Andrew_Yer :"І творять руки по підказці серця"
|
|
soncevuda | Дата: Субота, 2013-02-23, 4:29 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Андрію,прошу. Ласкаво запрошуємо відвідати творчу майстерню Андрія Єрмакова. ОПИС ТА СХЕМА ТУНІКОПОДІБНОЇ СОРОЧКИ ТУТ ПІДГИН ВИРОБУ ДЛЯ ЗМЕРЕЖУВАННЯ ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ " ГРЕЧКА" ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ "СТОВПЧИКИ" ТУТ ПІДГИН КРАЮ ІЗ ЗАКРІПЛЕННЯМИМЕРЕЖКОЮ "ПАНКА".ЗМЕРЕЖУВАННЯ ГРУПОЮ ПЕТЕЛЬНИХ СТІБКІВ . ТУТ
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Понеділок, 2013-08-12, 1:08 AM |
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-05-05, 10:39 AM | Повідомлення # 101 |
мешканець сайту
| Дякую своїм милим колєгам за справжнє свято в моїй родині! Своїми вітаннями і подарунками ви зробили цей святковий, сонячний день ще світлішим та радіснішим. Тепер все по порядку... Отримали чудове, надзвичайно тепле привітання від сестри_Юлії. Найперше - це неймовірно гарна листівочка. В ній використані мої най-найулюбленіші техніки. За це велика дяка Юлі! Надзвичайна енергетика тепла, світла і добра. Цю листівочку кілька днів вся родина по черзі тримає в руках, неможливо пройти повз неї і ще раз не взяти її до рук! Це справжній подарунок для Душі! А ще в пакуночку були листівки видавництва "Farion". Дружина щаслива, бо, каже, задивлялася на них на нашому форумі, але навіть і не мріяла ;). А тепер вона - "счастливый обладатель"! А ще були наліпки для яєць, які вже пішли за призначенням Ще раз величезна дяка сестрі_Юлі за вітання, за (якимось дивом) прочитанні думки і найбажаніші подарунки!
А ще в наш дім прийшов цілий пакуночок справжнього Щастя від Tanа. Надзвичайно теплий лист, який перечитується вже другий-третій десяток разів А ще журнал "Жила" - чудове видання, приємне і корисне! Випуск присвячений кольору. І знову майже магія, бо саме в день його отримання Інна викладала своїм студентам основи кольорознавства Видання для діток, але там стільки всього цікового, що і дорослим дууже цікаво почитали, а й ба навть пограти... А ще в цьому номері стаття Тані, з якою ії вітаємо!!! Ще тепер у нас є лялечка, яка тепер буде справжнім оберігом і талісманом. І знов, як каже дружина, ми/вона є "счастливым обладателем" фірмової закладинки від Тетяни! Закладинка вже посіла своє місце і використовується за призначнням. Велике спасибі Тані за те, що ще одна з маленьких мрій збулася! Такі речі неймовірно приємно тримати в руках, дуже приємно! А ще Таня роздивилась, що у дружини сині очі і до них пасуватиме авторське шкло - кульчики - від Жені Лакосник. Переказую вам обом всі зойки і радісний писк від дружини. А мені приємно, що вони дуже пасують до нової вишиванки, яку завершую І для повного щастя - листівки, виготовлені тандемом Жені и Тані - вони теж з розряду "потаенных мечт":)) Це все було для душі, але ще був подарунок і для тіла - натуральне, екологічне мило ручної роботи. Як ви можете здогадатися, чиї ручки те все "прибрали" :))
Але для мене теж в пакуночку був справжній скарб і на нього, дякувати Долі, ніхто не зазіхав! Це диск з матеріалами по нашій темі!! Таню, дуже дякую за надзвичайно корисний, цікавий, УНІКАЛЬНИЙ матеріал. Він для мене справжнісінький Скарб! А ще моточок шовкових ниточок від DMC. Гарненькі, приємні на дотик. Їм обов'язково знайдеться місце в одній з найближчих робіт.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Andrew_Yer - Неділя, 2013-05-05, 10:53 AM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-05-05, 11:03 AM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, як приємно, що світ світлішає від хороших людей і нашої пошти щастя. Вітаю, бажаю гарно все освоїти і нове щастя від щирого серця бути готовими отримувати!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
olimpia | Дата: Неділя, 2013-05-05, 4:30 PM | Повідомлення # 104 |
мешканець сайту
| Ух ти! В мене відняло мову від такої краси! Сорочка вийде дуже гарна. ************************ Христос Воскрес!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-05-05, 4:38 PM | Повідомлення # 105 |
мешканець сайту
| Воістину воскрес!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2013-05-05, 6:20 PM | Повідомлення # 106 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, сорочка пречудова буде! та ще й змережана вручну! це щось
|
|
| |
|
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-05-05, 7:42 PM | Повідомлення # 108 |
мешканець сайту
| Zeta, Сестра_Юлія, olimpia, дякую! Таню, рахункова лиштва - шити приємно і швидко. Цитата (Zeta) там підгорнуто панкою?(якщо я побачила правильно?) Так, все вірно. Також дуже легко і досить швидко. Роблю подвійний підгин, як звичайно. Заметую (раніше я не заметував на цьому етапі. Але підгледів у тих, хто шиє, що це дуже зручно. Ви ж про це знаєте ). Потім витягаю дві ниточки, по яких підуть стібки панки таким чином, щоб підігнутий з вивороту край був між ними. А далі - звичайна панка. Цитата (Zeta) змережування дуже цікаве Звичайне. Городками. Пробував кілька варіантів. І зупинився на тому, що в оригіналі. Мабуть він там не дарма
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-05-05, 8:58 PM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| Цитата (Andrew_Yer) Ще думаю вишити пасок з таким узором, як на рукаві. Можна свої 5 копійок?! Я проти. Пояснюю: навіть цей масюнький візерунок буде відволікати від основного орнамента вверху й понизу рукавів і зменшувати акцент на них.Як на мене, краще вишити такий пояс під інше вбрання. Перепрошую за нахабство й втручання.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-05-05, 10:32 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, сорочка распрекрасная! Может, выложите МК? Мне было бы так очень полезно и интересно! Успехов!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-05-05, 10:46 PM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| Андрію та Інно ! Найперше: Вітаю всю вашу дружню родину з ВЕЛИКОДНЕМ! Зичимо вам божої ласки та усіляких гараздів! Тепло і привітно у вашій темці! НЕ БАЧУ ІННИНИХ РОБІТ? ПРОШУ ПОКАЗАТИ! ВИМАГАЮ! Вітаю з подаруночками , що до вас примандрували. Чекайте ще - це не кінець подарункам, але вже після свят! Якось так не звично бачити, як чоловічі руки дбайливо кладуть вишивку! Але факт є факт!
На рахунок паска: підтримую Таню, кольоровий пасок буде занадто, тобто занадто багато вишитого на переді. Якщо потрібно підперезати сорочку, то може сплести білий пасок, він не відволікатиме уваги від горловини та рукавів. Якби у вас були вишиті тільки рукави і біли по білому перед, або взагалі нічого не вишито спереду, тоді просився б кольоровий вишитий пасок. Ви просто подивіться на сорочку, тоді закрийте очі і уявіть ! Я завжди так роблю, а чоловік сміється з мене! Бажа успіхів : швиденько закінчити і нам показати!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-05-06, 12:00 PM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, неймовірно красива сорочка виходить! Підтримую дівчат щодо паска, вірніше я за його відсутність
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-05-06, 1:30 PM | Повідомлення # 113 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Andrew_Yer, Цитата (Andrew_Yer) Барвиста сорочка потроху просувається. вытаю вас з просуванням сорочки, радісно зайти на вашу сторінку! Вітаю і зі святом, і з дарунками
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-05-06, 10:09 PM | Повідомлення # 114 |
мешканець сайту
| Bullet, lady-v, Dmutrik09, Lyubov, Tana, дякую за привітання, за підтримку і побажання! Що стосується пояска. З задоволенням приймаю ваші зауваження. Бо його ж шити, то як ще одну сорочку. Цитата (Lyubov) Мне было бы так очень полезно и интересно! Люба, какая именно часть процесса наиболее интересна? Цитата (Dmutrik09) ПРОШУ ПОКАЗАТИ! ВИМАГАЮ! Лесю, прийнято. Буде. Обов'язково. Цитата (Dmutrik09) Якось так не звично бачити Ой, і не кажіть. Я й сам ще ніяк не звикну
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2013-05-07, 0:36 AM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, пан Андрий, мне бы очень хотелось освоить этот красивый вид вышивки. И соединительные швы, если Вы их делали вручную, пожалуйста! И скажите, пожалуйста, какой выкройкой Вы пользовались? Спасибо!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-05-07, 1:48 PM | Повідомлення # 116 |
мешканець сайту
| Люба, я попробую сделать. В ближайшее время. Цитата (Lyubov) какой выкройкой Вы пользовались Примитивный туникоподобный крой. Три сшитых прямоугольника, в одном из которых прорезано отверстие для головы.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2013-05-07, 7:51 PM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, спасибо, будем ждать!!!
|
|
| |