Гра-обмін "Візерунки мого краю"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 3:17 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Аби краще вивчити узори рідного краю, а також поділитись набутими знаннями з іншими форумчанами, започатковуємо цей предметний обмін. Ідея - обмінятись вишитими невеликими рушничками (серветками, іншими вишитими речами, давайте обговоримо) з регіональними візерунками. У кого ще які пропозиції, побажання , ідеї? Прошу зголошуватись на гру й висловлювати пропозиції. Терміни, певно, визначимо не стислі, аби кожен міг втигнути реалізувати ідею й надіслати посилку
Список гравців:
1.Tana (Київська область, Києво-Святошинський район, етнографічно Київське Полісся) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 2. Bullet (Фастів, Київщина, межа Полісся та Поділля) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 3. romantik (Вінницька область, Гайсинський р-н., Східне Поділля)(ВІДПРАВИЛА) 4. cherry (Львівщина, Дрогобиччина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 5. ТМК (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 6. Сестра Юлія (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА) 7. romannah (Гуцульщина) 8. Alessia (Івано-Франківщина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 9. Олька (Донбас) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 10. Оля (Львівщина) (ОТРИМАЛА) 11. Layrca (Суми)(ОТРИМАЛА)
Додатково про виворіт: всі полякались вивороту)). Хоча, я скажу, "народний варіант" - теж досить акуратний і логічний: основним кольором - усі стібки вертикальні, тільки допоміжний колір "плутається" між візерунком, та й то - скрізь однаково. Тому таке відчуття, що так і треба. Народний народним, але не джунглі і не "пухнастий килим" на споді
СТРОКИ - 30 вересня 2014 року
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2014-03-01, 8:46 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-03-26, 3:35 PM | Повідомлення # 101 |
Мудра людина
| Оля, Alessia, я додала.
Додала також у перше повыдомлення терміни - 30 вересня 2014 року
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-01, 2:46 PM | Повідомлення # 102 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Додала також у перше повыдомлення терміни - 30 вересня 2014 року о, часу - купа! Точно всі встигнуть.
До речі, я вже почала розвідницьку діяльність у пошуках! А хтось уже працює над своїми крайовими візерунками? А то така тиша.. розбавлю її трохи
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2014-04-01, 4:10 PM | Повідомлення # 103 |
Мудра людина
| Я почала. Процеси показувати не будемо?
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
вишивалочка | Дата: П`ятниця, 2014-04-04, 10:48 PM | Повідомлення # 104 |
побратим
| Юля, а може розіграти пари, бо хотілося почути бажання , що бажають- рушничок, або щось інше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-04-05, 11:15 AM | Повідомлення # 105 |
маніяк графічних ліній
| Цитата вишивалочка ( ) Юля, а може розіграти пари, бо хотілося почути бажання , що бажають- рушничок, або щось інше. я живу з упевненістю, що вишиваємо рушнички. Навіщо знову розводити це опитування? ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
JAFA | Дата: Четвер, 2014-04-17, 5:18 PM | Повідомлення # 106 |
друг
| Рушнички сувенірні чи як?
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2014-05-03, 8:32 PM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Душа прагне взяти участь у обміні. Моє місто Маріуполь, Донецька область, УКРАЇНА
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-05-04, 10:46 AM | Повідомлення # 108 |
маніяк графічних ліній
| Цитата JAFA ( ) Рушнички сувенірні чи як? Перегляньте цю тему, я десь на сторінках раніше показувала міні-рушничок, який мені поза усяких обмінів прислала Віка Lady_v - він регіональний, мініатюрний, та й просто прекрасний І на вишивку такого рушничка іде не так багато часу
Олька, вітаю у нашому обміні! Я маю однокурсницю в Маріуполі, та і мої родичі по якійсь там лінії, старі греко-татари, з вашого міста
|
|
| |
JAFA | Дата: Середа, 2014-05-07, 11:43 AM | Повідомлення # 109 |
друг
| Дякую, все передивилась. Зрозуміла. Тепер треба візит у краєзнавчий музей нанести.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-06-11, 2:02 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Літо почалось... Пора відпусток, подорожей, відвідин музеїв... Не забуваймо про обмін "рушничками краю"! Щасти всім! наснаги !
|
|
| |
Voloshka | Дата: Середа, 2014-06-11, 2:30 PM | Повідомлення # 111 |
друг
| Цитата Птичка ( ) .Будь ласка...почніть з мене..я живу на Сумщині....звісно ж -я де що..якось...колись...переглядала в інтернеті...ну..не знаю...кому вірити...кому-ні...Направте мене,будь ласка,туди де я почерпну достовірну (чи хоча б наполовину) інформацію про вишивку саме на Сумщині http://folkcostume.blogspot.fr/2011....nk.html
Ось ще
П.С. Ой, цей пост на першій сторінці, а не на останній...переплутала...ну нічого, може, комусь ще цікаво.
Повідомлення відредагував Voloshka - Середа, 2014-06-11, 2:34 PM |
|
| |
Птичка | Дата: Середа, 2014-06-11, 2:57 PM | Повідомлення # 112 |
побратим
| Voloshka, Та звісно ж цікаво!!! Ще щось десь знайдеться-приносьте сюди В цій темці воно збережеться і комусь,обов"язково,знадобиться.
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2014-06-21, 11:53 PM | Повідомлення # 113 |
мешканець сайту
| Чудово, в нас як раз проходив такий захід "Кролевецькі рушники".
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-06-21, 11:54 PM | Повідомлення # 114 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Voloshka ( ) http://folkcostume.blogspot.fr/2011....nk.html
Ось ще дякую за посилання на корисний блог!
Катюня, вытаю з поверненням
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2014-06-22, 11:46 AM | Повідомлення # 115 |
мешканець сайту
| Ой дівчата, погляньте, тут про наші Кролевецькі рушники, то з Сумщини, може кому цікаво поглянути. http://mt.co.ua/kod_rodu
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Layrca | Дата: Неділя, 2014-06-22, 1:25 PM | Повідомлення # 116 |
відвідувач
| А набор вже закрито? Я живу у Сумах... Ознайомилася з правилами, прочитала коментарі.. ось якось так і наважилась...чи можу я також допомогти?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-06-23, 1:44 AM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Layrca, набір не закрито! Запишу Вас залюбки, зголошуйтесь
|
|
| |
Layrca | Дата: Понеділок, 2014-06-23, 8:55 AM | Повідомлення # 118 |
відвідувач
| Доброго ранку! Я тоді з вами! Як раз більше цікавого узнаю про вишивку мого єтнічного краю та все ж таки наважусь на вивчення нової техніки! Дякую.
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2014-07-15, 7:32 PM | Повідомлення # 119 |
побратим
| Дівчата, порадьте, як можна обробити боковий край рушничка. І щоб не дуже складно, бо ніколи такого не робила)
|
|
| |
Layrca | Дата: Середа, 2014-07-16, 10:39 PM | Повідомлення # 120 |
відвідувач
| Олька, привіт! Я ось наприклад планую зрубчик (зда ється так називаеться) по боках... а ось низ певне буде з торочками ) може вже занадто просто: а просто акуратненько прострочити можно? чи як там ?
|
|
| |