Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-06-05, 12:04 PM | Повідомлення # 301 |
Мудра людина
| Kaluna, Добре Олю постараюся ввечері щось підшукати.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Яга | Дата: Неділя, 2011-06-05, 3:20 PM | Повідомлення # 303 |
побратим
| Олю, цих же птахів з Музею Гончара Ви точно маєте? Викладаю, щоб перестрахуватися. І ось ще, вже натуралістичні лебеді:
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-06-06, 0:31 AM | Повідомлення # 304 |
Мудра людина
| Яга, Українка, ДЯКУЮ! Є над чим попрацювати! Все потрібно!!!
Quote (Яга) Ви точно маєте? Ні, маю не всих
Quote (Dmutrik09) остараюся ввечері щось підшукати Пошукайте, будь-ласка В мене зараз муки творчості на етапі переходу з ідеї в втілення Приймаються всі варіанти українських вишитих птахів Не має спокою
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-06-06, 2:11 PM | Повідомлення # 305 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Quote (Kaluna) Шукаю схеми птахів будь-яких але наших, традиційних!
Kaluna, подивіться ще тут моє повідомлення 216. Там є рушники з птахами (навіть папугами ), зокрема і один рушник настилом по сітці.
|
|
| |
|
|
|
Kaluna | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 0:25 AM | Повідомлення # 309 |
Мудра людина
| Goncha, Dmutrik09, Яга, Українка, ВЕЛИЧЕЗНЕ- ПРИВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!!! В мене в майстерні тепер ціле пташине царство все стане у пригоді!
Давно обіцяний мною маленький МК по "качалочці"
1. Закріпляю нитку парою стібочків з лиця (мені так більше подобається і далі шию рівненькими вертикальними стібочками з лиця (як стовпчики) і скошеними на одну нитку з вивороту Перший і останній стібки прошиваю двічі, так, щоб і з лиця і з вивороту був рівненький стовпчик Особливо це важливо коли вишиваєте двосторонню річ
2. Щоб перейти до ін. ряду- роблю кілька вільних стібків по полотну до потрібного місця (що потім буде зашиватись візерунком) і продовжую згідно з п.1.
3. Розмір модуля (на схемах -однієї клітинки) може бути в залежності від тканини і товщини нитки полотна 3*3, 4*4, 5*5 і т.д. нитки. Важливо памятати, що в ширину ми добавляємо +1 стібочок до кожного ряду, щоб в модулі вийшла та ж кількість ниток візерунку по полотні в ширину як і в висоту . Наприклад, якщо модуль 3*3, то в висоту набираю на голку 3 нитки полотна, а в ширину - роблю 4 стібки. Так получається рівна клітинка по полотні 3*3 нитки
Ось і всі відомі мені премудрості "качалочки"
ТУТ ще трішки матеріалу про техніку і проста, красива схема
На завершення, використана для МК, моя нова робота - обкладинка на паспорт
Повідомлення відредагував Kaluna - Вівторок, 2011-06-07, 11:05 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 0:45 AM | Повідомлення # 310 |
Мудра людина
| Олю, який гарний візерунок! Дякую за МК.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-06-07, 9:47 AM | Повідомлення # 311 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) На завершення, використана для МК, моя нова робота - обкладинка на паспорт smile Браво-бравісімо!!! Олю, ти така майстриня вправна! Так тримати!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-08, 9:29 AM | Повідомлення # 313 |
Мудра людина
| Kaluna, чудові дирочки і надзвичайно практична річ!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-06-08, 10:54 AM | Повідомлення # 314 |
Мудра людина
| Питання до хазяйки: птахи потрібні в якій (для якої) техніки?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2011-06-09, 10:11 PM | Повідомлення # 315 |
Мудра людина
| Quote (Tana) птахи потрібні в якій (для якої) техніки?
Планую щось з дирочками поки схиляюсь до мереживом по сітці... полотно і ниточку вже нарешті підібрала
|
|
| |
Яга | Дата: П`ятниця, 2011-06-10, 3:27 AM | Повідомлення # 316 |
побратим
| Олю, певно до сітки вже не підійдуть, але ще пташки з'явились отут
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-06-10, 3:53 AM | Повідомлення # 317 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) На завершення, використана для МК, моя нова робота - обкладинка на паспорт який гарний предмет вийшов! Дозволите (з часом) виокремити ваш МК в окрему тему майстер-класів?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
a-stra | Дата: Неділя, 2011-06-12, 9:13 PM | Повідомлення # 318 |
Активіст форума
| Добрий день! Переглядаючи вашу майстерню, маю надію, що і я зможу опанувати так багато стилів! Невже ви дійсно так недавно вишиваєте? На теперішній час я знаю тільки хрестик і трошки мережки, але я маю велике бажання навчитись!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 1:10 PM | Повідомлення # 319 |
Мудра людина
| Quote (a-stra) маю надію, що і я зможу опанувати так багато стилів! a-stra, зможете-зможете ми всі ж змогли і в Вас все получиться! Quote (a-stra) я маю велике бажання навчитись! У нас на вишиванці багато МК і завжди можете розраховувати на допомогу форумчан.
Дякую що завітали до моєї майстерні! Мені дуже приємно! Заходьте ще!
Quote (Bullet) Дозволите (з часом) виокремити ваш МК в окрему тему майстер-класів? Звичайно дозволяю Лиш залиште посилання на мою майстерню, щоб я сама потім змогла його знайти
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 7:11 PM | Повідомлення # 320 |
Мудра людина
| Kaluna, тут можна скачати книжку де багато птахів на сітці
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |