Вишиті прикраси
|
|
lady-v | Дата: Четвер, 2011-04-07, 6:26 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ваш браслет не скромніший, а ніжніший, жіночиший! А я думала , що то мій винахід Мій браслет з зеленої палітри, тепер їх вже два одинакових, на дві руки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2011-04-07, 6:27 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: Четвер, 2011-04-07, 6:53 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| lady-v, чесно - дуже красиво! А як застібка зроблена? Чи він суцільний?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-04-07, 7:05 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| застібка на три кнопочки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Via | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 4:30 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Quote (ganzya) Рулики (сутаж), але як майстерно. Це французька вишивка якогось дуже лохматого століття зараз відроджується майстер клас можна подивитись як це робиться. Дякую, що нашукали такий цікавий майстер-клас, загорілася попробувати. А цей сутаж десь у крамницях продається - він для шиття використовується, чи де?
|
|
| |
ganzya | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 12:08 PM | Повідомлення # 25 |
Активіст форума
| Quote (Via) А цей сутаж десь у крамницях продається - він для шиття використовується, чи де? Так він є у крамницях де товари для рукоділля, бачила його багатьох кольорів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:46 AM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Сутаж дійсно прекрасний, два року тому я знайшла в інтернеті роботи в цій техніці і зробила три прикраси Перша проба , друге А це уже на замовлення
Повідомлення відредагував Сонька - Субота, 2011-04-09, 11:46 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:54 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Сонька, Яка краса! І скільки часу Ви ще хотіли від нас ТАКЕ приховувати?
Моя майстерня
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2011-04-09, 12:25 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| lady-v, дякую
|
|
| |
Via | Дата: Субота, 2011-04-09, 12:29 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Сонька, гарні роботи - і найперша така наче й українська, цікаво вийшло
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2011-04-09, 12:49 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Via, дякую, я стараюся робити прикраси до певного одягу.
|
|
| |
|
Сонька | Дата: Субота, 2011-04-16, 5:57 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Лелітка, дякую. Так сутаж - це чудовий матеріал для створення фантастичних прикрас.
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-16, 8:05 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Дивіться дівчата, що я в інеті знайшла:
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Субота, 2011-04-16, 8:06 PM |
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2011-04-16, 9:09 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Quote (lady-v) Мій браслет з зеленої палітри, тепер їх вже два одинакових, на дві руки Як гарно-о-о-о-о! Стильна штучка! Quote (Сонька) Сутаж дійсно прекрасний Дуже прекрасний! Які вишукані вечірні прикраси! Quote (lady-v) Дивіться дівчата, що я в інеті знайшла: Теж вишукані штучки. Такі собі літні рукавички до плаття для коктейлю, або для дружки на весілля. Суперкрасота.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 6:53 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Привітайте мене - я освоїла низинку, першу після хрестику техніку!!! Враження - чудові. Із позитивів: швидко, красиво, через ритмічність візерунку досить легко, виворіт акуратний, результат красивий. Недоліки: з незвички трохи плуталася у черговості стібків, і для низинки не так багато схем, як для хрестику. На черзі - перейти від одноколірної до багатоколірної низинки. Зробила собі черговий нарукавник. Застібка - два ґудзики та повітряні петелечки (до речі, якщо хтось підкаже, яку більш естетичну та функціональну застібку можна зробити, а буду дуже вдячна). Колір - яскраво-рожевий, на сонці красиво переливається. Чому рожевий? Багато цього кольору несподівано опинилося в моєму гардеробі. Роботи - вчорашній вечір і сьогоднішній ранок (бабусин день народження ).
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 7:28 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) Привітайте мене - я освоїла низинку, першу після хрестику техніку!!! Quote (Ксенія) Зробила собі черговий нарукавник. Вітаю, він чудовий і низинка аккуратна! Quote (Ксенія) Застібка - два ґудзики та повітряні петелечки (до речі, якщо хтось підкаже, яку більш естетичну та функціональну застібку можна зробити, а буду дуже вдячна) На кнопочки не пробували?
Моя майстерня
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 7:43 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| lady-v, ні, не пробувала. По-перше, не знаю, як їх ставити, по-друге, здається, що будуть рвати тканину. P.S. Низинка, чесно кажучи, дуже сподобалася, лапки чухаються братися за нову річ в цій же техніці. Тільки залишається придумати, яку саме
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - Вівторок, 2011-06-07, 7:43 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 7:50 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Ксенія, я мала на увазі пришивні кнопочки, такі давні, що раніше були А низинка... супер, навіть не знаю чи є така людина якій би вона не подобалась
Моя майстерня
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 8:26 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Quote (lady-v) Ксенія, я мала на увазі пришивні кнопочки, такі давні, що раніше були А які це?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 8:44 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Ось знайшла в інеті, шкода фотографії маленькі
Моя майстерня
|
|
| |