Передноворічний обмін щастям
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-11-21, 2:35 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Шановні форумчани! Такий нині час.. дивний... і більшість з нас або закинули творчість свою вишивальну, або зосередились на чомусь одному. Бачу, форум потроху згасає, відчуваю і за собою провину за це. Але дякуючи Тані розквітла гілка про пчілчину "Вишивку етнографічну" і бачу, як форумчани гуртом туди побігли і бджілкують, і вишивають (а на зустрічи в Києві побачила то на власні очі).
Щоб додатково згуртувати форум, привернути нових форумчан до доброго настрою, а давніх форумчан повернути у форумівське життя, пропоную зорганізувати передноворічний обмін подарунками для вишивальниць-форумчанок.
Координуватиму я особисто.
Як це відбуватиметься:
1. Бажаєте взяти участь? - лишіть в цій темі повідомлення про ваше бажання. 2. Складаємо список гравців-форумчан 3. В день "ікс" проводжу роздачу адрес для відправляння подарунків. 4. В день "ігрек" починаємо відправляти подарунки передноворічні. 5. В перші дні січня фотозвітуємо.
Обмін адресами організую так, щоб ніхто не лишився без подарунка Давно такого ми не робили, я скучила.
Запрошую до обговорення обов"язкового предмету в посилочці передноворічного щастя. Моя пропозиція - вишита ялинкова чи просто новорічна прикраса. Ваші пропозиції?
Список учасників передноворічного обміну:
1. Bullet 2. irinka-vitaminka 3. Тетяна 4. Сестра_Юлія 5. Пасіонарія 6. Sabrin 7. БОксана 8. Катюня 9. Jasjka 10. 11. 12. 13.
* В списку нікнейми форумчан клікабельні і ведуть на сторінку профіля гравця, що бере участь в обміні. Це зроблено для зручності відслідковування зацікавлень та улюбленостей форумчан, яких ми будемо обдаровувати.
АПДейт: Збираємо гравців до 7 грудня, в неділю проводитиму розіграш обмінних пар. Поки що вивчайте по клікам нікнеймів наших форумчан, хто чим цікавиться.
Часті питання: - А можна, щоб не обов'язково вишивальне? Просто рукотворне і з душею. відповідь: можна, навіть потрібно. Просто при бажанні можете вкласти щось, що нагадувало би, що наш форум - вишивальний та український! Але це все побажання. Гадаю, ні американський, ні будь-який інший чужий прапор ніхто нікому не вкладе ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2014-12-03, 6:14 PM |
|
| |
|
Катюня | Дата: Неділя, 2014-12-28, 11:32 AM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Відправила посилочку, вірніше відправив мій чоловік, бо ми з хлопчиками прихворіли трохи. Ще й чоловік сказав, що загубив чек, але, я його знайшла!!! Ось номер посилочки для Тетяни 4000005245146 Сподіваюсь, пошта не забариться, спеціально із міста відправляли, щоб скоріше було. Сьогодні посилка вже Відправлення за номером 4000005245146 знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 27.12.2014 в об’єкті поштового зв’язку КИЇВ ПІВДЕННИЙ ПОШТАМТ з індексом 03777.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2014-12-28, 11:44 AM | Повідомлення # 23 |
мешканець сайту
| Отримала посилочку від Тетяни. То щось неймовірне. Тетяночко, дякую, дякують хлопчики, вони так і не дали повісити іграшки на ялинку, вони з ними бігають і досі. Ледь встигла сфотографувати, Вова тримав обох, щоб я змогла фото зробити. Скільки всього.
Дякую!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
|
Тетяна | Дата: Неділя, 2014-12-28, 5:44 PM | Повідомлення # 25 |
Активіст форума
| Катюня, на здоров"я! Аби пригодилося!
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2014-12-28, 5:53 PM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Цитата Тетяна ( ) Катюня, на здоров"я! Аби пригодилося! Та таке багатство не може не згодиться,то такий щедрий дарунок.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-12-30, 2:09 AM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Катюня, Jasjka, радію за вас, дівчата, ваші відправники молодці!!
А я прийшла з нової пошти після відпрвлення посилочки і знайшла в кишені сумки шоколадки, які мусила вкласти в посилку... ще на пошті здивувалась сама собі, що щось пакуночок такий малесенький вийшов у мене для мого партнера...
От що значить "забігалась". Тепер у мого обмінного партнера буде несолодко в посилці...
Я також отримала свій даруночок з вишитою новорічною іграшкою від Оксани Сабрін! Отримала його в спільній посилці з призом за конкурс подушок, тому приємно подвійно - усього багато і красиве Фото викладу, але боюсь обіцяти коли саме. Дуже-дуже заклопотана. Дякую, Оксаночко :) Твою іграшку обов2язково повішу на ялинку щойно їїп оставлю
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2014-12-30, 4:39 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Дякую Мар"янці Jasjka за новорічні дарунки! Листівки пречудові, "шпульки" для ниток, мереживо, стрічки, штучки для скрапу - завжди актуально. але найбільше мені шоколадне ягня сподобалось. Тримаюсь з усіх сил, щоб не з"їсти до свят. А ще Мар"яна робить такі класні штуки з паличок і ниток- "павучки", треба переймати досвід)
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2014-12-30, 6:21 PM | Повідомлення # 29 |
Активіст форума
| Катюня, сьогодні отримала, дякую! Такі класні іграшки!!! Фотозвіт постараюсь днями викласти.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2014-12-31, 10:44 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, це мандала ) а я її зробила як новорічну іграшку ;)Рада,що тобі все сподобалось! Всім Щасливого нового року!
Творча майстерня
|
|
| |
Sabrin | Дата: Понеділок, 2015-01-05, 6:02 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Нарешті добралась до інтернету, хвалюся(хоча отримала посилку ще до Нового року) Лізо, дуже дякую за все! Тканини використовую(їх там аж 7 різних, уявляєте?)
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Субота, 2015-01-10, 5:00 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Сьогодні, прям напередодні дня народження отримала посилочку від БОксани, у якій був новорічний чобіток, а у ньому - шоколадка, глиняна овечка, ялинкова іграшка (вона нагадала мені дитинство) і чудова книжка Марії Чумарної "Вишивання долі". Якрз зараз вивчаю українські шви, тому я від книги просто у захваті
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2015-01-12, 10:26 PM | Повідомлення # 33 |
Активіст форума
| Нарешті повний звіт про новорічне вітання від Катюні: Хочу сказати, що іграшки тепер успішно виконують свою роль на ялинці, а шоколадка не менш успішно була з"їдена. Щиро дякуємо!
|
|
| |
БОксана | Дата: Четвер, 2015-01-22, 1:23 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Отримала вітання від Іринки irinka-vitaminka Подарунків уйма.Додано (2015-01-22, 1:21 AM) --------------------------------------------- Дуже гарнющий чарівний вишитий будиночок - займає почесне місце серед ялинкових прикрас Фруктовий чай - дуже сподобався моїм хлопчикам! Вимагають купити ще такого..... Наліпки - прикрасили телефони хлопців. І, взагалі, це саме те про що все життя мріяв мій меньшенький. Чарівні сережки-тортик! Ой які ж вони чудові!!!! Прищепочками-сердечками можна прикрашати ялинку. Картину на спилі берези повішу на стіну в своїй кімнаті - вона гарнюща, дуже мені подобається Дуже зручні ножички - завжди хотіла купити - тепер маю! Дякую! Вже користуюсь! Бісер гарних кольорів - нарешті можна спробувати щось сплести... Стрічка - дуже потрібна (не знаю для чого, поки що...... але я придумаю) гарного кольору, приємного. Поки не придумала для чого вона мені - з рук не випускаю. Ниточки шовкові!!!! Ниточки..... багато ниточок....... Дуже багато ниточок.... Ура!!! Додано (2015-01-22, 1:23 AM) --------------------------------------------- Ірочко! Дякую за такий гарний, щедрий подарунок!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2015-01-24, 11:23 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Цитата БОксана ( ) Дуже зручні ножички - завжди хотіла купити - тепер маю! БОксана, це справді класна річ! зрізати близенько ниточки- супер. вітаю з даруночками!
|
|
| |