Українські геометричні орнаменти (різне)
|
|
jmiyushk | Дата: Понеділок, 2009-04-20, 8:31 PM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Подушка і її схема в РМ Podushka.xsd. Вишивалась 6 місяців...
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-04-22, 5:46 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| ganzya добавила архив со схемой в PatternMaker схема
Повідомлення відредагував ganzya - Середа, 2009-04-22, 8:29 PM |
|
| |
|
abilan | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 11:05 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Додаю два архівчика в РМ. Близько 50-ти схем. На мій погляд непогана підборка. http://files.mail.ru/2S8KK8
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Clark | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 3:46 AM | Повідомлення # 25 |
перехожий
| Hello, Can someone tell me why ganzya stopped charting Ксения Колотило using Pattern Maker? I tried translating the last few posts, but just see or understand. Thank you Ramzi P.S. I just added a Russian Alphabet with xsd files on my Blog http://patternmakercharts.blogspot.com/ Здравствуйте, Може хтось сказати мені, чому зупинили Ганзя графіків Ксенія Колотило використанням модельних чайник? Я намагався перекладати останні кілька постів, але тільки побачити і зрозуміти. P.S. Я просто додати російський алфавіт з XSD файли на моєму блозі http://patternmakercharts.blogspot.com/ Спасибо Рамзі
Повідомлення відредагував Clark - Понеділок, 2009-09-07, 3:55 AM |
|
| |
Clark | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 6:53 AM | Повідомлення # 26 |
перехожий
| Спасибі вам спасибо
|
|
| |
|
maty | Дата: Вівторок, 2009-10-06, 11:41 PM | Повідомлення # 28 |
перехожий
| чи можна попросити допомоги-хочу таку вишиванку(на фото -друга)вже переглянула багато сторінок,щось не можу підібрати.Не знаю,чи можливо в Pattern Maker спробувати набрати,чи знімки недостатньо чіткі,якщо не важко-допоможіть http://storinka-m.kiev.ua/uploaded/PhotoAlbumOdyag/Image_3_.jpg
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-10-07, 8:01 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| maty, з 53 кб багато не витягнешь, раджу спробувати з перешоджерела перемалювати наміліметровці. Яка це книга?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2009-11-30, 4:25 PM | Повідомлення # 30 |
Активіст форума
| Перемальовувала орнамент з фото, вже вишила з ним серветку, трохи домальовувала і зробила орнамент для скатертини до комплекту. Вишивати можна як хрестиком так і занизуванням. схема в РМ
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2009-11-30, 5:31 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| maty, я сама на неї облизуюсь, але це дійсно нереально з такої якості фотографії. треба пробувати самій щось малювати на міліметровці - приближене до фотографії. ganzya, комплект буде - бомба!!! Ви вже почали вишивати скатертину??
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
|
Liza | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:46 PM | Повідомлення # 34 |
друг
| ganzya, я скачала все Ваши схемы оптом отсюда http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2038229 а потом увидела их на форуме
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:46 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Скановані схеми Михайла Покиданця з журналу "Жінка": вишивати їх одне задоволення. Червоно-чорні бачу як узор на сорочці, а однотонні використовувала і для рушника весільного під хліб, і дзвоники "дзвонять" на одежині мобільного.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Malena | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:46 PM | Повідомлення # 36 |
друг
| Орнамент для чоловічої сорочки: Додано (2008-07-04, 8:22 Pm) --------------------------------------------- І ще один:
Повідомлення відредагував Malena - П`ятниця, 2008-07-04, 6:22 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:46 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Додаю і свій доробок до багатостраждальної теми візерунків для чоловічих сорочок. Знайшла гарну готову сорочку на сайті Тозак, перенабрала просто у Блокнот, зробила Print Screen і зберегла як звичайний малюнок. Зараз закінчую роботу над цією сорочкою Схема: Готова вишивка: Краще відразу збільшувати, бо на маленькому малюнку не видно подробиць
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - Субота, 2008-09-20, 11:47 PM |
|
| |
jmiyushk | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:46 PM | Повідомлення # 38 |
відвідувач
| Ось схемки
Повідомлення відредагував jmiyushk - Понеділок, 2009-04-20, 7:55 PM |
|
| |
stekona | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 12:47 PM | Повідомлення # 39 |
перехожий
Група: Користувачі
|
Повідомлення відредагував stekona - Вівторок, 2009-05-05, 6:00 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-17, 3:47 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Не втримаюсь, розкажу казус: днями скачала з торрент.ру цілу величезну підбірку українських оранментів, а там... купа орнаментів з вотермарками (підписами внизу картинки) "http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/"... Кумедно ))) Це зайве підтвердження необхідності ставити вотермарки на кожну фотографію, що додаєте у форум!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |