Jasjka: моя творчість
|
|
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 10:56 AM | Повідомлення # 441 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Jasjka, Мар'яночко вітаю з виставкою! Ми з тобою, ми тебе підтримуємо ! Рада за тебе ! Молодчинка! Багато- пребагато нових задумів і нехай усі твої задуми здійсняться! Вітаю!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 3:34 PM | Повідомлення # 442 |
Мудра людина
| Irina_SV, Dmutrik09, дякую! У мене тепер є бажання робити виставки,і уже задум є на рахунок нової,по-правді не дуже скорої ))) На виставці я проводила майстер клас "Художня набивка на тканині" і всі бажаючи мали змогу приєднатись до процесу (забула вище написати )
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Понеділок, 2013-10-07, 3:43 PM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 3:57 PM | Повідомлення # 443 |
мешканець сайту
| Цитата (Jasjka) і всі бажаючи мали змогу приєднатись до процесу бачила-бачила, щасливі обличчя бажаючих (у статті з "вікон") :). це чудово!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 4:08 PM | Повідомлення # 444 |
Мудра людина
| Мар"янко - ти молодчина! ВІТАЮ!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Alessia | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 4:21 PM | Повідомлення # 445 |
побратим
| Чудова виставка і Мар"янка наша як квіточка. ВІТАЮ!!!
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 5:13 PM | Повідомлення # 446 |
Мудра людина
| Дівчата,дякую за теплі слова
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 5:40 PM | Повідомлення # 447 |
Мудра людина
| Вітаю, Мар'яно, всю Вашу родину, бо тільки за підтримки різних можна осилити виставку і приділити увагу всім гостям! Хай скоро буде нова виставка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 8:07 PM | Повідомлення # 448 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Хай скоро буде нова виставка! Я теж тобі бажаю такого ж!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 10:15 PM | Повідомлення # 449 |
мешканець сайту
| Цитата (Jasjka) У мене тепер є бажання робити виставки,і уже задум є що то значить вдалий початок! Вітаю!
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 10:51 PM | Повідомлення # 450 |
побратим
| Цитата (Jasjka) У мене тепер є бажання робити виставки,і уже задум є Мар"яночко, вітаю вас! З задоволенням передивилась всі репортажі! Ви молодець! Так все гарно виглядає, а насправді, в житті, ще краще було - я в цьому переконана!! Тож бажаю надхнення! Вітаю!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-10-08, 0:09 AM | Повідомлення # 451 |
Мудра людина
| Jasjka, вітаю з виставкою, Мар'янко. Вдалий початок, дай Бог тобі ще багато таких виставок і рукодільного щастя!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2013-10-08, 11:35 AM | Повідомлення # 452 |
Мудра людина
| ...а хвилювалась як ( спочатку) на відео видно:)) А потім, на МК, вже як у своїй тарілці - молодець Мар"яно Михайлівно!! Вітаю з вдалим початком - ще багато чого навишиваєш і нам покажеш!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2013-10-08, 11:36 AM | Повідомлення # 453 |
Мудра людина
| Дякую,дівчата!Я ще під враженнями ))) набралась натхнення на довго,щоб творити! І дійсно,Таня,якби не родина я би не подужала виставку...я їм дуже вдячна
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-19, 6:01 PM | Повідомлення # 454 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| вставлю Мар"яні в тему відео з її ж виставки відкриття, щоб більше наших форумчан ще раз могли порадіти за нашу форумчанку і надихнутись, можливо, на свої подвиги:
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Неділя, 2014-01-19, 10:10 PM | Повідомлення # 455 |
Мудра людина
| Дякую,Лізо!
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-19, 11:25 PM | Повідомлення # 456 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Jasjka ( ) Дякую,Лізо! це я тобі дякую за приємності у нас на форумі:) Чесно, це дуже приємно дивитись якесь відео про чиїсь досягнення і впізнавати людину, з якою знайомий. Та ще й особисто Буду дуже рада побачити тебе на відкритті моєї виставки напочатку березня. Хоча і розумію, що з огляду на дорогу і сезон нельотний це навряд.. але буду рада, щиро!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 0:02 AM | Повідомлення # 457 |
Активіст форума
| Jasjka, переглянула відео, що вставила Ліза. Ви молодець. Така молода і так наділена талантами від Бога. І така скромна, бачу вам аж незручно було вислуховувати усі прекрасні слова про вас та ваші роботи. Хай там і що говорять за якусь там емансипацію, а ваша скромність підкорила мене. Ех, хотілося б побувати на такій виставці та ще й з майстер-класом, на жаль в нашій глибокій провінції хіба що можуть вивісити вишиті рушники чи картини, або ще якусь дрібноту плетену з бісеру. А щось оригінальне -ні. Так що я радію і за вас і за прихильників вашої творчості, що вони мають таку можливість бачити цю красу.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 9:50 PM | Повідомлення # 458 |
Мудра людина
| Bullet, дякую за запрошення! Може якраз буду на відкриті НаташаО, ви дійсно підмітили мою незручність,коли про мене говорять...Дякую за теплі слова!
Творча майстерня
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 10:08 PM | Повідомлення # 459 |
мешканець сайту
| Мар"янко вітаю з виставкою, як то приємно коли твоі досягнення бачуть люди, можуть чогось повчитися, і Ти бачиш шо можеш ще і ще творити більше краси, мати мету в житті. Удачі Тобі в досягненні мрій та творчого здобутку. В Тебе є для кого жити та творити
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
|