"Кольоровий настрій"
|
|
Sabrin | Дата: Понеділок, 2013-02-04, 5:26 PM | Повідомлення # 1 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Запрошуються бажаючі до нової гри! Всі, кому зараз бракує барв у житті - приєднуйтеся!!! Умови участі: велике бажання когось порадувати та відповідальність. В посилках надсилаємо рукодільні матеріали 1 кольору(нитки для вишивання, тканину, бісер, фетр, ґудзики, намистини і т.п.), прохання максимально дотримуватися кольору! Можна додати створений своїми руками виріб, але не обов'язково. Посилку можна надсилати лише після того, як Ваш попередник вислав до Вас, про що потрібно сповістити, але не пізніше, ніж за тиждень, відколи Ви отримали повідомлення про вислання посилки до Вас. Обрані кольори не мають повторюватися. Обираємо чіткий колір, не відтінок. Бажання брати участь у грі залишайте тут, а контактні дані пишіть мені на ok-ras@ukr.net , у темі вказуйте назву гри, а в листі - нік, ім"я, поштову адресу, кому Ви готові відіслати кольорову посилку.
Першою зголосилася Welshrabbit, їй бракує фіолетового кольору. Я готую їй "фіолетову" посилку і "замовляю" свій колір - синій. Той, хто зголоситься додати в моє життя обраний мною колір, в свою чергу обирає колір собі, якого йому зараз не вистачає. І так по колу; Welshrabbit буде надсилати посилку останньому. Замкнемо коло на 12 учасниках, якщо не набереться 12, то на 9.
1. Welshrabbit-фіолетовий * 2. Sabrin-коричневий * 3. Bullet - травяні відтінки * 4. Марина19 - жовтий колір * 5. zetka - чорний колір * 6. soncevuda - синій * 7. sjana if - бежевий* 8. Сестра_Юлія - оранжевий * 9. НаталиG - блакитний *
Додано адміністратором: Зірочкою * я відмітила гравців, у списку, які вже отримали свої кольорові посилки:)
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2013-06-23, 2:26 PM |
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2013-04-17, 10:33 AM | Повідомлення # 101 |
мешканець сайту
| Sabrin, дякую за таку чудову гру й можливість бачити розмаїття рукодільних кольорів. Дівчата, молодці, що потішили одна одну кольоротерапією.
|
|
| |
Sabrin | Дата: Середа, 2013-04-17, 11:46 AM | Повідомлення # 102 |
побратим
| Киянка, дякую. Може, почнеш наступний тур? Десь за місяців 2-3...коли знову захочеться нових барв у житті?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-04-19, 12:00 PM | Повідомлення # 103 |
Мудра людина
| Sabrin, дякую за цю ідею і успішне її втілення!
|
|
| |
Агрум | Дата: Четвер, 2013-06-20, 2:23 PM | Повідомлення # 104 |
друг
| Може я хоч сюди встигаю? Якщо так, то бажаю шоколад
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-06-20, 8:23 PM | Повідомлення # 105 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Агрум) Може я хоч сюди встигаю? Якщо так, то бажаю шоколад нє-а, не встигаєш )) Не щастить тобі з цим, Оля Я вже писала, що відкрию нову тему про кота в мішку, чекай-но
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Агрум | Дата: Четвер, 2013-06-20, 11:38 PM | Повідомлення # 106 |
друг
| эх...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-23, 2:27 PM | Повідомлення # 107 |
маніяк графічних ліній
| Закриваючи ЦЮ тему кольорового обміну, вважаю за потрібне запитати у форумчан, чи бажаєет ви розпочати нову гру "Кольоровий обімн"? Умови - в першому повідомленні, якщо бажаєте, розпочнемо з липня!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 1:59 PM | Повідомлення # 108 |
мешканець сайту
| я б не проти ще раз зіграти
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:35 AM | Повідомлення # 109 |
маніяк графічних ліній
| soncevuda, .
Перебираючи коробочку з подарунками форумчан, натикнулась на зелені ниточки, з яких тепер в2язатиму (здається, від Леді_ві, хоча можу помилятись - ось для чого ТРЕБА наклеювати ваші нікнейми на ваші дарунки )))). Тепер хочу ще зіграти. Мій тоді кольоровий настрій був так добре підтриманий, тепер дійшли руки до кофтинки, до якого пів форума має стосунок. Приєєємно
Владо, в разі чого, я теж гратиму.
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:40 AM | Повідомлення # 110 |
побратим
| Слідкувала за цією грою І я маю бажання приєднатися!
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:43 AM | Повідомлення # 111 |
мешканець сайту
| Цитата (soncevuda) я б не проти ще раз зіграти
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:46 AM | Повідомлення # 112 |
маніяк графічних ліній
| sjana_if, Afinna, прекрасно! Сяна, вочевидь, не розчарувалась, це добре Іду створювати нову тему
|
|
| |