"Весняно-квітковий" обмін. Збір учасників розпочато
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-02-12, 10:30 PM | Повідомлення # 1 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Шановні форумчани, запрошую до нового ПРЕДМЕТНОГО ОБМІНУ НА КВІТКОВУ ТЕМАТИКУ.
ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЧЕКАТИ ВЕСНУ З ЇЇ ЯСКРАВИМИ ТА НІЖНИМИ КОЛЬОРАМИ і КВІТАМИ!!!
Збір учасників розпочинаємо прямо зараз. Зголошуйтесь! До кінця лютого складемо "ланцюжок". Надсилатимемо подаруночки до самого Великодня - 15 квітня. Обов"язкова умова обміну - у вашому подаруночку має бути хоча б одна річ "квіткової" тематики: від гудзиків чи паєток у вигляді квіточок до пакетика насіння улюблених квітів чи вишитого букету :-) Що підкаже ваша фантазія!Ще одна обов"язкова умова, підказана учасниками. Оскільки наш форум вишивальний, до посилочки маєте додати хоча б один крихіьний вишитий елемент- гольнчку з вишитою квіточкою, закладинку з квітковим орнаментом, листівку з вишитою квіткою
Координатор обміну: Сестра Юлія
Список учасників: 1. Сестра Юлія 2.Tana 3.Bullet 4.Марися 5.olgavasilevskia 6.Тетяна 7.fatini 8.irinka-vitaminka 9.Alessia 10.БОксана 11. welshrabbit 12.ромашка1
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2015-04-11, 9:08 AM | Повідомлення # 41 |
 побратим
| Вітаю,ромашко 1! Юльо,дуже гарно!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-04-13, 12:29 PM | Повідомлення # 42 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Перепрошую за мовчання, я потрапила в лікарню і вдома поки що лише на вихідних. Це дуже раптово було, тому не встигла попередити нікого з домашніх про відправлення моєї посилки.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Alessia | Дата: Вівторок, 2015-04-14, 6:53 PM | Повідомлення # 43 |
 побратим
| Bullet! Найдороще це здоровя! І я вам від щирого серця бажаю швидкого одужання. Тримайтеся та несумуйте!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2015-04-14, 7:26 PM | Повідомлення # 44 |
 Активіст форума
| Цитата Bullet (  ) я потрапила в лікарню Одужуйте! Лікарня - завжди так нервово, пошвидше виздоровіти - і додому! А я нарешті сьогодні відправила свою посилку (в суботу ми з поштою не зуміли перетнутися...). Хай швидше летить!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Субота, 2015-04-18, 5:56 PM | Повідомлення # 45 |
 побратим
| Моя посилочка сьогодні полетіла до мого патрнера)))
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2015-04-20, 7:12 PM | Повідомлення # 46 |
 Активіст форума
| Приходжу додому - а там сюрприз! welshrabbit , дякую!!! Сфотографую - обв"язково похвалюсь такою красою!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2015-04-20, 8:38 PM | Повідомлення # 47 |
 побратим
| Ура! А я сьогодні перевіряла, чи не загубила я накладну з пошти з номером відправлення. Все, тепер можна розслабитись
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2015-04-21, 5:29 PM | Повідомлення # 48 |
 побратим
| я дошила свій весняний сюрпризик , відправлю на цьому тижні
|
|
| |
fatini | Дата: Вівторок, 2015-04-21, 7:24 PM | Повідомлення # 49 |
 побратим
| Я, нажаль, у списку тих, "хто не вклався". Заготовки готові до зшивання та декору. Все закінчу і відправлю, добре, що нове відділення НП практично 100 м від дому.
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2015-04-21, 8:51 PM | Повідомлення # 50 |
 Активіст форума
| - ось моя квіткова-преквіткова радість! Рушничок не простенький, а дуже особливий - від нього особливі відчуття - тканина, вишивка рушниковими швами, мереживо ручної роботи... Спасибі, Оленко, дуже ціную такі речі! А ще - чудова тканина для рушничків, наліпки для яєць, журнал з квітникарства і завдання на літо: набір для вишивання бісером! Мені вже дуже-дуже страшно, бо такі великі обсяги бісером я ніколи в житті не намагалася шити. А там більше десятка кольорів!!!! Нічого, не святі горщики ліплять... welshrabbit, щиро дякую!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Вівторок, 2015-04-21, 9:23 PM | Повідомлення # 51 |
 побратим
| Тетяно, дуже рада, що сподобалася моя посилочка, сподіваюся, що все знадобиться!
|
|
| |
fatini | Дата: Вівторок, 2015-04-21, 9:26 PM | Повідомлення # 52 |
 побратим
| Вітаю, Таню! Такий милий подаруночок )))
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-04-22, 7:50 PM | Повідомлення # 53 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дывчатонька, і я з радыстю і фотозвітиком до вас!!!
Отримала від Богун Оксани (я так розумію, це БОксана ) весняну коробку з приємностями!!!
