкода, що місяць не заходила і не долучилась(
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-05-04, 0:06 AM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Вітаю , дівчата! З такими гарними подаруночками напередодні ВЕЛИКОДНЯ!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Субота, 2013-05-04, 2:40 AM | Повідомлення # 158 |
побратим
| Сестра_Юлія,отримала ваш подаруночок. гарні яйця з тканини, і відкриточка з щирими побажаннями ,рада не те слово ,як слон рада. Буду у ваших краях (у Дніпетровську)дам знати обов"язково.зроблю фотки трошки пізніше .зараз завал. дуже дуже дякую за подаруночок.який сам прийшов до хати. Просто чудо .
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-05-04, 11:38 AM | Повідомлення # 159 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, я майже в істериці, моя посилка вже 4 дні як у Києві зареєстрована, просто капець якийсь :(((
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-05-04, 11:45 AM | Повідомлення # 160 |
Мудра людина
| Bullet, це так працює наша пошта. Як я знаю, що відділення працюють, але машини не їдуть - це по крайній мірі у нас на периферії.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |