Новорічно-різдвяна гра-обмін "Листи від Миколая"-2013
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-11-18, 2:00 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Розпочинаємо набір учасників для цьогорічного новорічно-різдвяного обміну "Листи від Миколая". Минулорічний досвід гри був вдалим, не зважаючи на деякі нюанси... Отже, до 6 грудня 2013 року набиратимемо учасників - охочих зіграти роль помічника Святого Миколая. Кожен з учасників отримає по ДВІ адреси форумчан, яких має ощасливити, врахувавши за можливості їхні побажання. Відповідно кожен учасник має отримати ДВА "листи" з подарунками. До 19 грудня, Дня Святого Миколая, (умовно кажучи, можливі корективи в бік збільшення строку, наприклад до Нового року) надсилатимемо посилочки.
Прошу охочих долучатись, додаючи коментарі в цій темі. Не забувайте відкривати свої хотіня й побажання до Миколая, а то як же йому взнати про Ваші потаємні мрії?)Закликаю не соромитись, аби полегшити завдання помічникам Миколая!
Адреси та ПІБ прошу надсилати мені приватними повідомленнями. Не забувайте вказувати індекс, якщо віддаєте перевагу Укрпошті. Якщо іншим перевізникам - вказуйте свій мобільний та інші потрібні реквізити.В цьорічні посилочки ДУЖЕ БАЖАНО вкладати якусь вишиту дрібничку, адже форум наш - вишивальний. А якщо ця дрібничка буде вишита традиційними українськими швами, то їй взагалі ціни не буде!). Не забуваймо про головну місію нашого форуму! Раз, два, три, розпочали!
Список гравців 1.soncevuda 2.Bullet 3.irinka-vitaminka 4.вишивалочка 5.ромашка1 6.Afinna 7.Сестра Юлія 8.Марина19 9. Irina_SV 10. Zeta 11. Tana 12.welshrabbit 13. veronika 14. Пасіонарія 15. тата4590
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2013-11-23, 1:12 AM |
|
| |
|
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 4:40 PM | Повідомлення # 162 |
побратим
| Zeta, ромашка1, вітаю з миколайчиками! Так цікаво розглядати подаруночки, радію за нас всіх, класний вийшов обмін!
Повідомлення відредагував welshrabbit - Понеділок, 2013-12-30, 4:41 PM |
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 5:10 PM | Повідомлення # 163 |
побратим
| soncevuda, рада, що подарунки сподобались)
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 6:26 PM | Повідомлення # 164 |
побратим
| Цитата Zeta ( ) сьогодні отримала новорічного миколайчика від Afinna Таню, це вірніше поштоЩасливий сюрприз
Цитата Zeta ( ) вже пристосувала на робочий записничок Ось це дуже потішило! Так приємно, що речі починають жити своїм життям і приносити користь власникові, та ще й власниця сама професійно шиє!
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2013-12-30, 6:26 PM |
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 8:22 PM | Повідомлення # 165 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Таню, це вірніше поштоЩасливий сюрприз то треба в пошту щастя було викласти?виправлюсь Цитата Afinna ( ) Так приємно, що речі починають жити своїм життям і приносити користь власникові, та ще й власниця сама професійно шиє! Інно - так на себе ж завжди часу не вистачає!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 11:48 PM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| А я хвалюся чудовими дарунками від veronika. Там купа схем для сорочок, муліне, пасочок під вишиванку, чудове намисто, великий кульок сушених яблук, сушена шипшина, гриби, карпатські чаї, відріз тканини.... Сподіваюсь, я нічого не забула))) Суп з грибами вже їмо! Дякую, люба Вірочко, за це свято!
|
|
| |
|
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-12-31, 4:12 AM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Zeta, я не переймаюсь, головне, що дійшло й сподобалось! Зі святами усіх, рідненькі! Здоров"я та наснаги!
|
|
| |
|
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2014-01-02, 10:15 PM | Повідомлення # 170 |
побратим
| Сьогодні на пошті відправляла посилочку Марині19, і чекав мене там сюрприз - посилка від...Марини19.
А що у цьому "миколайчику" тільки немає: тканина червона для вишивки, тканина рівномірна чудового лляного кольору, чудовий кухоний рушничок з українськими орнаментами, серветки новорічні, форми для печива, усілякі прикраси (бантики, ялиночки, сніжинки, новорочні наклейки), різна тасьма, бісер, ниточки, шоколад, новорічні привітання та, звичайно, рукодільний подарунок - ялинкова вишита прикраса, яка ще й дзвенить та м'якенька текстильна ялинка. Дякую, Мариночко, за подарунки та привітання!
http://vk.com/id201987262
Повідомлення відредагував irinka-vitaminka - Четвер, 2014-01-02, 10:16 PM |
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 0:13 AM | Повідомлення # 171 |
побратим
| Ірочка, ну нарешті він до Вас добрався. Укрпошта так працює, що мабуть пішки донести було б швидше.)* Дуже приємно, що сродобалось - дзвіночок і ялинку робила донечка. Веслих свят!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2014-01-09, 7:47 PM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| Дорогенькі, а чи всі отримали принаймні по два "миколайчики"? Хто ні, пишіть мені в приват. Перевіримо, що до чого)
|
|
| |