Пори року: ЗИМА
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 7:48 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Розпочинаємо перший конкурс ПОРИ РОКУ: З И М А. <a href="http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/30-933-1"> </a>
Критерії відбору робіт на зимовий конкурс:
1. Робота має бути вишита протягом останніх 6 місяців 2. Зимова тематика 3. Для нетематичних вишивок чи абстракцій: Кольорова гамма відносно зимова (дивіться розкладку кольорів нижче)
Номінації в голосуванні :
1. Масштабні вишивки: розмір від 100 хрестиків по меншій стороні.
2. Мініатюри: вишивки від 10 до 100 рестиків по меншій (!) стороні.
* Роботи, що будуть вишиватись спеціально для цього конкурса і будуть сфотографовані в процесі вишивання з накладеним папірцем зроздрукованим лого нашого сайта або просто знаписаним на папірці від руки "Спілкування за вишиванням", - такі роботи отримають фору +1 голос уже на початку голосування. ( в осінньому конкусрі не було необхідності в додаванні голосів, т.як роботи і так мали дуже великий розбіг в кількості голосів)
Техніки вишивання: допускаються будь-які техніки вишивки, будь-які прийоми
*************************************************************************** СТРОКИ ПРИЙОМУ РОБІТ: - починати слати з 1 січня 2014.
Зимові місяці: грудень, січень, лютий. Роботи надсилати до 15 лютого.
Умови прийому робіт:
1. Якісні фото ваших робіт від 500 пікселів по меншій стороні, максимальний розмір фото 1200 пікселів по більшій стороні. 2. На фото - жодних відміток, ніяких поправок фотошопом (ніяких рамок чи підписів, будь ласка). 3. Приймаються лише ваші роботі, виконані вами! 4. Кількість фото на конкурс: мінімум 2 шт, максимум 4 шт (робота сфотографована загально і фрагментом саму вишивку зблизька)
Якісні фото робіт надсилати на адресу elisa@ukr.net з обов"язковою темою листа"Пори року ЗИМА" нікнейм" (слово нікнейм заміняйте на ваш нік на форумі)
Правила оформлення листа:
1. Тема листа "Пори року: ЗИМА - нікнейм" 2. В листі мають бути зазначені ваші реальне ім"я-прізвище, місто проживання, мобільний телефон. 3. Опис роботи: - Назва роботи, - Легенда (коротка оповідка про вашу роботу чи про процес вишивання \для кого вишивали, чи чому обрали саме цю схему чи саме цей виріб для прикрашання вишивкою тощо\ - використані матеріали (бажано номер канви, якщо відомо) - розмір роботи в сантиметрах
*************************************************************************** ***************************************************************************
Призовий зимовий фонд:
1. Від мене і моєї інтернет-крамнички: - набір текстильних підставок для зимового чаювання -
2. - Вузький декоративний плетений шарфик у зимових тонах від крамнички
3.Dmutrik09: Додаю до призового фонду перший, зимовий випуск журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ. Картини." Від редактора журналу п. Лесі Літнянської. У цьому номері є дві зимові роботи, що я вишивала. Сподіваюся, що цей журнал надихатиме вас на нові чудові, зимові вишивки.
4. Декупажний набір "Кавовий" (2 підставки під чашки, коробочка для дріб"язку, ДВП, картон), моя робота
5. Переможцю в номінації "Масштабні роботи" - клаптикова синьо-зелена сумочка, моя робота:
- формується і буде оголошений у січні(з фото) - будь-хто може анонімно чи публічно приєднатись до формування призового фонду
* * * УВАГА: призи будуть надіслані за рахунок отримувача сучасними поштовими службами
*************************************************************************** Куратор конкурса адміністратор Bullet. В цій темі ви можете ставити питання щодо участі в конкурсі та вносити корективи. Дякую всім за вашу потенційну згоду брати участь в цих сезонних конкурсах
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-02-24, 5:36 PM |
|
| |
Окс0832 | Дата: Понеділок, 2014-02-03, 11:56 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| підтягуємося. обіцяюся 14 числа вислати не менше 2 учасниць
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-04, 0:37 AM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
| Окс0832, чекаю-чекаю
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-09, 4:58 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| Нагадую про приближення дедлайну в цьому конкурсі!
