Катрусин кінозал
|
|
Цветана | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 0:07 AM | Повідомлення # 61 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Катюня) Ось нарешті і моя торбинка, що брала участь в конкурсі. О! Я саме за неї голосувала на конкурсі! Вітаю з роботою! Вона чудова.
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:44 PM | Повідомлення # 62 |
мешканець сайту
| Quote (Цветана) О! Я саме за неї голосувала на конкурсі! Вітаю з роботою! Вона чудова. Дякую за оцінку!!! То так було приємно, що моя перша торбинка сподобалась Додано (2011-10-10, 1:44 PM) ---------------------------------------------
Quote (Oленка) Сумочка гарна! Невже перша? так аккуратно, мої Вам оплески! Ага, перша. Я дуже старалась, бо тут такі торбинкові гуру, що хотілось хоча б не осоромитись.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 9:41 PM | Повідомлення # 63 |
мешканець сайту
| Ось нарешті з візерунком для вишиванки чоловіка визначилась, трохи його під себе доробила. Вийшло два варіанта. Перший мені трохи більше подобається.
Я листоноша ЩАСТЯ!
Повідомлення відредагував Катюня - Понеділок, 2011-10-10, 11:26 PM |
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 11:14 PM | Повідомлення # 64 |
мешканець сайту
| Катюня, сонечко, прикріплення нам Ліза категорично забороняя і на зльоті теж просила цього не робити (все це для економії місця на сайті). Треба заливати на інші файлообмінні ресурси. А візерунки чудові, ще можна їх зробити різнокольоровими.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-10-11, 10:19 AM | Повідомлення # 65 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Катюня, перший більш логічний, так що сміливо вишивай! І дійсно, можна щен додати жовтий і зелений - буде гуцульський варіант
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 11:00 PM | Повідомлення # 66 |
мешканець сайту
| Добрий всім вечір!!! Забрали до себе бабусю чоловіка з села. Вона вжестаренька 84 роки, їй важко ходити за собою. бабуся пречудова з гарним почуттям гумору, та ще й бойова, не кисне, розпрацьовує ніжки. Коли забирали, продали хато, все те добро в іншій області дуже далеко і не зручно їхати, а ті родичи, що поруч не мають бажання доглядати за нею. Для мене вона свекров свекрові . Так ось, забирали, а ті люди, що заїзжали мали отаку пречудову скриню. Там був мій чоловік, то фотографій зовсім трошки.
Я листоноша ЩАСТЯ!
Повідомлення відредагував Катюня - Вівторок, 2011-10-25, 8:59 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 0:55 AM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Катюня) Ось нарешті з візерунком для вишиванки чоловіка визначилась, трохи його під себе доробила. Вийшло два варіанта. Перший мені трохи більше подобається. це мій улюблений візеруночок, він навіть на сумочці мною був вишитий, і все одно любов до нього так і не пройшла ще...
Quote (olimpia) Катюня, сонечко, прикріплення нам Ліза категорично забороняя і на зльоті теж просила цього не робити (все це для економії місця на сайті). дякую!!!! Тож я недаремно на Зльоті говорила (я радію)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-10-26, 7:54 PM | Повідомлення # 68 |
побратим
| Quote (Катюня) Ось нарешті і моя торбинка, що брала участь в конкурсі Класнюча торбинка, Катюню, І дуже смачнющі фото твоїх страв, яка ж ти умничка!!! Сподобалось у тебе в кінозалі, роботки пречудові!!! А за свою торбиночку-первісток отримай від мене невеличкий подаруночок - виглядай його з поштаркою!
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2011-11-15, 9:48 PM | Повідомлення # 69 |
мешканець сайту
| Ще тут порадію листу ЩАСТЯ УРРРРРРРЯЯЯЯ!!!!! Я отримала пречудового листа щастя від НаталиG . То така чудова посилочка! Ви собі і не уявяєте!!!!!!!! Там книжка, про торбинки, чудовий, ні ШИКАРНИЙ набір джинсових клаптиків, і для мого маленького козачка домашнє печиво з маком(Матвій відразу, коли ще не знали, що то йому, той пакуночок собі захапав ) А тут ще і наш песик Баксик нишпорити прийшов. Матвійчик з ним печивом поділився, татуся і мене пригостив .
