Вишивка в ЗМІ
|
|
вишивалочка | Дата: Субота, 2013-10-26, 6:31 PM | Повідомлення # 101 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| МК, ВИШИВАНКА 100, так наш Андрію , ювілейний! купила та радію, що напевно мій вклад буде використан по призначенню!
Повідомлення відредагував вишивалочка - Субота, 2013-10-26, 6:33 PM |
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 10:37 PM | Повідомлення # 102 |
мешканець сайту
| вишивалочка, ТМК, дякую!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Неділя, 2013-12-08, 7:08 PM | Повідомлення # 103 |
побратим
| листівки із зображенням людей у національному вбранні були популярні навіть сторіччя тому. знайшла у колекції друзів-філателістів 4 листівочки із зображеннями буковинців, всі вони датовані періодом до 1918 р (якщо вірити маркам на другій стороні - то кінець 19-го стол.)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 4:02 AM | Повідомлення # 104 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Окс0832 ( ) листівки із зображенням людей у національному вбранні були популярні навіть сторіччя тому. знайшла у колекції друзів-філателістів 4 листівочки із зображеннями буковинців, всі вони датовані періодом до 1918 р дякую, Оксано, особливо цікаві дві верхні...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Олена- | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:13 AM | Повідомлення # 105 |
друг
| цікава тема. новачку швидше здається, що її б варто назвати "колекціонуємо невишиту вишивку" абощо можна додати вклад? отаку рекламку і гарний буклет використали медики нашого міста для візитівок ансамблю "Трембіта" а ось так прикрасили цьогорічне видання для студентів-медиків з-за кордону (обидва фото люб'язно надані головою нашою клубу Оксаною)
|
|
| |
Олена- | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:15 AM | Повідомлення # 106 |
друг
| а, ще ж зовсім забула! оскільки я журналіст, і мої дописи переважно стосуються мистецьких заходів на Буковині, мені цікаво, чи є серед форумчанок колеги за фахом? (вибачте, якщо звертаюся не туди). ми могли б обмінятися досвідом, або й придумати якусь цілеспрямовану діяльність щодо популяризації нашого хобі
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Неділя, 2014-01-12, 3:03 AM | Повідомлення # 107 |
побратим
|
ось такі листівки пропонує видавництво "фаріон", Львів. шматочок вишитої канви з зірочкою на кульки з орнаментом.
Повідомлення відредагував Окс0832 - Неділя, 2014-01-12, 3:04 AM |
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2014-01-12, 3:14 AM | Повідомлення # 108 |
побратим
| Цитата Окс0832 ( ) листівки із зображенням людей у національному вбранні були популярні навіть сторіччя тому. знайшла у колекції друзів-філателістів 4 листівочки із зображеннями буковинців, всі вони датовані періодом до 1918 р (якщо вірити маркам на другій стороні - то кінець 19-го стол.) Ось тут цілий скарб старих листівок з буковинцями https://picasaweb.google.com/1138366....irect=1
Цитата Олена- ( ) а, ще ж зовсім забула! оскільки я журналіст, і мої дописи переважно стосуються мистецьких заходів на Буковині Олена-, скажіть, чи можна десь читати ваші статті в Мережі?
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 6:51 PM | Повідомлення # 109 |
побратим
| ще пару слів про марки України, близькі до цієї теми (взагалі. мене радує, що наша дирекція поштоового звязку і художники щедро апелюють до вишиваних речей. плануючи свої ескізи...) отже, марки, де просто є трішки декору вишиваного: аркуш, присвячений випіканню хліба. гарний, еге ж?
під новий рік випустили 2 аркуші, присвячені східному календарю. гарно, що звіриків прикрасили елементами петриківки :), а мавпочку взагалі "розбили на хрестики"
а ось увазі пропоную ще 2 цікаві випуски: однин власне і є "Петриківський розпис"
а дргуий - та ж пертиківка у рамках проекту "Власна марка" (для тих, хто не в курсі: власна марка - це спецвипуск, де біля марки продруковують чисте поле (купон). на купоні може бути будь-яке зображення - від вашого портрета до зізнання у коханні. Використовується для проклеювання на конверти, як звичайна марка замовити можна на офіційному сайті укрпошти).
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2014-03-19, 3:03 PM | Повідомлення # 110 |
мешканець сайту
| Вишитий рецепт борщу від Тетяни Протчевої.
|
|
| |
4ae_4ka | Дата: Середа, 2014-09-10, 10:20 AM | Повідомлення # 111 |
друг
| Яка гарна ідея - і рецепт чудовий. А ще гарна пам"ять про матусю, особливо якщо вона вже не з нами. Обов"язково треба таке вишивати з маминим фірмовим рецептом!
|
|
| |