Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-08-30, 4:47 AM | Повідомлення # 421 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Ще раз дякую красно за подарунки Користуйтесь, люба моя, собі і нам на радість! Чекаю на звіт, як ті ниточки ведуть себе в роботі. Мені вони сподобались в роботі. Приємно мені, що Вам так приємно!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
cherry | Дата: Середа, 2011-09-07, 12:23 PM | Повідомлення # 423 |
побратим
| Хотіла б зустрітись, але мабуть, буду працювати... Традиційно, гості Львова відвідують кнайпи (кафе) в центрі - "Криївка", "Синя пляшка", "Дім легенд" і т.п. Художні галереї в центрі, книжковий базарчик біля пам`ятника Федорова , церкви і костели, каплиця Боїмів - то все площа Ринок і поряд. Та просто ходити, задерши голову і розглядаючись)))
|
|
| |
Яга | Дата: Середа, 2011-09-07, 2:41 PM | Повідомлення # 424 |
побратим
| Щодо української вишиваної традиції у Львові... Там є музей етнографії та художнього промислу, знаходиться по пр. Свободи, 15. Він має етнографічну залу на першому поверсі. Правда, коли я була у Львові більше року назад, вона була зачинена на ремонт, а цього літа, після фестивалю Захід, ми були у Львові в понеділок - вихідний музею , тож сподіваюсь Вам поталанить більше . Також Львів має скансен - Шевченків Гай (вул. Чернеча Гора,1). Там я була в цьогорічний постфестивальний понеділок (зрозуміло, у цього музею теж був вихідний, тому внутрішні експозиції всі були зачинені). Музей має найбільше бойківських хат, також гуцульські, лемківські, покутські, буковинські... Але скансен то напевно не для одного дня у Львові... Ну і Вернісаж - риночок "сувенірів" біля Оперного театру і Національного музею
P.S. може стане у нагоді : http://mandrivo4ka.ucoz.ua/load....11
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
Повідомлення відредагував Яга - Середа, 2011-09-07, 2:42 PM |
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2011-09-07, 11:07 PM | Повідомлення # 425 |
Мудра людина
| cherry, як сьогодни виявилось, 10 вересня я теж Quote (cherry) буду працювати... Тобто, правило "хочеш насмішити - поділись планами..." для мене ніхто не відміняв То ж поїздка відкладається на один день точно, а далі - завтра буде видно cherry, Яга, Дякую за всі поради - обовязково скористаюсь і таки до Львова доберусь - не дарма ж я сьогодні путівник придбала
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-09-08, 10:38 AM | Повідомлення # 426 |
Мудра людина
| Ну, головне, щоб поздка відбулася до 8 жовтня)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-09-08, 11:40 AM | Повідомлення # 427 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Kaluna, я перевела вас в групу Зльоту, прошу вас для зручності повісити собі у підпис банер *Я працюю над зльотом*. Дякую
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2011-09-08, 1:24 PM | Повідомлення # 428 |
побратим
| Kaluna, ага, такий час настав, що дальше, ніж на 1 день планувати не виходить Будете у Львові, дайте знати))))
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 4:50 PM | Повідомлення # 429 |
побратим
| Kaluna, Олю, сумка з пташками покорила просто, це ж шедевр!!! І так душу радують качалочки різнобарвні!!! Ви мене надихаєте на "качалочкову" річ!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 11:45 PM | Повідомлення # 430 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Чекаю на звіт, як ті ниточки ведуть себе в роботі. Мені вони сподобались в роботі Ниточки суперовські! Дякую! В роботі ведуть себе слухняно - не вистрибують, рівненько лягають рядочками Яскраві, якраз для подільської качалочки Як тільки дошию - буду вихвалятись
Quote (НаталиG) сумка з пташками покорила просто, це ж шедевр!!! Тссссс, а то зазнаюсь В нас тут на сайті шедеврів мало не в кожному повідомленні знайти можна, чим і надихаюсь. Дякую, дуже приємно отримати таку оцінку, пишаюсь ....
Quote (НаталиG) Ви мене надихаєте на "качалочкову" річ!
З задоволеннм гляну на готову! Думаю, що вона буде дууууууже симпатичною
|
|
| |
feechka | Дата: Четвер, 2011-09-15, 11:22 AM | Повідомлення # 431 |
перехожий
Група: Користувачі
| Kaluna, я вам по-хорошему позавидовала,столько красоты увидеть ! Спасибо за фотографии!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2011-09-16, 4:49 PM | Повідомлення # 432 |
Мудра людина
| Kaluna, і як це я пропустила таку цікаву майстерню?! Ану надавайте мені по сраці! Злапала себе на неуважності, пробіжки по форумі все похапцем. Моє вам шанування і захоплення!
ore et labore!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2011-09-18, 1:22 AM | Повідомлення # 433 |
Мудра людина
| Пасіонарія, feechka, Дякую, дівчата! Заходьте частіше
Quote (Пасіонарія) Моє вам шанування і захоплення!
Пасіонарія, Навзаєм
Традиційно, для натхнення - трохи старовини з Андріївського узвозу вихідного дня всим вам, мої дорогі гості !
Бажаючих проникнутись особливою атмосферою Узвозу запрошую на прогулянку зі мною
Повідомлення відредагував Kaluna - Неділя, 2011-09-18, 5:52 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-18, 4:16 AM | Повідомлення # 434 |
Мудра людина
| Гарна прогулянка! Дякую. Я на цих вихідних нікуди... То ж дякую за чудову фотоможливість!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-09-18, 10:51 AM | Повідомлення # 435 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Бажаючих проникнутись особливою атмосферою Узвозу запрошую на прогулянку Дякую, ніби сама там побувала
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-09-18, 11:20 AM | Повідомлення # 436 |
Мудра людина
| Kaluna, ОЛю дякую за прогулянку! Люблю гуляти, де немає людей! І ще така краса!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-25, 11:32 PM | Повідомлення # 438 |
Мудра людина
| Оля! Дякую, дуже приємниї перегляд!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-09-26, 1:13 AM | Повідомлення # 439 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Kaluna, ет, які краєвиди... гарні. і рідні. Літо згадала.... трохи засумувала
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-09-26, 2:45 AM | Повідомлення # 440 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю гарні замальовки про останні теплі дні. Знаєш певно і не хочеться вже вишиванок, а тільки просто поблукати старенькими вуличками і просто відпочити від усього ....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |