Моя країна - Україна. Запоріжжя
|
|
Lynx | Дата: Середа, 2012-08-29, 8:35 AM | Повідомлення # 41 |
перехожий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А ще на Хортиці щороку проходить Фестиваль майстрів гончарного мистецтва, проводять майстер-класи, можна навіть власноруч якогось глечика виліпити:)
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Середа, 2012-08-29, 1:49 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Lynx, так! ми два роки поспіль були там! цього року син зробив мені тарілку ))
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-29, 2:36 PM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| natalina, так мені подобаються такі вироби із соломки... якби не брак часу, точно навчилась би. А може і навчусь таки якось ))) Дякую за фото з фестивалю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
|
shtynka | Дата: Неділя, 2012-10-07, 10:33 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Mellory_zp, класно, дякую за світлини, а ткацький верстат на Хортиці був чи теж на набережній?
Щодо сорочки - я думаю вона дуже чоловіча, там сварги пряма і зворотна, та ще і розетка восьмикутна - солярні знаки, а наскільки мені відомо - сонячні у нас чоловіки... Жіночі узори здебільшого вологі, або зі знаками родючості... Доречі, як для машинної вишивки виглядає чудово, принаймні на фото, та і ціна для такого обсягу цілком прийнятна. А автора часом не знаєте?
Моя майстерня
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Неділя, 2012-10-07, 11:11 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| shtynka, дякую! ткацкий верстат був на набережній, біля Райдуги. мене засмутив символ який прямо посередині, але я не дуже розуміюся на знаках, тому питаю. вишивка дуже гарна, з першого погляду і не зрозумієшь, що то машинна вишивка. Автора нажаль не знаю, ми взяли візитку для друзів, але вже віддали їм. можу спитати в них телефон.
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-10-07, 11:21 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Quote (Mellory_zp) ми взяли візитку для друзів, але вже віддали їм. та ні, не критично. Я все ж мрію свою родину принаймні одягти у власноручні вишиванки ))) А для друзів знайдемо як треба буде...
Я в приємному здивуванні, нарешті я за скільки років натрапила на форумі за останній місяць аж на двох більш-менш активних форумчан із Запоріжжя... Я не про то шо форумчани, я про те, що в нашому місті мало хто нас взагалі розуміє ))) Відчуваю, напрошується міні-форумівка )))
Полистала у контакті фотографії, дуже подобається дитяча вишиваночка, я так розумію - то синочок! І де ви (чи якщо можна на ти...) ховали його від нас у такій чудовій вишиванці... чи то мені просто повилазило трохи...
відчуваю, що маємо навіть спільних знайомих, тому рада буду будь-якому контакту, як на форумі так і поза його межами. Мешкаю в Жовтневому біля університетів, тому рада буду зустрітись за нагоди ))) МОЖЕ ЩЕ ХТОСЬ У КУЩАХ СИДИТЬ ІЗ ЗАПОРІЖЖЯ - ВИЛАЗЬТЕ, ВЛАШТУЄМО МІНІ-ФОРУМІВКУ )))
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-10-07, 11:26 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Quote (Mellory_zp) мене засмутив символ який прямо посередині, але я не дуже розуміюся на знаках, тому питаю Я теж не профі, схоже на рожаниці чи мокоші по колу, але я не впевнена.. то видніше автору вишиванки... я бачила у нашій спілці майстрів жіночу сорочку, білим по білому, і там єдиний вишитий мотив - дубові листочки ))) отаке буває, за словами майстрині, що нам її показала - свекруха вишила для своєї невістки ))) хто зна чому, чи то побажання сили, чи за звичкою вишивати для синочка, чи може я чого не розумію ))) але дубочки як на мене - більше чоловікам пасують...
Моя майстерня
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Неділя, 2012-10-07, 11:51 PM | Повідомлення # 50 |
побратим
| я не проти зустрічі) знайома з Наталінкою особисто і познайомилися ми якраз на зустрічі форумчанок з Крестоманіі. Quote (shtynka) Полистала у контакті фотографії, дуже подобається дитяча вишиваночка, я так розумію - то синочок! І де ви (чи якщо можна на ти...) ховали його від нас у такій чудовій вишиванці... чи то мені просто повилазило трохи... у вишиванці це мій син, да)) і я цю вишиванку вже давно показувала на форумі в розділі дитяча вишиванка) Quote (shtynka) Я теж не профі, схоже на рожаниці чи мокоші по колу, але я не впевнена.. от і мене цей символ вводить в ступор. я теж бачу там чи то Рожаницю, чи то Макошь.
Повідомлення відредагував Mellory_zp - Неділя, 2012-10-07, 11:51 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 8:37 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Quote (Mellory_zp) от і мене цей символ вводить в ступор. я теж бачу там чи то Рожаницю, чи то Макошь. цілком можливо, може за задумом там поєднання жіночих і чоловічих символів? Quote (Mellory_zp) я не проти зустрічі) знайома з Наталінкою особисто і познайомилися ми якраз на зустрічі форумчанок з Крестоманіі. я чула про такий форум, але мене там нема, тому я про вишивку можу спілкуватись здебільшого серед звичайних подруг, але таких зацікавлених не багато. Хоча трохи є і то добре, мже і не без мого впливу )))
синочок файний, а вишиванку я пропустила якось... ну нічо, тепер нова красна мрія - файна сорочка для свого (... вже третя... )
Моя майстерня
|
|
| |