"НаташаО: нічні творіння"
|
|
НаташаО | Дата: Субота, 2014-06-28, 1:01 AM | Повідомлення # 261 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ось ще кілька закладинок на атласних стрічках
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-06-29, 1:35 AM | Повідомлення # 262 |
Активіст форума
| Ох,нарешті сьогодні дошила плаття хрещеній донечці. Воно мене муляло кілька місяців, а сьогодні все відклала і дошила. Ось що вийшло. Плаття на власниці під час примірки, ще навіть не підгинала низ та рукави. Вона у мене зайнята,то я ловила момент сфоткати.
Повідомлення відредагував НаташаО - Неділя, 2014-06-29, 1:46 AM |
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2014-06-29, 9:15 AM | Повідомлення # 263 |
Мудра людина
| НаташаО, здорово, молодец! Такое интересное оформление бисером! Беру себе на заметку - спасибо!!!
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Неділя, 2014-06-29, 2:41 PM | Повідомлення # 264 |
побратим
| Наташа О, Чудові роботи! А спробуйте в роботі шовкові турецьки ниточки для машинної вишивки. Вони тонкі, та лягають якісно .
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-06-30, 5:37 PM | Повідомлення # 265 |
Активіст форума
| Lyubov, вишивалочка, дякую дівчата,що завітали до мене. Ох, Любочко, що ти можеш взяти з моєї творчості, в тебе талант, а я так собі, вишиваю та й вишиваю. вишивалочка, а що це за нитки, як називаються. С просто накупляла "тулип",здається,тоже турецькі,то й вишиваю ними хардангер, бо на нього потрібні товщі нитки. Якось хотіла купити тоненькі нитки (напевно про ті ви мені пишете) але в магазині зразу відповіли- то для машинки,я і замовкла. Коли буду наступний раз там ,обов"язково запитаю.Додано (2014-06-30, 5:37 PM) --------------------------------------------- Почала вишивати собі плаття на чорній тканині, очі вилазять, я б дівчатам,які вишивали по чорному,ордена дала б. Почекаю вечора, спробую підсвічувати знизу лампою.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2014-06-30, 5:55 PM | Повідомлення # 266 |
Мудра людина
| А ЕСЛИ ВЫШИВАТЬ ПО БЕЛОЙ "БАБСКОЙ" КАНВЕ? А потом выдернуть ее?
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-07-01, 0:51 AM | Повідомлення # 267 |
Активіст форума
| Lyubov, я якось про це не думала. Як ти писала, ми ж не шукаємо легких шляхів? Якось може вишию з одну річ, на більше не готова.
|
|
| |
Марися | Дата: Вівторок, 2014-07-01, 9:47 AM | Повідомлення # 268 |
друг
| НаташаО, я нещодавно вишивала на темно-синій канві, так під час вишивання на коліна клала білу тканину і було зручно.
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2014-07-18, 3:34 PM | Повідомлення # 269 |
Активіст форума
| арися, дякую за пораду,спробую ще так.Вибачте,що запізніло дякую,клопоти не давали дійти до комп"ютера. Покажу що навишивала та нашила за ці дні. Дві сумочки :тканина -льон , атласні стрічки
Повідомлення відредагував НаташаО - П`ятниця, 2014-07-18, 3:56 PM |
|
| |
KS11 | Дата: Неділя, 2014-07-20, 5:30 PM | Повідомлення # 270 |
побратим
| Дуже гарне плаття. люблю ромашки. І квіти з атласної стрічки милі. Бажаю натхнення
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-07-24, 5:23 PM | Повідомлення # 271 |
Активіст форума
| KS11, дякую вам за побажання.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-07-27, 11:41 PM | Повідомлення # 272 |
Активіст форума
| Ось ще дві сумочки: троянди та піони
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 0:13 AM | Повідомлення # 273 |
Мудра людина
| НаташаО, Наташа, вот это да!!! КРАСОТИЩА!!!!!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 0:41 AM | Повідомлення # 274 |
Активіст форума
| Lyubov, это действительно красотище, только заслуга не моя ,а самих ленточек. Из них что не придумай-все красота.
|
|
| |
KS11 | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 11:33 AM | Повідомлення # 275 |
побратим
| НаташаО, Виглядає гарно.. А як поводять себе стрічки після прання? Їх потім не потрібно якость прасувати?
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 11:31 PM | Повідомлення # 276 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата НаташаО ( ) Почала вишивати собі плаття на чорній тканині, очі вилазять, я б дівчатам,які вишивали по чорному,ордена дала б. Почекаю вечора, спробую підсвічувати знизу лампою. у мене з лампою внизу було ще гірше. Краще вишивати вдень при доброму освітленні. Плаття гарне вийшло, сумочки - ще красивіші, вишивайте більше, у вас рукоділля виходять добре!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-07-31, 4:34 PM | Повідомлення # 277 |
Активіст форума
| KS11, Bullet, дякую вам від щирого серця за підтримку. KS11, я сумочку свою прала кілька разів у машинці, правда вкладаю її у спеціальний міечок для прання дрібних речей, не ставлю на велику кількість оборотів при віджиманні і стрічки наче випрасувані. Це на сумочці з мікровельвету - там у мене і тронди понакручені і прості ромашки, які можна легко попрасувати, що я роблю на дитячих платтях, на сумці не потрібно було.Одним словом зі стрічками все добре. Bullet, я щось те плаття відклала в сторону і взялась за сумки, бо просили пошити, поки літо. Дякую за оцінку мого рукоділля і старатимусь щось придумувати ще.Додано (2014-07-31, 4:34 PM) --------------------------------------------- Ось поради, які знайшла у майстринь по вишивці стрічками: Как стирать работы ,вышитые лентами? Не поверите - в стиральной машине! Только положите вещь в мешок для стирки. Температуру я ставлю 30 градусов и выбираю короткую программу. Чаще всего стирки требуют сумки. Они у меня из светло-голубой джинсы и пачкаются довольно быстро. Но короткой программы и холодной воды достаточно, чтобы освежить их и сделать краше, чем были. Если вы будете красить ленточки для вышивки изделий, что будут использоваться в быту, а не красоваться на стенке, ОБЯЗАТЕЛЬНО закрепите краску утюгом - впрочем, это и по технологии обязательно. И будьте готовы к тому, что во время стирки, какая бы она ни была щадящая, тона поблекнут. Но до конца не смоются - что радует! Глажка. Гладить ВОКРУГ вышивки. Если все же решите прогладить ленточки, они примнутся. Помочь этой беде можно: раскладываете изделие на ровной поверхности, я обычно делаю это на пуфике и растягиваю при помощи булавок, а потом сбрызгиваете водой и оставляете до полного высыхания. Вышивка будет как новая.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2014-07-31, 4:49 PM | Повідомлення # 278 |
Мудра людина
| НаташаО, СПАСИБО! Я хоть не вышиваю ленточками (пока), но, думаю приобщиться! И этот опыт - супер класс!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-07-31, 6:03 PM | Повідомлення # 279 |
Активіст форума
| Lyubov, Любаша,ты только начни, они тебе сниться будут, вот увидишь.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-08-13, 7:03 PM | Повідомлення # 280 |
Активіст форума
| Нова сумка,яку замовили саме у такому стилі
|
|
| |