Посилання на книжки і журнали по вишиванню.
|
|
Kaluna | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 9:36 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| ось ТУТ неймовірно цікава книжка по історії вишивки видана в 1921р. в Англії з музейними експонатами старовинної вишивки Франції, Турції, Англії, Персії, Греції ... правда без нас і зрозуміло що англ. мовою реквізити: Library of Congress NK9204 .B66 1921 в правому кутку нажимаєте: Read online і читаете вільно, гарна якість сканів
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Яга | Дата: Середа, 2011-05-11, 2:16 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Круто!!! :o Мені дуже сподобалась бібліотека Тут є трохи нашого: (опис на 18 сторінці)
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-05-11, 10:46 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Kaluna, Яга, які цікаві книжки! не можу повірити що перекладу на українську не існує. Дуже цікаві книжки, страшна не справедливість знову Українска вишивка не згадується!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-05-13, 10:26 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Немає замовників на такі переклади, робота цікава, переводиться легко!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Nito4ka | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 6:38 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| тутечки є кілька сторінок про ажурне вишиття
|
|
| |
Jinsei | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 7:20 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Мій чоловік може перекласти. Можу спитати, чи захоче він цим займатись . Чи, може, хтось уже в процесі перекладу?
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 4:15 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Книга, про яку говорила пані Косміна щодо головних уборів : Стельмащук "Традиційні головні убори українців" є тут
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Яга | Дата: П`ятниця, 2012-05-25, 11:54 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Я сьогодні добралася до торентів. (Раніше трафік не дозволяв). І от, окрім підбірки usb22swl, на яку дивлюсь облизуючись давно, я там натрапила несподівано для себе ще й на такі смаколики : Кара-Васильєва Т.В. Iсторія української вишивки (2008) [pdf] Вовк Х. Студії з української етнографії та антропології (1995) [docx, pdf, djvu]
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2012-07-09, 12:38 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Вікіпедія порадувала знахідками: Гуцульські узори з е-книги Людвика Вербицького та Северина Обста " Узори русинів " Львів , 1883 , 33 ст., ( узори ст. 36 - 45 ) Узори Галичини, Волині, Поділля з e-книги Гелени Коморовської , " Узори русинів " Львів, 1887 , 33 ст., 10 таблиць ( ст. 32-41 ) Узори Покуття з e-книги Гелени Коморовської , " Узори русинів " Львів, 1905 ,17 ст.
|
|
| |
Natasska | Дата: Вівторок, 2013-05-07, 10:43 PM | Повідомлення # 31 |
друг
| нещодавно знайшла. може комусь буде впригоді.. Українська вишивка 52 книг djvu pdf jpg http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=336493
|
|
| |
Ганнуся | Дата: П`ятниця, 2013-08-30, 4:56 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Доброго дня! Може в кого є бумажні "відпрацьовані" схеми від ТМ "Мережка" і ви точно знаєте, що вдруге з них вишивати не будете? куплю, або обміняю! (в наявності бумажні схеми від "Узори вишивок міні (Рушники)", "Київська русь" (лебеді, чайні кружки, смішний кольоровий кіт, подушка з орнаментом із соняхами). Або знайдеться добра людина і тицьне мені на посилання з перенабором Мережки чи відсканованими схемами
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-12-10, 3:32 AM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Якась угорська книга зі схемами (може в нас така вже й є?)
|
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:07 PM | Повідомлення # 34 |
друг
| З дозволу своєї колеги по клубу - приведу посилання на її сторінку на галлері, яка містить цікавеньке. наитскайте на картинк - і переглядайте! (для скачування у повному обсязі треба натискати "оригінал" або завантажувати всю папку; умовою є реєстрація на форумі) укрвишивка
Повідомлення відредагував Олена- - Вівторок, 2013-12-17, 12:09 PM |
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:09 PM | Повідомлення # 35 |
друг
| а отут спецвипуск весільний
|
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:12 PM | Повідомлення # 36 |
друг
| мої подруги також зібрали велику підбірку журналів "вишиванка", старі випуски. от лінк на один із них а за цим посиланням - всі доступні випуски http://oksik-.gallery.ru/?p=albums&parent=gm8E
|
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:14 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| хоч форум і має традиційне спрямування - може, комусь буде цікаво погортати і журнал "вишиті картини" там багато випусків, думаю, всі розберуться
Повідомлення відредагував Олена- - Вівторок, 2013-12-17, 12:14 PM |
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:15 PM | Повідомлення # 38 |
друг
| попередній узагальнений випуск - рушниковий календар. для отримання доброго розрішення - завантажуйте оригінал!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2014-01-30, 10:03 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Вийшов у світ черговий номер журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" №23. Редактор журналу п. Леся Літнянська являється спонсором майже усіх наших конкурсів. Також побачив світ перший номер нового журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ. КАРТИНИ" Від завтрішнього дня журнали можна буде придбати у всіх відділеннях поштового зв'язку, супермаркетах та на розкладках у продавців газет та журналів. Невеличкий анонс тут. Невеличкий анонс,прошу переглянути.
Приємного перегляду та нових творчих задумів разом із журналами "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ".
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |