Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-10-19, 2:23 AM | Повідомлення # 2041 |
Активіст форума
| Ох,дівчата, я вам заздрю білою заздрістю...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-10-19, 1:41 PM | Повідомлення # 2042 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Dmutrik09 ( ) Трохи писанок від Юлі За мотивами Ірини ВАх. Цитата Dmutrik09 ( ) Мотиви з мисок перенесені на писанки. Мені сподобалося!
Неймовірно акуратні писанки, особливо як розумієш, що це робила школярка! Юлі - повага!
Цитата Tana ( ) МК Лесі Українки Демчук від журнала "Майстерня вишивки" на HANDMADE-Expo 10-11 жовтня 2014 року. З вашого дозволу повиставляю ці фото на головну сторінку, хай люди знають, які у нас працьовиті форумчанки!
Леся, радію за твій вишивальний зріст (як кар"єрний!) і бажаю подальшого процвітання і приємних співпраць надовго-надовго!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2014-12-02, 2:11 AM | Повідомлення # 2043 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую за світлини і підтримку! Не встигаю робити дописи і відповідати. Сподіваюся, що виправлюся, тому долдаю вам фото рушника, що вишивала недавно. Відпочивала душею і тілом, бо не думала, як ото в сорочках- треба щос придумувати. Апросто вишивала, бо хворіла. На виставці дівчата питали про плани, то я розповідала про цей рушник.
Фото Юлія Демчук.
РУШНИК "ОПІЛЬНЯНСЬКИЙ" Вишито на основі світлини галицьких рушників, схема розроблена Танею Коротенко , она ж ТМК. Хрестик,ретязь, мережка прутик, снопик,стовпчик, оформлення китиць за Євангелісою Литвинецю. Таня розробила схему хрестиком на основі низинкових узорів Галичини, за що їй дяка. ДАЛІ БУДЕ.........
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2015-01-15, 6:42 PM | Повідомлення # 2045 |
Мудра людина
| Долрогі моєму серцю люди - вишивальниці і не тільки!Вітаю вас зі святами різдвяними! Дякую, що ви зі мною є , а я з вами! Дякую за спілкування реальне і віртуальне, за теплоту зустрічей, що відбулися та відбудуться! Дякую , що ми всі разом у нелекі такі для кожного дні! Дякую за подаруночки і вітання!І шанймося, бо ми того варті!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2015-01-15, 6:48 PM | Повідомлення # 2046 |
Мудра людина
| Також хочу представити вашій увазі маленьку свою роботу (одновечірню). Маленька вставочку для кухонного рушничка, вишитта низинкою, схему розробила наша форумчанка Вікторія Кривоніс, дяка їй за те, що поділилася, також яворівська іграшка коник від Оксанки Сабрін (під час наших зустрічей у Львові- потім викладу фото) і листівочка Катерини Білетіної з панною зі Львова від Юлі Рацибарської. І як зазвичай ДАЛІ БУДЕ.......
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-01-18, 5:01 PM | Повідомлення # 2047 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Dmutrik09 ( ) Також хочу представити вашій увазі маленьку свою роботу (одновечірню) Швидко ж ти вишиваєш! Красивий рушничок.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2015-01-25, 1:31 PM | Повідомлення # 2048 |
Мудра людина
| Патріотичне...
ДАЛІ БУДЕ......
Моя майстерня ®
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2015-01-25, 7:53 PM | Повідомлення # 2049 |
Мудра людина
| Гарна робота, позитивна Миру нам!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-01-26, 1:32 PM | Повідомлення # 2050 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Dmutrik09 ( ) Патріотичне... серветка? Цікава серединка! Уже б скоріше такі наші вишивки справдились, ми вже й за руки всі взялись, може, скоро нарешті мир?:)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-03-12, 2:38 AM | Повідомлення # 2051 |
Мудра людина
| Dmutrik09, а як ото серветки серединка вишита? що то за мережка? я щось схоже бачила в книжці
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2016-02-05, 9:50 PM | Повідомлення # 2052 |
Активіст форума
| Dmutrik09, якщо ви заходите на форму, будь ласка закиньте фотки майстер класу по настилу,що у вас були. Я по них вчилась вишивати, а без них не знаю чи зможу
|
|
| |