Гра "Палітра. Жовтень у сірих тонах"
|
|
korali | Дата: Вівторок, 2010-11-02, 7:26 PM | Повідомлення # 21 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 1. Кольє
|
|
| |
Оленька | Дата: Середа, 2010-11-03, 10:59 AM | Повідомлення # 22 |
відвідувач
| Ой, скільки краси красивенної Як же вибрати щось одне? Дуже сподобалось кольє, підставки під каву та картина Материнство. Але перевагу віддам всеж таки фоторамці у стилі блекворк "дубове листя" , дуже оригінально і витончено!!!
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2010-11-03, 11:22 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Як тут вибирати - всі роботи достойні! Кольє і намисто чудові! Гарні вишиті роботи. Мишка - це чудо маленьке! Голосую за №7. Серветочки під гарячу осінню каву. Саме такі теплі штучки потрібні для покращення настрою темного осіннього ранку
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-11-03, 5:28 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| 6. Рамка для фото "Дубове листя " в техніці блекворк. Дуже вдале поєднання. Решта робіт теж заслуговують оплесків, особливо припало до душі мишенятко і підставки до кави-чаю
|
|
| |
сяня | Дата: Середа, 2010-11-03, 9:02 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| я голосую за - 3. Намисто Моя дитина за - 2. Мишенятко (звісно, якщо так можна)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-11-03, 9:59 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| сяня, один голос, будь ласка
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2010-11-03, 10:14 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Оце так задача вагалась два дні вибирала між закладинками, фоторамкою і картиною - всі зроблені з душею! Доня допомогла визначитись, тож: 4.МАТЕРИНСТВО
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Четвер, 2010-11-04, 11:45 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Тоді - 3. Намисто Хоча , вибрати дуже важко - усі роботи дуже різні і всі заслуговують найвищої оцінки
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2010-11-04, 1:47 PM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
| Дуже усе гарне, цікаве, і навіть трішки несподіване! Але моє серце тьохнуло, коли я побачила №4 МАТЕРИНСТВО - надзвичайно витончена робота! Дяка майстрині, і тому, хто створив дизайн!
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Четвер, 2010-11-04, 10:09 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Я тут не дуже давно, але проголосувати хочеться. Обирала за принципом "що би я найбільше хотіла мати з цих робіт". 4. "Материнство"
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Цветана | Дата: П`ятниця, 2010-11-05, 0:04 AM | Повідомлення # 31 |
побратим
| якщо не запізнилась, то 5. Закладинка "Асфальтована доріжка у найкращу в світі книжку"
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
aniel | Дата: П`ятниця, 2010-11-05, 12:16 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| мені більш-менш сподобалась фоторамка
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2010-11-06, 3:24 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| №3- намисто
Творча майстерня
|
|
| |
Надя | Дата: Неділя, 2010-11-07, 8:20 PM | Повідомлення # 34 |
друг
| Я за №4. "Материнство"
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 8:37 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Дякую всім за участь в голосуванні! Цього місяця перемогла дружба, а тобто в нас 2 переможця!!!!!! Українка і її "Материнство" і montan з роботою рамка для фото "Дубове листя " в техніці блекворк. Ірино, Таня вітаю вас з заслуженою перемогою. Ці 2 роботи виявилися справжніми фаворитами і обидві вони достойні наших голосів, тому що напевне вони на підсвідомому і свідомому рівні чіпляли (мене точно) за такі почуття які повязані з материнством і вшануванням близьких (якщо я правильно зрозуміла призначення фоторамки). Оскільки переможця в нас 2 то пропоную Лізі вислати приз Тані, а я вишлю Іринці. Всім інши м учасницям гарно дякую за участь. Кожна ваша робота припала комусь до душі. Додано (2010-11-08, 8:37 PM) --------------------------------------------- А тепер вікриємо імена (нікнейми) наших рукодільниць, які вяли участь в грі. 1. Кольє - veronika 2. Мишеня - Сойка 3. Намисто - Оленька 4. Материнство - Українка 5. Закладинка - Tana 6. Фоторамка - montan 7. Серветочки - Вullet Всім ще раз дякую!!!!!
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2010-11-08, 10:52 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 10:06 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Вітаю переможниць! Всі роботи були достойні, тому всі учасники молодці! Чекаю із нетерпінням на оголошення наступної кольорової палітри
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 10:42 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lakizka) Українка і її "Материнство" аааа... і як це я не здогадалась про автора??? ВІТАЮ! Quote (lakizka) montan з роботою рамка для фото "Дубове листя " вітання, Таня! Робота велика в тій маленькій рамці, розкажи нам, де вона висить чи стоїть і хто то в рамці? lakizka, ми з Українкою Ірою живемо в одному місті, прошу переадресувати мені її приз, заодно зайду до неї в гості і передам давно обіцяний даруночок (не лише з приводу цієї перемоги) Дівчата, всі учасниці, дякую вам за радість цієї кольорової гри!! lakizka, якщо 2 переможці, то хто обиратиме кольорову гаму наступного місяця? І хто з переможців координуватиме конкурс?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 10:44 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Дівчата , вітаю вас з пермогою!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 11:13 PM | Повідомлення # 39 |
Активіст форума
| Дякую,дівчата! Я вже казала-крім сорочок,нічого не вишиваю.А тут почала,та ще й так вдало )) Quote (Bullet) прошу переадресувати мені її приз, заодно зайду до неї в гості і передам давно обіцяний даруночок (не лише з приводу цієї перемоги) ой,дуже ж приємно і приз отримати,і побачитись ))
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 11:16 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Дівчатка! Вітаю! Приємно,що переможців два! І поспілкуватися теж! Цікаво, який колір буде наступним!???
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Понеділок, 2010-11-08, 11:17 PM |
|
| |