Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-09-22, 2:51 PM | Повідомлення # 641 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Бо і час і натхнення дуже потрібні, щось із цим у мене останнім часом якісь перебої...Побутові проблеми вбивають бажання займатися тим, що для мене дуже важливо. Якесь замкнуте коло... Навіть слова не кину про свої замкнені кола і побутові проблеми...Проте чітко знаю, що якщо можна щось змінити, щоб виділити час на спокій і творчість, то це варто робити. Бажаю натхнення, і швидко полишити цю сіру настроєву смугу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-09-22, 10:56 PM | Повідомлення # 642 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) а чи тим я займаюся, чи потрібно робити те, що я роблю... Оленко! саме тобі і потрібно цим займатись - бо не тільки золоті руки маєш,а ще й відчуваєш природню красу нашої вишивки! а психологи взагалі кажуть,що плетіння та вишивання має заспокійливу дію на психику
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 0:00 AM | Повідомлення # 643 |
Мудра людина
| Та- да -да да! Оленочко і ще моя порада. Коли мені дуже погано, хворію, чи то хворіють мої рідні, або сіра мишка шкребеться в мене в душі, то вишиваю, кардинально щось нове і яскраве, (маючи в процесі декілька робіт). Начхати. Я хочу вишивати: і щось для себе , для сім'ї,а замовлення почекають - я ж хворію,хворію "сірою мишкою, котра шкребе мене", навіть коли моя вухаста дівчинка Черуся не допомагає - я вишиваю - це мій лік. Щось дуже і дуже нове, котре не могла раніше спробувати, а зараз хочу, я можу і в мене все виходить і пофік, що на вулиці дощить вже котрий день, а мені добре, бо я вишиваю і не йду на роботу, п'ю теплий чай, чоловік наварив їсти, діти в школі...... Я, ти, ми любимо ОСІНЬ. Час , коли мжичить на вулиці і пахне опалим і прілим листям, грибами, цвітуть хризантеми... сонця майже нема, але чути осінь по запаху... В жовтні, коли бабине літо, чоловік везе усе наше сімейство до лісу на шашлик,(БЕЗ КОМПАНІЇ) закривати сезон. Я замотуюся в теплий плед , засідаю в крісло і млію від того, що нічого не роблю.... а діти мої коло мене і ми багато- багато спілкуємося.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 0:18 AM | Повідомлення # 644 |
Мудра людина
| намисто, начхати на побутові проблеми! закритися в "майстерні" і творити! я так і роблю! і допомагає! раз - і нова робота якось непомітно народжується... бажаю терпіння, здоров"я, і побороти меланхолію!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 2:17 AM | Повідомлення # 645 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Побутові проблеми вбивають бажання займатися тим, що для мене дуже важливо. Якесь замкнуте коло...Мабуть період такий, осінь, меланхолія...І так як і у всіх творчих людей, постає періодичне запитання, а чи тим я займаюся, чи потрібно робити те, що я роблю...? Все проходить і це пройде, а залишиться основне, справжнє, те що дає сили і наснаги, приносить радість, задоволення і рукотворну красу.... Творчі люди після таких запитань, як правило, досягають нових вершин і роздвигають горизонти - чого щиро бажаю
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 2:02 PM | Повідомлення # 646 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) а чи тим я займаюся, чи потрібно робити те, що я роблю...? Кому ж ще це робити, як не тобі? Твої роботи такі живі, такі справжні! Я коли заходжу в цю майстерню, то не можу вийти, дивлюсь новинки, вертаюсь до того, що було раніше, потім знову до нових робот. Після цих переглядів хочеться зразу ж брати голку до рук. На нашому сайті на мене так діють чотири майстерні, хоча в багатьох дівчат золоті руки. Твоя творчість органічна, не надумана, не вимушена, тому так радує око, діє, як ліки. Кажу про себе ( в мене був дуже важкий рік), але, думаю, що дівчата мене підтримають. Тому геть сумніви. А трошки меланхолії можна собі дозволити, Перепочинь, побудь слабкою, а потім знову до улюбленої справи. Бажаю щастя!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Світ-лана | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 2:57 PM | Повідомлення # 647 |
друг
| Цитата (намисто) Побутові проблеми вбивають бажання займатися тим, що для мене дуже важливо. Краще "вбивати - ігнорувати" побутові проблеми. Практично ніхто не похвалить за те, що в квартирі припустимо сто разів на рік миються вікна, а шедевр виконаний руками принесе радість й виклече захват в неодного покоління.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 5:08 PM | Повідомлення # 648 |
Мудра людина
| Присоединяюсь к добрым словам Танюши (ТМК)! И к словам Светланы (Мир-ланы)
Повідомлення відредагував Lyubov - Понеділок, 2013-09-23, 5:09 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2013-10-09, 3:07 AM | Повідомлення # 649 |
Активіст форума
| Не смійте і думати про те, що вишивка - це не ваше. А чиє ж тоді? Я постійно переглядаю вашу сторіночку, кожну свою вишиванку ( чи це чоловіча, чи жиноча) роблю з кокеткою на спині, це взято у вас. А зубцювання рукавів та низу сорочок? - це теж у вас. А схеми до вишиванок - і це у вас. Тож хай відступають усі проблеми і скоріше беріться до роботи, ви нам потрібні потрібні з своїми безцінними порадами. Хай це звучить може і корисливо, але це правда.
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2013-10-26, 6:46 PM | Повідомлення # 650 |
мешканець сайту
| Хочу подякувати всім, хто підтримував мене весь цей час моєї відсутності на форумі! Дівчата, чесне слово, при першій можливості читала-перечитувала все що ви мені писали неодноразово, і кожне ваше слово підтримки було як бальзам мені на душу. edeiveysvik, Tana, Zeta, Dmutrik09, Ролічок, Kaluna, ТМК, Світ-лана, Lyubov, НаташаО і всім тим, хто подумки був зі мною, дякую вам! За цей час відбула поневіряння з дитиною по наших лікарнях в Надвірній, Івано-Франківську і Києві. Було всяке. Але то в минулому. Між тим були і приємні для мене моменти. Наприклад, минулої неділі мала можливість поспілкуватися з нашею Танею Серебренніковою і її чудовою донечкою Сашенькою. Ми дуже гарно провели вихідний. Таня, дякую за невеличкий екскурс по Києву і за чудові закладинки і Жилу! http://i.piccy.info/i8/fddbffeb501f4e97a71faef4ccadf543/1382798311/515274/577890/044.jpg http://i.piccy.info/i8/8d1e56916ad3542a89fcfa6d8d776b78/1382798359/454184/577890/045.jpg http://i.piccy.info/i8/597153bde666d4b46dacc642c69dcca2/1382798495/500977/577890/049.jpg http://i.piccy.info/i8/302092a1c72e8d75bfffa914e5483e68/1382798537/459815/577890/110.jpg
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2013-10-26, 6:55 PM | Повідомлення # 651 |
Мудра людина
| Красуні (і красень:)))) та й годі! Гарні фото, з настроем. Молодці що зустрілись. Цитата намисто ( ) поневіряння з дитиною по наших лікарнях Бажаю міцного здоров'я!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2013-10-26, 7:22 PM | Повідомлення # 652 |
мешканець сайту
| Kaluna, Оля, дуже дякую!:) Під враженням етнографічного проекту "Лесин спадок", а також користуючись порадою Лесі Демчук, відклала замовлення і вишивала щось яскраве для душі.:) Потрохи вимальовується рукав сукні, якій я вже дала назву "Лісова пісня".:) Зустрічайте!
http://i.piccy.info/i8....5wm.jpg http://i.piccy.info/i8....4wm.jpg Оленочко трохи тобі тут похазяйнувала! Відкрила фото у всій красі!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-10-26, 7:23 PM | Повідомлення # 653 |
мешканець сайту
| Оленко, бажаю міцного здоров'я вашому синочку! Козаче, одужуй і не хворій більше!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2013-10-26, 8:03 PM | Повідомлення # 654 |
Мудра людина
| Оленко, радію твоєму поверненню!Хай Максік буде здоровий - привіт йому від тезки! Чекай найближчим часом новин з Нової пошти- вже місяць думаю про тебе і щось таки "навитворялося":)))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2013-10-26, 8:11 PM | Повідомлення # 655 |
мешканець сайту
| Andrew_Yer, дякую Андрій! Передам козаку ваші вітання і побажання! Тихо сподіваюся на все добре...:) nosiknata, Дякую Наталя! Дякую твоєму синочку за привіт для Макса!:) Цитата nosiknata ( ) Чекай найближчим часом новин з Нової пошти- Ого! Буде сюрприз? Приємно!:)
Цитата nosiknata ( ) вже місяць думаю про тебе і щось таки "навитворялося":))) Ти здібна дівчинка! Чекаю на світлини!:)))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-10-26, 9:51 PM | Повідомлення # 656 |
Мудра людина
| намисто, Цитата намисто ( ) За цей час відбула поневіряння з дитиною по наших лікарнях в Надвірній, Івано-Франківську і Києві. Було всяке. Але то в минулому. Добре, що все минуло! Найголовніше здоров'я! Цитата намисто ( ) Наприклад, минулої неділі мала можливість поспілкуватися з нашею Танею Серебренніковою і її чудовою донечкою Сашенькою. Ми дуже гарно провели вихідний. Таня, дякую за невеличкий екскурс по Києву і за чудові закладинки і Жилу! Таня, наша Таня! Якщо Таня робить екскурсію, то вона розкаже все ! Сподіваюся, що жилка екскурсовода не дасть їй пропасти, якщо коче треба буде заробити на життя! Таня ТАКИЙ ЕКСКУРСОВОД!!!!!! А спілкування з цією людиною це щось! Приємно, що ви зустрілися і гарненько провели час ! Таню, я можу слухати годинами .... Цитата намисто ( ) а також користуючись порадою Лесі Демчук, відклала замовлення і вишивала щось яскраве для душі.:) молодець! Я теж зараз вишиваю "щось для душі". Бо вона хоче чогось такого ! Цитата nosiknata ( ) Чекай найближчим часом новин з Нової пошти- вже місяць думаю про тебе і щось таки "навитворялося":))) Знаю я ці сюрпризи від Наталі! Вона вміє! Щойно розмовляючи по скайпу відкрила теж сюрприз!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-10-26, 11:42 PM | Повідомлення # 658 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) Сподіваюсь, Максиму сподобалось і в музеї Гончара, бо літаки -- поза конкуренцією)))Принаймні, згадуватиме точно. А Музей води сподобався? ОГО! Ну ви встигли подивитися! Молодці!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-10-26, 11:43 PM | Повідомлення # 659 |
Мудра людина
| А які гарнезні фото! Які ви милі!
Моя майстерня ®
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-10-27, 2:01 AM | Повідомлення # 660 |
Активіст форума
| намисто, рада, що ви нарешті повернулись на форум. Бажаю не хворіти ні вам ні вашим діткам. Бо як хворієш сам, то на це особливо не звертаєш увагу, а от як діти, то ... знаю, бо в мене їх троє.
|
|
| |