Ярмарки та виставки на 2013 рік
|
|
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:04 AM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:06 AM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:08 AM | Повідомлення # 23 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:09 AM | Повідомлення # 24 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:11 AM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:12 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:14 AM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:15 AM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:16 AM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:20 AM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-03-23, 0:23 AM | Повідомлення # 31 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-03-23, 12:29 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Киянка, дуже цікаво! Тільки я не зовсім розумію, що воно таке (ти певно забула написати), і не розумію, що ці фото роблять саме в цій темі?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Киянка | Дата: Понеділок, 2013-03-25, 11:34 PM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Художниця й поетеса Вікторія Черняхівська 21 березня 2013 року презентувала проект «Тканина віршів». Вона представила вишиті нею ілюстрації тридцяти віршів молодих поетів. Робить це швацькою машинкою, але в незвичний спосіб — англійці таке називають «freestyle machine embroidery». Ідея проекту така: Віка збирає вірші, які їй надсилають молоді поети, і вибирає з них тридцять наймиліших її серцю. Головні умови — вірші мають бути українською, римовані і про кохання. Потім майстриня вишиє їх на тканині — і кожна вишивка буде своєрідною ілюстрацією. Працюватиме машинкою, потім додатково прикрасить ручною вишивкою. Цю незвичну збірку Віка презентувала 21 березня — на Всесвітній день поезії. Як розказала Вікторія, вона вирішила вбити кількох зайців: спробувати щось нове, привернути увагу до підзабутих римованих віршів — і зайнятись самодисципліною, бо ж такий проект вимагає роботи кожного дня. «Я не вмію бути сама собі злим начальником, але ж треба себе змусити!» — сміється майстриня. І жартує: досить піарити саму себе, треба й інших. Хоча і не уявляє, як вона зможе відмовити комусь з авторів. Але зізнається: хоча тексти їй надсилатимуть до 15 лютого, у неї вже з'явилась парочка улюбленців. Тож щасливчикам, чиї вірші візьметься вишивати Черняхівська, пощастить: раніше на тканині увічнювали хіба цитати класиків.
Bullet, вибачай, я чомусь вирішила, що в цій темі не лише афіші заходів, а й відгуки відвідувачів. Якщо я неправа, чемно прошу вибачення. Почитайте сучасну поезію та погортайте ілюстрації до неї на тканині.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 0:30 AM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Киянка) Художниця й поетеса Вікторія Черняхівська 21 березня 2013 року презентувала проект «Тканина віршів». все гаразд, дуже цікавий проект. Але я дійсно не второпала, що то таке і про що йдеться (я ж не бачила назви!) Цікавий проект, і як мені здається, приверта увагу до поезій. Аудіальне та візуальне сприйняття в одній купі, прекрасний підхід (модне слово - інтегрований)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Киянка | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 0:40 AM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| Підкину ще одне модне слово подібних заходів - концепт. )))
|
|
| |
roksolana3806 | Дата: Неділя, 2013-04-28, 11:05 PM | Повідомлення # 36 |
перехожий
Група: Користувачі
| Доброго вечора! Дуже поюобається ваша форум! Цікавий та корисний!Кажуть , що в м.Коломия є нічний базар вишиванок.Хочу запитати у форумчан , якщо є -то в які дні і чм після Пасхи він буде працювати? А ще підкажіть , де в м. Коломия можна придбати тканину тдля вишиванок та рушників? Я сама з Хмельницької області, буду у відпустці та давно планую поїхати в це місто. Можливо, форумчани підкажуть , де можна в Коломиї недорого заночувати? Буду вдячна!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-08-19, 11:57 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| До дня Незалежності України (2013) Переяславський музей влаштовує ярмарок народних майстрів. Додаткову інфу можна віднайти в інтернеті, я ж отримала запрошення листом.
|
|
| |