Там просто супер красива вишита обкладинка! Неймовірна, мені справді дуже сподобалась, декоративна дощечка з петриківкою (буде окраса на нашій кухні!), я захоплююсь посткроссингом, і Оксана вклала три листівки від ТМ Галушки з україночками, вона просто дуже й дуже!!! А щесолодкий привіт - коробка цукерок та головний цвях програми - набір "Вирости мене"!
Оксаночко, я ще той вирощувач, я все рощу і рощу )))))) ДЯКУЮ :)****
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Марися | Дата: Понеділок, 2015-04-27, 9:44 PM | Повідомлення # 54 |
 друг
| Хочу поділитися з усіма своєю радістю (вибачаюся лише що з запізненням). А до мене також квіткова фея завітала, Тетяна. Таку кількість приємних подаруночків я навіть не чекала. Красивезний рушничок для кухні, набір для вишивки, листівка, календарик, магнітик з кицькою, насіння квітів, прикраси для великодніх яєчок, ниточки, дві пречудові вишиті гольнички та невеличкий рушничок, і вже мабуть традиційно шоколадка, яка ледь-ледь пережила фотосесію. Тетяно, дякую за супер подарунок і супер настрій!!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-04-30, 1:29 PM | Повідомлення # 55 |
 Мудра людина
| Марися, які подаруночки гарні, особливо рукотворні подушечки й рушничок. Вітаю!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2015-05-06, 2:16 PM | Повідомлення # 56 |
 побратим
| Дівчата, мені здається прийшла посилочка по квітковому обміну. Чому "здається", тому що я зараз в лікарні в іншому місті (нічого страшного, просто потрібно пролікуватися), чоловік отримав пакунок на Новій пошті, думаю, що це по обміну, а вже як розкрию, відпишуся. Дякую дуже!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2015-05-06, 4:25 PM | Повідомлення # 57 |
 Мудра людина
| welshrabbit, рихтуй здоров"я, ти нам потрібна! і твої креативні ідеї з рукоділлями, як-то ткані закладинки і плетені слоненята, від яких я БАЛДІЮ))). і хвались дарами! ) чекатимемо
|
|
| |
fatini | Дата: Середа, 2015-05-06, 7:17 PM | Повідомлення # 58 |
 побратим
| Вітаю, рукодільниці - посестри. Мало того, що я значно затримала відправку. Та ще і звіто сь тільки зараз пишу. Прошу мені те вибачити, бо я сама себе вже давно картаю за відсутність дружби з часом та здоровим глуздом. Я насправді була дуже рада пакуночку, який отримала поштою. Із сонячного Ізмаїла. Тепер у мене поповнилась колекція магнітиків (а у кого їх зараз мало на холодильнику ? ) І додалось рукодільних подаруночків. Та не буду Вас довго мучити розповідями. Процес відкривання і розглядання відзнято поетапно. - така невеличка торбинка містила в собі ТАК багато цікавого для рукодільниці - журнал, основи-катушечки, люрексову ниточку кольору літньої ночі - чудові квіточки "із секретом" - рушничок на кухню та рідкісні, і від того ще дорожчі, стрічки для вишивання - чудові заготовки для самостійного виготовлення листівки (це для мене буде новий досвід) та проліски з бісеру,які будуть жити поруч з фуксією з цієї ж серії. - і, звичайно, лист із магнітиками - рукодільним та магнітом-записником. Отой вишитий равлик так точно відображає всі мої дії у житті, що я починаю задумуватись - чи не змінити мені аватарку разом з нікнеймом у інтернетному житті )))) Дякую велике, irinka-vitaminka, це найкращих подарунок за останній счас.
А ще вважаю елементом квіткового обміну той подарунок, що отримала загально на 8 Березня та День народження: - чудові ковдрики, яскраві та позитивні на наші шезлонги. До речі, ми вже відкрили з ними сезон з чоловіком. І їх оцінили з захопленням наші сусіди. Дякую, Лізо-Bullet, вони чудові. От тільки дечого недостає-таки ))) - напишу ОП А ще від Лізи-Bullet отримала чудові прихваточки на кухню . Поки вони тільки декором слугують, але то улюблений чоловіків колір, тому декор на кухні теж викликає позитив. І ще один подарунок, але на цей раз мені його передала Мама ЛІзи . Я їх називаю "сліпиками" ))). Лізо, передай мамі, що саме зараз вони служать мені неоціненну службу. Ось такий невеликий звіт про весну.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2015-05-06, 8:39 PM | Повідомлення # 59 |
 Мудра людина
| fatini, вытаю з дарами! а що було в "квыточках" з секретом? згоряю выд цыкавосты
|
|
| |
fatini | Дата: Середа, 2015-05-06, 9:47 PM | Повідомлення # 60 |
 побратим
| Секретики секретні))). Звісно, що там заховані цукрки. Я дуже сама люблю робити такі солодкі "секретні" квіти на замовлення у композиціях
|
|
| |