Катрусин кінозал
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2012-04-25, 4:14 AM | Повідомлення # 141 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Катюня, все, Катя, тепер МУСИШ шити клаптикові штучки Вітаю з поштами щастя : )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2012-04-25, 12:53 PM | Повідомлення # 142 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| Катюня, прийміть мої щирі співчуття з приводу втрати близьких Вам людей! Тримайтесь! Це, звичайно, дуже боляче, але з Богом все можна пережити! Це єдина наша втіха!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2012-04-25, 2:03 PM | Повідомлення # 143 |
Мудра людина
| Катруся, завжди важко втрачати рідних, але таке життя. Співчуваю Вам всією душею. Нехай спочивають з миром і завжди живуть в вашій памя"ті.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2012-04-28, 11:10 AM | Повідомлення # 144 |
мешканець сайту
| romannah, Oленка, Dmutrik09, Bullet, ТМК, a-stra, дякую мої любі! Така підтримка, дуже приємно. Bullet, обов"язково будуть!Додано (2012-04-28, 10:57 AM) --------------------------------------------- Тема: нове життя старих речей. Ось я зшила зі старої футболки Матвійчику, та племіннику тоненькі шапочки. Ось фото, Матвійчик позувати не зхотів, тому фотографувала на повітряній кульці Додано (2012-04-28, 11:10 AM) ---------------------------------------------
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2012-04-28, 11:49 AM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| Ого! шашлик i Матвiйчик майже одного росту! Хай росте великий i щасливый! квiти гарнющi! I шапочка ггарнюсiнька!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
a-stra | Дата: Середа, 2012-06-13, 5:52 PM | Повідомлення # 147 |
Активіст форума
| Катюня, я не розумію, чому ми тут маємо шепотітися?!!! На мій погляд, досить пристойна робота! Ще й шви фігурні! Дуже ніжно-квіткова! Quote (Катюня) Завтра српобую опару поставити, а там і хліб випіку Одразу слюнки потекли! Я сьогодні без обіду на роботі, влізла в спідницю, в яку 6 років не влазила, от і сиджу тихесенько, щоб не тріснула на мені прямо на роботі!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-06-13, 6:30 PM | Повідомлення # 148 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Катюня) Доброго всім дня! Хочу похвалитися своєю конкурсною сумкою Ось вона, моя пінна бірюза. Критикувати пошепки, бо то перша велика сумка Скандую "Мо-ло-дець!". Ось він, початок сумкової кар"єри
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Катюня | Дата: Четвер, 2012-06-14, 0:42 AM | Повідомлення # 149 |
мешканець сайту
| Дуже люблю отаку дрібненьку молоду картопельку обсмажити до золотавої скоринки. Така смакотааааааааа за вуха не выдтягнути, а якщо ще є свіжі огірочки , то просто КАЗКА. Ось як вона ця сманюща казка виглядає.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-06-14, 0:45 AM | Повідомлення # 150 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Катюня) Дуже люблю отаку дрібненьку молоду картопельку обсмажити до золотавої скоринки. Така смакотааааааааа за вуха не выдтягнути, а якщо ще є свіжі огірочки , то просто КАЗКА. Ось як вона ця сманюща казка виглядає. я теж у фан-клубі смаженої дрібнюлі!!!
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-06-14, 1:44 AM | Повідомлення # 151 |
Мудра людина
| Катюня, це вже прирiвнюеться до тортур! Це моя улюблена страва!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Вівторок, 2012-11-27, 11:51 PM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| Дуже рада вас бачити! Ростете, тьху-тьху нівроку!! А у мами золоті ручки - для такої швачки як я між тюлями та комбінезоном величеееезна прірва!!:)))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-11-27, 11:53 PM | Повідомлення # 154 |
Мудра людина
| Quote (Катюня) Ми переїхали жити з Дніпропетровська до міста Суми. Чудове місто, рідне моє. Тут і повітря чистіше, і синочка Матвійчика перестало обсипати. Вітаю з новосіллям Quote (Катюня) Я вчора зшила шторинку на кухню Симпатична! Quote (Катюня) А це малюнки Матвійчика, талант росте Молодець, Матвійко! Quote (Катюня) А це я йому штанці змайструвала І мама Матвійка - молодець
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Середа, 2012-11-28, 0:07 AM | Повідомлення # 155 |
мешканець сайту
| nosiknata, lady-v, дівчата дякую за добрі слова ну дуууууже приємно
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-11-28, 8:54 AM | Повідомлення # 156 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Катюня) Я вчора зшила шторинку на кухню з залишків тюлю. дуже дуже класно! Я завжди хотіла пошити собі римські штори, але все руки не доходять:))) Quote (Катюня) А це малюнки Матвійчика, талант росте Хй малює побільше, а ще давай йому ліпити, майструвати всяку дрібнюльку, це розвиває дрібну моторику рук. Дітям до 5 років це вкрай важливо для повноцінного розвитку Quote (Катюня) А це я йому штанці змайструвала Вже й приватно хвалила і тут похвалю: ти молодчина, такі класні штанці! )***
|
|
| |
|
Катюня | Дата: Середа, 2012-11-28, 1:40 PM | Повідомлення # 158 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) штора класна! - вона опускається? ні не опускається, то такий муляж . Я як простіше вирішила зробити, а ось другу, вже як положено. Щоб опускалась Quote (Bullet) Хй малює побільше, а ще давай йому ліпити, майструвати всяку дрібнюльку, це розвиває дрібну моторику рук. Дітям до 5 років це вкрай важливо для повноцінного розвитку Та він в мене взагалі творча дитинка і аплікації робить и з пластилину вилыпляє
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 11:32 PM | Повідомлення # 160 |
маніяк графічних ліній
| (Катюня) Отримала від Bullet, пошту щастя ура! ще один чек вичеркну Користуйтесь, шийте, святкуйте
|
|
| |