Робота для гурманів
|
|
poltergeyst | Дата: Неділя, 2007-12-23, 1:49 AM | Повідомлення # 1 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На привеликий жаль, роботи не мої Та не викласти я не міг, бо вони вражають своєю унікальністю. Я вже зараз хочу спробувати відтворити щось схоже... Хочу задати питання: що зображено на малюнках? На чому зроблення різблення? Відгадаєте, викладу посилання на матеріали
Ще не вмерла Україна...не дочекаєтесь!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-12-23, 12:16 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| дуже симпатишно, але схоже на кавун....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
poltergeyst | Дата: Неділя, 2007-12-23, 2:02 PM | Повідомлення # 3 |
друг
| Так не чесно, Ви знали :D .... За відгадку - візьміть з полиці пиріжок! Дійсно, це кавуни, а різблять їх наші брати зі Сходу, ось розгледьте детальніше: http://takashi64.hp.infoseek.co.jp/page009.html
Ще не вмерла Україна...не дочекаєтесь!
Повідомлення відредагував poltergeyst - Неділя, 2007-12-23, 2:10 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2007-12-24, 1:49 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Quote (poltergeyst) Так не чесно, Ви знали:D.... я не знала:) Просто було схоже на кавун і в думці не було навіть, що з нього таке можна різати : )) ех.. я в шоці Культурному.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
homasja | Дата: Понеділок, 2007-12-24, 9:17 AM | Повідомлення # 5 |
друг
| А знаєте, в журналі "Люблю готовить" я зустріла допис про читачку, яка теж різьбить на кавунах. Дома знайду журнал і скажу конкретніше, хто та майстриня і звідки.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2007-12-25, 1:14 AM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Quote (homasja) А знаєте, в журналі "Люблю готовить" я зустріла допис про читачку, яка теж різьбить на кавунах. Дома знайду журнал і скажу конкретніше, хто та майстриня і звідки. Українка??... Ого, заткнемо іноземців за пояс;)
|
|
| |
homasja | Дата: Вівторок, 2007-12-25, 10:19 AM | Повідомлення # 7 |
друг
| Так, і ми не ликом шиті. Ось, в номері "Люблю готовить" №8 (за серпень) є допис про Валентину Дяченко з м.Бердянська Запорізької області, в якому вона представляє свої роботи по художньому оформленню страв і, зокрема, різьблені кавуни. Все це нітрохи не гірше, ніж у східних братів.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-12-26, 12:10 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Quote (homasja) Ось, в номері "Люблю готовить" №8 (за серпень) є допис про Валентину Дяченко з м.Бердянська Запорізької області, в якому вона представляє свої роботи по художньому оформленню страв фото в студію..?
|
|
| |
homasja | Дата: Вівторок, 2008-01-08, 6:47 PM | Повідомлення # 9 |
друг
| Ось, прошу http://i024.radikal.ru/0801/94/3263d5374140t.jpgДобавлено (2008-01-08, 6:47 Pm) --------------------------------------------- Ой, щось у мене з цим радикалом не дуже виходить. http://radikal.ru/F/i024.radikal.ru/0801/94/3263d5374140.jpg.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2008-01-09, 1:04 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (homasja) Ой, щось у мене з цим радикалом не дуже виходить. Хомася, коли ви завантажите картинку, вам відкривається сторінка з варіантами кодів. Склопіюйте той, , на якому будуть ВВ-коди, з такими дужками: [як ці] Просто копіюєте той текст (ви натисніть мишклю на відповідне віконце з кодом, воно виділиться все само, потім скопіюйте (ctrl + C) і вставте тут у форум, не змінюючи його. На всяк випадок - у форумі нашому є можливість перегляду вашого коментаря ДО опублікування. Зліва від кнопки *добавить ответ* - є кнопка *просмотреть*
|
|
| |
Natasska | Дата: Четвер, 2013-05-02, 0:16 AM | Повідомлення # 11 |
друг
| колись відпочивала у Эгипты так там фуршетны столи вони прикрашають рызноманытними кавунами, тиквами з різбленням, шкода. що така краса недовговічна.
|
|
| |