mirra15, спасибі, тут видно краще! Вже захом'ячила собі у бібліотеку! "Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Мирослава! Я попробувала повернути Ваші фото, не вдалось. Я Вам так поясню як це зробити. В радикалі коли Ви робити загрузку фотографій З ЛІВА
Выберите файл изображения на своем компьютере
Уменьшить 640 пикселей
Оптимизация формат Безусловная оптимизация
ПОВЕРНУТЬ НА [ОСЬ ТУТ ВІКОНЕЧКО З ТРИКУТНИЧКОМ ГОСТРЯЧКОМ ВНИЗ]
Підводите мишку і натискаєте на нього, вниз спускаються цифри - градуси на скільки повернути і в яку сторону. Ваша світлина повернеться автоматично. Я передрукувала як вигляда сторінка Радикалу,з ліва, праву я не передруквувала, вона вам в данному випадку не потрібна. Я думаю що зробила дуже схоже :D . Якщо Ви не знайдете, не вийде зробити, не соромтесь, пишіть або в приват, або в "кімнату відпочинку", як Вам зручніше. Чим зможу допоможу :) У мене теж було багато труднощів на початку. Ще й зараз хватає. "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Шановні форумчанки!Минулого літа я побувала у музеї "Криївка",що знаходиться неподалік Стрия(Львівська обл.) -музей знаходиться у справжній гуцульській хаті!
Просвітіть мене, будь ласка, бо на тому не дуже обізнана : чому на Львівщині гуцульська хата? Хіба Гуцульщина є на терріторії Львівщини? А фото пречудові! Дякую! Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
... була вимушена втрутитись в повідомлення, щоб стало видно саме відео.
Відео цікаве! Але смішно було на 30-тій секунді.. наречена така.. в дешевій блискучій біжутерії...
Набагато цікавіше відео є у нашої форумчанки Оленки fiery, вони з нареченим ( тепер уже чоловіком) влаштували дводенне весілля виключно в українських строях, і сама Оленка була в українському строї та хустку їй вдягнули справжню, і чоловік був у строї теж, а в перший день було весільне плаття китайське а-ля бальне, проте вишите по спідниці червоними українськими квітами. Власне, моя аватарка на цьому форумі зараз - саме з фото з оленчиного весілля
olimpia, ви праві,Гуцульщина не є на території Львівської обл.Я думаю в такий спосіб просто вирішили оформити їнтер'єр музею. Bullet, згідна щодо українських строїв Оленки fiery,але що ці люди наважилися запросити гостей на своє весілля у вишиванках мені подобається така ідея.Скатертина із музею"Криївка".
mirra15, Від викладеного Вами відео така велика кількість українських весіль відкрилась! І хоч я не любитель підглядати в життя зовсім не знайомих мені людей, я отримала справжню насолоду, розглядаючи їхнє вбрання. Що цікаво, мені з далеку це мабуть помітніше, чим тим хто живе на Україні весь час, дуже змінився характер фотомонтажів. Більш профессіонально виконане. Багато з них супровождені новими українськими піснями, мені дуже сподобалось. Дякую! "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Рецепт приготування особливої паски: До двох хорошеньких жменьок думок Додамо щастя великий шматок. Дамо чашечку терпіння і Дві ложечки розуміння. Три ложки щирих привітань І склянку добрих побажань Чемності теж не жаліти І щедро радістю полити. Трішки привітності додати і все разом перемішати. Тоді пекти в такій печі, що Називається теплом душі. Як пасочки будуть готові – Посипте їх порошком любові!!!
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.