Лишилось П"ЯТЬ ДНІВ, поспішайте, форумчанки
|
|
| |
nisa | Дата: Неділя, 2014-02-09, 9:40 PM | Повідомлення # 24 |
друг
| ура і я закінчила, долучаюсь до Вас.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-10, 2:11 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| вчора і сьогодні я отримала ще кілька розкішних робіт на зимовий конкурс!
Долучайтесь, я саме сьогодні шию для переможців теплий приз в зимових кольорах ІНТРИГА!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 7:22 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Додаю до призового фонду перший, зимовий випуск журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ. Картини." Від редактора журналу п. Лесі Літнянської. У цьому номері є дві зимові роботи, що я вишивала. Сподіваюся, що цей журнал надихатиме вас на нові чудові, зимові вишивки. Надішлю журнал я, чи адміністратор - порадимося в приваті! А вам - приймати участь і вигравати!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 9:02 PM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, о яка приємність, дякуємо, Леся!! Не видаляй свого повідомлення з призом, ти не мржеш додати в перше повідомлення фото, тому що там уже 10 фото додано, тобто більше нема куди завантажувати, тому я додам з посиланням на твою картинку
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 10:33 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| о. я б із задоволенням зазирнула у "картини" від майстерні. у нас їх так і не завезли. мене вже тяжко картиною здивувати. хіба щось сильно патріотичне
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2014-02-12, 1:14 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Bullet, я відправила! якщо, щось не так - пиши. виправлю! тепер буду чекати на конкурс!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-13, 2:11 AM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Максимум до кінця поточного дня я даю відповідь на ваші листи! Хто не отримав підтвердження про прийом своєї роботи на конкурс, будь ласка, зверніться ще раз! Можна у приват.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-15, 1:34 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, дякую за активність у цьому конкурсі! Я вже набрала робіт на три повідомлення для голосування Дуже тОму радію, що робіт багато! Прикро, що більшість прийшло у останній тиждень прийому робіт! (насправді лише ОДНА робота прийшла на наступний день після оголошення конкурсу! Тож у нас виходять дві номінації "Мініатюри" та "Масштабні роботи", і призових місця буде не по одному в нгомінації, а по два
У неділю фотографуватиму призи, вірю, що ви порадієте за майбутніх переможців!
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Субота, 2014-02-15, 1:56 AM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Прикро, що більшість прийшло у останній тиждень прийому робіт!
я думаю. що це хороший показник - всі старалися до конкурсу :), а не лежали на дивані після свят
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-15, 2:08 AM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Окс0832 ( ) я думаю. що це хороший показник - всі старалися до конкурсу :), а не лежали на дивані після свят ну тааа, особливо якщо зважати на початок конкурсу - 1 грудня, і кінець конкурсу 15 лютого, а свята у нас 10 днів на межі грудня і січня ))))))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-15, 2:06 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| ЗБІР РОБІТ ПРИПИНЕНО, ВІДЗАВТРА - ГОЛОСУВАННЯ :)
Дякую всім за підтримку сезонного конкурсу !
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-16, 7:37 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Вибачте за невелику затримку. Закінчу з приготуванням солодких страв на день народження - і одразу заллю фото для голосування
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-16, 11:57 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| Дорогі учасниці конкурсу. Сталось дивне: в строки не вклався координатор конкурсу. Печу бісквіти, пакую фруктові желе у креманки, а ще вставати о 5 ранку, щоб поїхати.. до Києва!... потім встигнути повернутись додому і зустріти гостей на мій день народження.
Виставити фото - боюсь. Боюсь бути неуважною, коли під руками тут шкварчть, там піднімається, там застигає
Давайте так, щоб і вам не було прикро за затримку початку голосування,
з приводу мого дня народження продовжимо прийом робіт до 12.00 дня 18 лютого. Щоб я завтра встигла розіьратись зі своєю раптово активізованою Дниною...
можемо?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 4:00 AM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Bullet, з Дниною! Хай тебе не турбують хоч у цей день форумські клопоти - відпочивай, святкуй, зустрічайся в реалі з людьми, будь весела й щаслива!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 7:03 AM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, дякую!!! І хай бодай один з тортів, які я напекла, вдався... )))))
|
|
| |
fatini | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 9:12 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Лізонько, вітаю з іменинами)))! Відпочивай! а тоді вже про конкурс )))
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-23, 4:52 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| Чергова маленька "заманушка" для активізації голосування:
один з призів - "Набір для кавування" (2 підставки під гарячі, ДВП, декупаж; 1 коробочка для дріб"язку, картон, стрічка, декупаж)
|
|
| |