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-11-16, 10:12 AM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Чудові фотографії, дарма що не багато. Скриня дуже гарна. Ну і з поштою щастя поздоровляю!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-11-16, 11:06 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Як рада я що і Матвійчику коржички з маком спододобались, і мамі ті скромні клаптики! Більш за все я хвилювалася, щоб ти сприйняла мене нормально за ті клаптики (бо знаю по собі, що ми вишивальниці, які "повернуті" на рукоділлі, завжди знайдемо застосування самому найменшому клаптику ) Нехай Матвій росте гарним і здоровим козачком і маму з татом радує, а ти Катруся, радуй нас новими цікавими роботами!!!
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2011-11-26, 1:00 AM | Повідомлення # 72 |
мешканець сайту
| Вcім привіт!!! НІчого не робила, не вишивала, бо в нас переїзд з однієї кімнати до іншої, а там з такої нагоди, зробили косметичний ремонтець, ось, що вийшло А це я шапулю собі зв"язала А це мій пес сухарік гіпнотизував на днях планую піти до знайомої, розкроїти нарешті чоловіку вишиваночку
Я листоноша ЩАСТЯ!
Повідомлення відредагував Катюня - Субота, 2011-11-26, 1:01 AM |
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-11-26, 1:28 AM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Quote (Катюня) А це я шапулю собі зв"язала Дуже личить! Quote (Катюня) зробили косметичний ремонтець, ось, що вийшло світленько, веселенько, охайненько. Мене зацікавило з чого ці лискучі завіси зроблені? Quote (Катюня) А це мій пес сухарік гіпнотизував Песик чудо!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-11-26, 4:03 AM | Повідомлення # 74 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Катюня) в нас переїзд з однієї кімнати до іншої, а там з такої нагоди, зробили косметичний ремонтець, ось, що вийшло вітаю з переїздом!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2011-11-29, 0:01 AM | Повідомлення # 75 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) Мене зацікавило з чого ці лискучі завіси зроблені? тут органза прозора золота, зелені смуги з велюру, а їх обрамляють золотаві смужечки Додано (2011-11-29, 0:01 AM) --------------------------------------------- Дівчата, свято наближається!!! Ось мій любий синочок ялинку з пластиліну сам шариками прикрашав. То його перше рукоділля!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-11-29, 0:04 AM | Повідомлення # 76 |
мешканець сайту
| Quote (Катюня) Ось мій любий синочок ялинку з пластиліну сам шариками прикрашав Це так мило. Маленький творчий чоловічок у творчої мами.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Катюня | Дата: П`ятниця, 2011-12-02, 8:59 PM | Повідомлення # 77 |
мешканець сайту
| Дівчата!!!! Я ХОМЯК!!!! Гляньте, що мені віддали в магазині, я забирала залишки від своїх штор. А в них, цих залишків.... матінко моя....... Ось яка я БАГАТЮЩА!!!! Я радісно бігаю по квартирі і все міркую,як цим скарбом розпорядитися...
Додано (2011-12-02, 8:59 PM) --------------------------------------------- olimpia, дякую, то він такий, творчий, за тихдень вимальовую 2 альбома!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-12-02, 9:33 PM | Повідомлення # 78 |
Мудра людина
| Quote (Катюня) А в них, цих залишків.... матінко моя....... Ось яка я БАГАТЮЩА Неймовірно! Скільки всього цікавого!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: П`ятниця, 2011-12-02, 9:36 PM | Повідомлення # 79 |
мешканець сайту
| lady-v, так і є. В них цього цікавого, десь ще 10 раз стільки.... Піду з возиком до них
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-12-02, 10:00 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Quote (Катюня) Піду з возиком до них
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |