Лелітка: мій світ
|
|
Лелітка | Дата: Неділя, 2012-02-12, 2:45 PM | Повідомлення # 241 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Lyubov) Галочка, прекрасная идея - можно, мы позаимствуем? Звичайно. можна Дякую!!!!Quote (Lyubov) Галочке - обожательнице бабочек - Люба, а Машеньке сколько лет? У меня ведь иоже трое
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2012-02-12, 2:54 PM | Повідомлення # 242 |
Мудра людина
| Машульке - восемь. Галя, а у Вас тоже третья - девочка, или еще три девочки и близнецы-мальчики?
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2012-02-12, 11:35 PM | Повідомлення # 243 |
мешканець сайту
| Дочери Юлечке - 26. мальчикам-близнецам -23. А еще у меня внучек Артемка. В мае исполнится 6 лет. Вот такая семейка.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2012-02-12, 11:59 PM | Повідомлення # 244 |
Мудра людина
| Привет всей дружной семейке!!!!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 0:20 AM | Повідомлення # 245 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) Чоловік з роботи приніс мені коробки з під паперу Я цю ідею виношувала, виношувала, так і не зробила. Потім думала зробити декупаж, а потім лишила як є. Може ще дойдуть руки. А ти молодець, на все час знайшла!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 0:20 AM | Повідомлення # 246 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) А еще у меня внучек Артемка Дуже талановита дитина!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 2:58 AM | Повідомлення # 247 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Лелітка) Думаю, пошию скриньки. Ось що вийшло - просто і зручно (мені. принаймні) І часу займає небагато. Чоловік з роботи приніс мені коробки з під паперу А;. А я зшила їм одежинку. вітаю вас з новими шафами для роботок! :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
a-stra | Дата: Середа, 2012-02-29, 4:42 PM | Повідомлення # 249 |
Активіст форума
| Дуже сподобались мені Ваші коробочки для рукоділля! У мене все по кулькам! Треба і собі мабуть облаштуватись, це така давня мрія!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2012-03-01, 0:08 AM | Повідомлення # 250 |
мешканець сайту
| Quote (a-stra) Дуже сподобались мені Ваші коробочки для рукоділля! Дякую, оце ж у мене теж все по кульках було, тепер їх стало трохи менше
|
|
| |
romannah | Дата: Четвер, 2012-03-01, 11:09 AM | Повідомлення # 251 |
мешканець сайту
| Лелітка, чудові коробки. також треба щось примудрувати , щоб навести порядок зі своїми скарбами. так поназбирувала, що скоро буду проситися до хати. стільки всього. нитки вже потрохи на бобінки намотую. маю таку релаксацію вечорами в свята(якщо дома) дуже вигідно так тримати - не путаються.вітаю з сонцем , що заглядає в вікно.
я всіх люблю
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2012-03-08, 5:03 PM | Повідомлення # 252 |
мешканець сайту
| http://lelitka-inspiration.blogspot.com/ Мій блог
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-03-09, 9:10 AM | Повідомлення # 253 |
Мудра людина
| Лелітка, Витинанки чудові! Блог сподобався теж. Стільки змін від першого разу коли я там була!
|
|
| |
|
Na_talka | Дата: Неділя, 2012-03-11, 6:02 PM | Повідомлення # 255 |
побратим
| Яка краса! Все, більше немає слів.
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2012-03-11, 8:49 PM | Повідомлення # 256 |
Мудра людина
| оце талант!!! Галю - дякую за таку красу! як ви фотографуєте на виставках? я нещодавно була на відкритті виставки ікон,які плетені в техниці макраме - так там не то.щоб фотографувати - не дали й фотоапарата витягнути! так шкода було!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2012-03-11, 8:58 PM | Повідомлення # 257 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) я нещодавно була на відкритті виставки ікон,які плетені в техниці макраме - так там не то.щоб фотографувати - не дали й фотоапарата витягнути! так шкода було!!! Таню, дякую. У нас виставка була в Українському домі (колишній кінотеатр. точніше, там зараз теж і кінотеатр). Роботи були представлені у вестибюлі. Єдине, що погано, це освітлення - вікна. На більшості фоток відсвічує. А фотографувати можна було все і скільки хочеш. Мені тільки шкода. що авторки при цьому не було. На сайті я вже виклала більше фотографій. Бачила? (сайт "натхнення очманілих ручок. У попередньму повідомленні є посилання).Додано (2012-03-11, 8:58 PM) --------------------------------------------- Давно нічого не показувала. Але працюю, освоюю вишивку - для ляльки і для себе - першу свою сорочку, сподіваюсь, закінчу до конкурсу. Так що поки що хвалитсь небуду. Краще зразу все! А між тим трошки кардмейкінгом займаюсь. Дивіться My WebPage
Повідомлення відредагував Лелітка - Неділя, 2012-03-11, 8:54 PM |
|
| |
|
Марина19 | Дата: Неділя, 2012-03-11, 11:07 PM | Повідомлення # 259 |
побратим
| Галю, відвідала блог Ви справжня чарівниця витинанок. Картини Ніни Гончарук -це диво, у мене нема слів.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-03-11, 11:54 PM | Повідомлення # 260 |
Мудра людина
| Лелітка, давненько не була у вашій майстерні! Коробочки гарнезні, коли це б мені такі змайструвати! А таких коробок дійсно не вистарчає. Раз і все під рукою.... Давня мрія.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |