Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
намисто | Дата: Середа, 2013-07-10, 0:43 AM | Повідомлення # 522 |
мешканець сайту
| Цитата (Zeta) Оленко - не прибідняйся ! сарафанчик чарівний виходить,та ще й із цільнокроєною обтачкою! це неабияка майстерність потрібнаро Тетяно, дякую! Яка там майстерність...То все по Бурді. Яку пані Бурда викрійку запропонувала, таку і пошила, цільнокроїна, то цільнокроєна! Тканина старих радянських запасів, у чоловікової мами відкопали в шафі, якраз на сарафан стало, ледве між дірочками, що міль побила то все розмістила. Але буде навіть така собі пам"ять про п.Ліду. А про обтачки по німецькій технології дуже навіть цікаво! Буду чекати! До речі, сарафан покроєний був рік назад, пошила заширокий, щось мене те все знервувало і я його відклала, а цього року як побачила твою рожеву сукню рушниковими швами, все!, думаю, пора витягати! Так що ти теж моя натхненниця, за що тобі велике Дякую!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-07-10, 0:58 AM | Повідомлення # 523 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (намисто) Але пошила собі сарафанчик і хочу прикрасити його тамбурним швом: красивий! Нетерпляче чекатиму завершення вишивки, має бути дуже мереживно...
Цитата (намисто) а цього року як побачила твою рожеву сукню рушниковими швами, все!, думаю, пора витягати! Так що ти теж моя натхненниця, за що тобі велике Дякую! Як приємно, що на одному форумі такий починається приємний вірус Ми всі заражаємось і зарЯжаємось одна від одної... Олено, ви свого часу нажихнули на в"язання речей Таня вас - на вишивку тамбуром. і так далі, і так далі... Це ж прекрасно
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2013-07-10, 10:39 AM | Повідомлення # 524 |
мешканець сайту
| Цитата (Zeta) ти малюнок сама вигадуєш? Забула відписати, вибачай! Малюнок взяла з книжки Олени Кулинич-Стахурської "Мистецтво української вишивки". Там є фото старовинної полтавської сорочки. Вона запала мені в душу роки тому. Тепер втілюю в життя ту свою давню мрію.:)
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2013-07-10, 11:14 AM | Повідомлення # 525 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) Як приємно, що на одному форумі такий починається приємний вірус Ми всі заражаємось і зарЯжаємось одна від одної... Олено, ви свого часу надихнули на в"язання речей Таня вас - на вишивку тамбуром. і так далі, і так далі... Це ж прекрасно
Ліза, це і називається культурним обміном, який завжди у всі часи був поштовхом для розвитку народних ремесел і мистецтва в цілому. Всім своїм знайомим вишивальницям раджу відвідувати наш сайт, бо тут я черпаю своє натхнення, тут я багато чого дізналася і тут я багато чому навчилася. Тут, разом із вами зростає моя майстерність. Більше того, в рази приємно відчувати, що та енергетика цілком реальна а не віртуальна, і я вдячна багатьом дівчатам за дуже приємне зовсім реальне спілкування. В мене таке враження, що у мене багато -багато друзів по цілій Україні. І це так приємно!:exclaim:
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-07-10, 11:33 AM | Повідомлення # 526 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Ліза, це і називається культурним обміном, який завжди у всі часи був поштовхом для розвитку народних ремесел і мистецтва в цілому. Всім своїм знайомим вишивальницям раджу відвідувати наш сайт, бо тут я черпаю своє натхнення, тут я багато чого дізналася і тут я багато чому навчилася. Тут, разом із вами зростає моя майстерність. Більше того, в рази приємно відчувати, що та енергетика цілком реальна а не віртуальна, і я вдячна багатьом дівчатам за дуже приємне зовсім реальне спілкування. В мене таке враження, що у мене багато -багато друзів по цілій Україні. І це так приємно!:exclaim: +100
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-07-10, 1:46 PM | Повідомлення # 527 |
Мудра людина
| намисто, дуже гарно виходить тамбуром на сарафані. Хочу вже готовий побачити )))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-07-10, 1:55 PM | Повідомлення # 528 |
мешканець сайту
| намисто, з нетерпінням чекаю готовий виріб-красота буде!!!!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2013-07-10, 3:31 PM | Повідомлення # 529 |
Мудра людина
| намисто, работы - просто отпад!
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-07-11, 1:16 PM | Повідомлення # 530 |
мешканець сайту
| lady-v, LDII, Lyubov, терпіння і ще раз терпіння! Все буде, але не одразу! Дякую вам, мої любі, за підтримку!!!
