Пори року: ЗИМА
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 7:48 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Розпочинаємо перший конкурс ПОРИ РОКУ: З И М А. <a href="http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/30-933-1"> </a>
Критерії відбору робіт на зимовий конкурс:
1. Робота має бути вишита протягом останніх 6 місяців 2. Зимова тематика 3. Для нетематичних вишивок чи абстракцій: Кольорова гамма відносно зимова (дивіться розкладку кольорів нижче)
Номінації в голосуванні :
1. Масштабні вишивки: розмір від 100 хрестиків по меншій стороні.
2. Мініатюри: вишивки від 10 до 100 рестиків по меншій (!) стороні.
* Роботи, що будуть вишиватись спеціально для цього конкурса і будуть сфотографовані в процесі вишивання з накладеним папірцем зроздрукованим лого нашого сайта або просто знаписаним на папірці від руки "Спілкування за вишиванням", - такі роботи отримають фору +1 голос уже на початку голосування. ( в осінньому конкусрі не було необхідності в додаванні голосів, т.як роботи і так мали дуже великий розбіг в кількості голосів)
Техніки вишивання: допускаються будь-які техніки вишивки, будь-які прийоми
*************************************************************************** СТРОКИ ПРИЙОМУ РОБІТ: - починати слати з 1 січня 2014.
Зимові місяці: грудень, січень, лютий. Роботи надсилати до 15 лютого.
Умови прийому робіт:
1. Якісні фото ваших робіт від 500 пікселів по меншій стороні, максимальний розмір фото 1200 пікселів по більшій стороні. 2. На фото - жодних відміток, ніяких поправок фотошопом (ніяких рамок чи підписів, будь ласка). 3. Приймаються лише ваші роботі, виконані вами! 4. Кількість фото на конкурс: мінімум 2 шт, максимум 4 шт (робота сфотографована загально і фрагментом саму вишивку зблизька)
Якісні фото робіт надсилати на адресу elisa@ukr.net з обов"язковою темою листа"Пори року ЗИМА" нікнейм" (слово нікнейм заміняйте на ваш нік на форумі)
Правила оформлення листа:
1. Тема листа "Пори року: ЗИМА - нікнейм" 2. В листі мають бути зазначені ваші реальне ім"я-прізвище, місто проживання, мобільний телефон. 3. Опис роботи: - Назва роботи, - Легенда (коротка оповідка про вашу роботу чи про процес вишивання \для кого вишивали, чи чому обрали саме цю схему чи саме цей виріб для прикрашання вишивкою тощо\ - використані матеріали (бажано номер канви, якщо відомо) - розмір роботи в сантиметрах
*************************************************************************** ***************************************************************************
Призовий зимовий фонд:
1. Від мене і моєї інтернет-крамнички: - набір текстильних підставок для зимового чаювання -
2. - Вузький декоративний плетений шарфик у зимових тонах від крамнички
3.Dmutrik09: Додаю до призового фонду перший, зимовий випуск журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ. Картини." Від редактора журналу п. Лесі Літнянської. У цьому номері є дві зимові роботи, що я вишивала. Сподіваюся, що цей журнал надихатиме вас на нові чудові, зимові вишивки.
4. Декупажний набір "Кавовий" (2 підставки під чашки, коробочка для дріб"язку, ДВП, картон), моя робота
5. Переможцю в номінації "Масштабні роботи" - клаптикова синьо-зелена сумочка, моя робота:
- формується і буде оголошений у січні(з фото) - будь-хто може анонімно чи публічно приєднатись до формування призового фонду
* * * УВАГА: призи будуть надіслані за рахунок отримувача сучасними поштовими службами
*************************************************************************** Куратор конкурса адміністратор Bullet. В цій темі ви можете ставити питання щодо участі в конкурсі та вносити корективи. Дякую всім за вашу потенційну згоду брати участь в цих сезонних конкурсах
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-02-24, 5:36 PM |
|
| |
Окс0832 | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 9:57 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| ого! так азартно! а до коли їх можна вишивати-присилати?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 9:58 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Окс0832 ( ) ого! так азартно! а до коли їх можна вишивати-присилати? Зарано - краще, ніж запізно Вивісила тему, щоб форумчани бачили, що буде конкурс!
Дякую за уточнення щодо термінів, зараз внесу зміни в перше повідомлення.
Зимові місяці: грудень, січень, лютий. Роботи надсилати до 15 лютого.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 10:48 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Упс...а я сьогодні закінчила і послала лист.....
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 10:56 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Цитата olgavasilevskia ( ) Упс...а я сьогодні закінчила і послала лист..... а я прийняла
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 11:01 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Ура!