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2013-07-14, 6:30 PM | Повідомлення # 531 |
мешканець сайту
| Пробую робити ті (аби їм добро було) вотер марки. Знаєте, вишивати легше! Ніби щось получилося. То може полегки і МК промаркую. Чекайте!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-07-14, 6:39 PM | Повідомлення # 532 |
Мудра людина
| намисто, Оленко, мене дитина вчила. Поставаив англійський фотошоп,не русифікувує, бо він і так все розуміє. І ще й питає : " Мам , а ти що не розумієш?" Добре йому говорити, якщо має 10 класів з поглибленим вивченням. То я взяла на листочку записала і по листочку роблю вотермарки. Чекаю на Мк з нетерпінням.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2013-07-14, 7:29 PM | Повідомлення # 533 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Лесенько, маю на компі вже три редактора. Ти хочеш, щоб я ще фотошоп поставила? Де ж я тоді фотки з вишивками буду тримати?
Повідомлення відредагував намисто - Неділя, 2013-07-14, 7:30 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-07-14, 7:37 PM | Повідомлення # 534 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Dmutrik09, Лесенько, маю на компі вже три редактора. Ти хочеш, щоб я ще фотошоп поставила? Де ж я тоді фотки з вишивками буду тримати? В мене мусить бути фотошоп, бо в мене діти працюють в компі.... А мама, мама так, бавиться!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Неділя, 2013-07-14, 7:38 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-07-14, 9:18 PM | Повідомлення # 535 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (намисто) Пробую робити ті (аби їм добро було) вотер марки. сама фотографія дуже гарна! Хоч ставте її на обкладинку вашої майстерні!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 0:32 AM | Повідомлення # 536 |
мешканець сайту
| МК по змережуванню уставки з рукавом полтавської сорочки: 1. Підгинаємо верх рукава приблизно на 1 см і по тому вдвоє зігнутому краю робимо пухлики. (схематичне зображення з книги О. Стахурської "Мистецтво української вишивки"). Використовуємо для цього міцну нитку типа ірису, ДМС перл №12 тощо. Важко зорієнтуватися звідки почати і де закінчити. Це я роблю приблизно, нитку не закріплюю і лишаю на початку довший кінчик. Після назборювання пухликів лишнє розпускаю, а як не вистачає, роблю ще декілька стібочків вліво і вправо. 2. Далі зтягуємо нитку, формуємо пухлики і закріплюємо кінчики ниточки. 3. З виворітнього боку вліво і вправо від пухликів пришиваємо підігнуту тканиту потаємним швом найнепомітнішими стібками. 4. Змережуємо уставку і рукав за допомогою "полтавського черв"ячка". МК вже був, але я трохи повторюся.
Повідомлення відредагував намисто - Понеділок, 2013-07-15, 0:38 AM |
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 0:36 AM | Повідомлення # 537 |
мешканець сайту
| 5. Примережуємо зубчики пухликів до рукава таким чином (в деяких джерелах зустрічала, що це з"єднання теж має назву ""черв"ячком"): 6. Після примережування пухликів продовжуємо вишивати "полтавським черв"ячком": 7. З вивороту пухлики додатково закріплюємо, щоб вони тримали форму.
Бажаю гарних ажурних рукавчиків!
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 0:44 AM | Повідомлення # 538 |
мешканець сайту
| Цитата (Dmutrik09) В мене мусить бути фотошоп, бо в мене діти працюють в компі.... А мама, мама так, бавиться! В мене з точністю до навпаки. Мама працює, діти бавляться...
Цитата (Bullet) сама фотографія дуже гарна! Хоч ставте її на обкладинку вашої майстерні! Ліза, а що в нас уже є така технічна можливість? Пропоную перейти в спілкуванні на "ти". Сподіваюся, це не сприйметься як фамільярність з мого боку?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 4:14 AM | Повідомлення # 539 |
Мудра людина
| намисто, Оленочко, дякую за Мк . Вже занесла скоресенько собі до папочки під твоїм ім'ям.Цитата (намисто) В мене з точністю до навпаки. Мама працює, діти бавляться.. Це ж діти працюють,вчаться, а мама тільки фото в інтернет ставить і на "ВИШИВАНЦІ" "сидить" - нічого не робить
Моя майстерня ®
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 11:13 AM | Повідомлення # 540 |
мешканець сайту
| Цитата (Dmutrik09) Це ж діти працюють,вчаться, Той комп"ютер не тільки порохи так сильно притягує, але й дітисьок. Інколи відриваєш з криком.:D
|
|
| |