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Вівторок, 2013-12-10, 4:42 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Лізо, скажіть, будь даска, 1. кількість робіт від одного учасника не обмежена? 2. Якщо робота буде готуватися саме до конкурсу, то папірець з логотипом класти на ще непочату роботу? (тканину з нитками, наприклад), чи на трохи відшиту роботу?(щоб видно було, що початок вишивки ідентичний завершеній роботі), чи фотографувати процес от а до я? 3. Якщо вже є розпочата і незавершена робота, схожа за тематикою, буде вона вважатися такою, що вишивається спеціально до конкурсу? (питання трохи схоже за смислом на попереднє) 4. Чи можна надсилати роботи на новорічно - різдвяну тематику? Дякую.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-11, 3:40 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Zeta ( ) тому від мене " традиційний " приз - сумочка-косметичка(фото надам пізніше) прекрасна традиція, а ми всі дуже вдячні!!!
Цитата Ганнуся ( ) 1. кількість робіт від одного учасника не обмежена? Необмежена! Цитата Ганнуся ( ) 2. Якщо робота буде готуватися саме до конкурсу, то папірець з логотипом класти на ще непочату роботу? (тканину з нитками, наприклад), чи на трохи відшиту роботу?(щоб видно було, що початок вишивки ідентичний завершеній роботі), чи фотографувати процес от а до я? Бажано від початку щоб було 1-2 фото з папірцем. Цитата Ганнуся ( ) 3. Якщо вже є розпочата і незавершена робота, схожа за тематикою, буде вона вважатися такою, що вишивається спеціально до конкурсу? (питання трохи схоже за смислом на попереднє) Виходячи з питання, то НІ: така робота уже з вашого питання відчувається, що вишита неспеціально для конкурсу, З іншого ж боку ТАК: якщо на початку вашої, перепрошую, вже початої роботи буде папірець з лого сайту. Читайте: це питання власної вашої справи Цитата Ганнуся ( ) 4. Чи можна надсилати роботи на новорічно - різдвяну тематику? ТАК. роботи можуть фігурувати в мережі, а також конкретно на нашому форумі. Зверніть увагу на неможливість підписів на фото.
|
|
| |
Олена- | Дата: Понеділок, 2013-12-16, 2:37 AM | Повідомлення # 10 |
друг
| Доброї ночі! я перепрошую, у верхньому повідомленні згадується розкладка відносно зимових кольорів, але я напевно, як новачок, її не бачу. чи може, вона буде викладено дещо пізніше?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-16, 3:20 AM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Олена- ( ) Доброї ночі! я перепрошую, у верхньому повідомленні згадується розкладка відносно зимових кольорів, але я напевно, як новачок, її не бачу. чи може, вона буде викладено дещо пізніше? Власне, я би віддала ці кольори на розсуд конкурсантам. Зрозуміло, наприклад, що помаранчевий - це не зимовий колір. Скажімо, можна виокремити в зимові - всі кольори холодних відтінків. Як учитель живопису, скажу впевнено, що холодними прийнято називати всі кольори, в яких є відчутний відсоток синього:)
Але про всяк випадок біжу в перше повідомлення вставляти картинку з сайту Дизайн_сідс
|
|
| |
Олена- | Дата: Понеділок, 2013-12-16, 1:12 PM | Повідомлення # 12 |
друг
| Ооо! дуже дякую! саме про пуансетії та інші "зимові квіти" я думала, коли питала про палітру кольорів. гама ніби тепла, а суть - найзимовіша
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-16, 4:11 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Олена-, ну та аби було зимове по настрою :))
В палітрах, що я виклала, теплі кольори є лише в цій: а в усіх інших червоні відтінки - холодні.
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Субота, 2014-01-11, 6:39 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| так давно не піднімалася тема. а у мене просто приплив натхнення! погода, щоправда, трішки весняна :), але обіцяюся взятися за розум і створити щось зимове :). сподіваюся, всі вже відсвяткували першу половину свят і теж приєднаються, щоб робіт було багато, а сам конкурс - азартним і цікавим
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-11, 8:52 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Bullet ( ) Роботи надсилати до 15 лютого. пам"ятаймо про строки, дівчата!
Окс0832, приєднуйтесь, будь ласочка, чекаю на ваші роботи! Робіт уже ьрошки є, але всі вони булинадіслані до нового року
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 10:23 AM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Нагадую про зимові вишивки! Поспішайте, лишилось менше місяця до крайнього строку прийому робіт - 15 лютого!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-01-27, 3:20 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Ось для вашого заохочення фото підставочок підчай, ручна робота, зроблено з любовью (чашки до складу приза не входять).
Встигайте, будь ласка, до 15 лютого. Продовжувати терміни не хотілось би!
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Понеділок, 2014-01-27, 4:52 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| встигнемо. рухаємося семимильними кроками!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2014-01-30, 1:28 PM | Повідомлення # 19 |
побратим
| робота має бути вишитою?
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-03, 11:17 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Цитата irinka-vitaminka ( ) робота має бути вишитою? так, лише вишиті роботи приймаються. Але розмір вишивки може бути будь-яким, від найменших!
Повідомляю, що нині усього ШІСТЬ робіт-учасниць, поки що переважають мініатюри... Підтягуйтесь, дорогі форумчани! ;)
|
|
| |